Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεσποινίς έμπνευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

Tags:
  1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ν. Καρούζος «Λυπηρότητα»

2. sigh

sigh .

..Σε θέλω τόσο πολύ που η καρδιά μου, θα ορκιζόμουν πως, θα σταματήσει αυτήν εδώ την στιγμή. Σε θέλω τόσο πολύ που δεν θυμάμαι τίποτα. Σε θέλω τόσο πολύ που θυμάμαι τα πάντα. Σε θέλω. Πολύ.

Αν είχα το θάρρος θα ερχόμουν και θα σε έπιανα από τον λαιμό και θα σε φιλούσα μέχρι να μην αντέχω άλλο.

Αν δεν φοβόμουν θα με έριχνα στην φωτιά σου. Να καούν όλα, τα πάντα, αλήθεια δεν με νοιάζει. Θα αφηνόμουν να γίνω σταχτή πάνω σου. Θα αφηνόμουν στο άγγιγμα σου, στα χέρια σου, στο σώμα σου. Δεν με νοιάζει. Αν δεν φοβόμουν, θα σε ακολουθούσα παντού.

Κλείνω τα ματιά μου και το μόνο πράγμα που μπορώ να δω είναι τα μάτια σου. Ένα ζευγάρι καφέ μάτια με καίνε. Ένα ζευγάρι μάτια με ακολουθεί. Τα μάτια σου με ακολουθούν. Με βλέπουν. Με περιεργάζονται. Τα μάτια σου με βλέπουν όπως κανείς. Τα μάτια σου. Θεέ μου. Τα μάτια σου.

Σε θέλω τόσο πολύ που είναι ανυπόφορο. Σε θέλω τόσο πολύ που είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Σε θέλω τόσο πολύ. Σε θέλω και δεν μπορώ να σταθώ στα ποδιά μου όταν σε βλέπω. Σε θέλω τόσο πολύ που η κάρδια μου σφίγγεται. Σε θέλω τόσο πολύ.

Σε σιχαίνομαι τόσο πολύ. Σε σιχαίνομαι που είσαι ένα φάντασμα. Σε σιχαίνομαι για το όνομα σου. Σε σιχαίνομαι για την επιρροή που ασκείς πάνω μου. Σε σιχαίνομαι γιατί κανένας δεν είναι εσύ. Σιχαίνομαι.

Σε θέλω τόσο πολύ που σε σιχαίνομαι.
    Σε θέλω.
    Πολύ.

La Baronne

Te quiero

3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

“It is amazing how complete is the delusion that beauty is goodness.”
    ― Leo Tolstoy, The Kreutzer Sonata

4. sigh

sigh .

..στη σάκα μου
    ένα κλαδάκι θυμάρι
    δύο κέρματα
    ένα άξυστο μολύβι
    τσαλακωμένες σημειώσεις
    ψίχουλα μπισκότων
    ένα πράσινο μανταλάκι
    το επισκεπτήριο μιας γιαπωνέζας φιλολόγου
    μια σπασμένη μικρή χτένα
    τα μυρμήγκια του Νταλί σ΄ένα σκιασμένο φύλλο με νότες μουσικής

Friederike Mayröcker

5. sigh

sigh .

Βρόχος

Τώρα ποὺ σ᾿ ἔχω διαγράψει ἀπ᾿ τὴν καρδιά μου,
    ξαναγυρνᾷς ὅλο καὶ πιὸ πολὺ ἐπίμονα,
    ὅλο καὶ πιὸ πολὺ τυραννικά.
    Δὲν ἔχουν ἔλεος τὰ μάτια σου γιὰ μένα,
    δὲν ἔχουν τρυφερότητα τὰ λόγια σου,
    τὰ δάχτυλά σου ἔγιναν τώρα πιὸ σκληρά,
    ἔγιναν πιὸ κατάλληλα γιὰ τὸ λαιμό μου.

Ντίνος Χριστιανόπουλος

6. sigh

sigh .

Love Hides

Η αγάπη κρύβεται

στις πυκνές

αποχρώσεις

μιας μελανιάς-φιλιού

στο παράξενο ροζ

που αντανακλούν

τ’ αρχέγονα κοχύλια

τ’ ουρανίσκου

λευκό- κρεμ μαργαριτάρι

σκαλώνει

στα δόντια

χειραγωγεί

τους γευστικούς πόρους.

Φωλιάζει στην απορία

των πνευμόνων

ξεσπά στο απότομο

μούδιασμα του αυχένα.

Η αγάπη κοιμάται

και παραμιλά

στην υγρή σπηλιά

των βλεφάρων

τρίζει στο ξάφνιασμα

των κλειδώσεων

βγάζει τη γλώσσα

στους φακίρηδες

χωρίς τη μελωδία τους

μεταμορφώνει

σε φίδια τρυφερά

τα άκρα

Η αγάπη τρώγεται

νωπή

με χείλη τρεμάμενα

Εύθραυστη μοριακή

κατασκευή

είναι η αγάπη

πάνω σε βράχους

σιωπηλούς

που λαχταρούν

τις καταιγίδες…

Ελένη Κοφτερού

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

“Waiting patiently doesn't suit you. I can see you have a great deal of water in your personality. Water never waits. It changes shape and flows around things, and finds the secret paths no one else has thought about.”
    “This is why dreams can be such dangerous things: they smolder on like a fire does, and sometimes they consume us completely.”
    ― Arthur Golden, Memoirs of a Geisha

Συνημμένα Αρχεία:

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αγγίζω το στόμα σου, με το δάχτυλό μου αγγίζω το περίγραμμα του σώματός σου, το σχεδιάζω σαν να το δημιουργεί το χέρι μου, σαν το στόμα σου να μισανοίγει για πρώτη φορά και αρκεί να κλείσω τα μάτια μου για να το σβήσω και να ξαναρχίσω να το φτιάχνω, και κάθε φορά κάνω να γεννιέται το στόμα που ποθώ, το στόμα που επιλέγει το χέρι μου και σχεδιάζει πάνω στο πρόσωπό σου, ένα στόμα επιλεγμένο ανάμεσα σε τόσα άλλα, επιλεγμένο με ηγεμονική ελευθερία από μένα για να το ζωγραφίσει το χέρι μου πάνω στο πρόσωπό σου και που από ένα γύρισμα της τύχης που δεν προσπαθώ να καταλάβω συμπίπτει ακριβώς με το στόμα σου που χαμογελάει κάτω από εκείνο που σχεδιάζει το χέρι μου.

Με κοιτάς, με κοιτάς από κοντά, κάθε φορά και από πιο κοντά και τότε παίζουμε τον κύκλωπα, κοιταζόμαστε όλο και από πιο κοντά και τα μάτια μεγαλώνουν, πλησιάζουν το ένα το άλλο, κολλάνε το ένα στο άλλο και οι κύκλωπες κοιτιούνται, οι ανάσες τους μπλέκουν, τα στόματα συναντιούνται και παλεύουν ανόρεχτα, δαγκώνονται χείλια με χείλια, ακουμπώντας μόλις τη γλώσσα πάνω στα δόντια, παίζουν μέσα στον περίβολό τους όπου πηγαινοέρχεται ένας βαρύς αέρας με ένα παλιό άρωμα και μια σιωπή.

Τότε τα χέρια μου θέλουν να βυθιστούν στα μαλλιά σου, να χαϊδέψουν αργά τα βάθη των μαλλιών σου ενώ φιλιόμαστε σαν το στόμα μας να είναι γεμάτο λουλούδια ή ψάρια, ζωηρές κινήσεις, σκοτεινή ευωδιά. Και όταν δαγκωνόμαστε ο πόνος είναι γλυκός κι όταν πνιγόμαστε μ’ ένα σύντομο και τρομερό ταυτόχρονο ρούφηγμα της αναπνοής, αυτός ο στιγμιαίος θάνατος είναι όμορφος. Και υπάρχει ένα και μόνο σάλιο, μια και μόνη γεύση από ώριμο φρούτο κι εγώ σε νιώθω ν’ ανατριχιάζεις απάνω μου όπως η σελήνη στο νερό.

- Julio Cortázar

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. sigh

sigh .

..Ουδείς ευρίσκετο εκεί τήν ώραν εκείνην, και ο δροσερός αήρ ήτο κατάλληλον αντίδοτον προς μετριασμόν τής φωτιάς που κατέκαιε τήν ψυχήν του.
    Ω, πόσον διαφορετικόν θα ημπορούσε να είναι τό ταξίδιον τούτο, εσκέπτετο ο Σπερχής με σπαραγμόν, ενώ εβημάτιζε επάνω-κάτω.
    Πόσον διαφορετικόν, επανελάμβανε ενδομύχως, και έβλεπε τόν εαυτόν του στηριζόμενον εις τήν κουπαστήν, εις τό πλευρόν τής Βεατρίκης και ψιθυρίζοντα λόγια αγάπης φλογερά, ενώ εκείνη τόν ήκουε με σιωπηλήν περιπάθειαν, μεθυσκομένη από τήν θέρμην τού έρωτός του, με τήν ωραίαν της καστανήν κόμην κυματίζουσαν εντεύθεν και εκείθεν τού προσώπου της, που ωμοίαζε με πρόσωπον ωραίας Φλωρεντινής τού Πιέρρο Φραντσέσκα ντέλλα Μοργκέζε, ή τού Αλεσσάντρο Μποτιτσέλλι, με τά επιμήκη καστανά και υποκύανα εις τό άσπρο των μάτια της συλλαμβάνοντα τήν φλόγα τού έρωτός του και όλας τάς μαρμαρυγάς τών άστρων.
    ..
    Τί περίεργον! Αι ώραι παρήρχοντο τόσον βραδέως, και όμως η ημέρα είχε ανατείλει! Εν άρωμα από γαρδένιες και γαζίες εγέμιζε τόν αέρα. ∆ύο ελαφρά και επιμήκη σύννεφα έπλεαν εις τόν ουρανόν, σαν νησίδες εις πέλαγος γαλάζιο, ροδίζοντα συνεχώς από τάς πρώτας ακτίνας τού ηλίου που τά ήγγιζαν.

Τό άγγιγμα τούτο ήτο σαν μία θωπεία εραστού εις τά βυζιά, ή τό αιδοίον, μίας κόρης δια πρώτην φοράν θωπευομένης, ή εις τούς μαστούς και τό αιδοίον μίας γυναικός ερωτευμένης, που, κατόπιν μακράς αναμονής, συνευρίσκεται με τόν εραστήν της.
    Εν δροσερόν ψιμύθιον αφρού ανήρχετο από τά ελαφρότατα κύματα που διέτρεχαν ως ρίγος ηδυπαθείας τήν επιφάνειαν τών πρωινών υδάτων, και διεσκορπίζοντο επί τού πελωρίου σκάφους, καθώς και επί τών χειρών και τού προσώπου τού Ανδρέου Σπερχή.
    Θα έλεγε κανείς, ότι η ώρα προμηνούσε κάτι τό ασύνηθες, κάτι τό θαυμαστόν — ίσως τήν αναπήδησιν εκ τής θαλάσσης μιας σποράδος εξαισίας, ή τήν εμφάνισιν εις τόν ουρανόν ενός σέλαος ανεσπέρου.
    « Ανατολή! Ανατολή ! » εψιθύρισε αγαλλιών ο Έλλην ποιητής, και πάσα θλίψις άπεπτη από τήν ψυχήν του. Εν αίσθημα όλβου και μια γαλανή γαλήνη εγέμισαν τώρα τήν μέχρι προ ολίγου ακόμη σφαδάζουσαν καρδίαν του.
    Κάτι επέκειτο. Κάτι οριστικόν, ευδαιμονικόν και τελεσίδικον — κάτι, όπως η γέννησις μίας κόρης ουρανίας, κάτι, όπως η γέννησις τής Αφροδίτης! Και ιδού που τό εκπληκτικόν, τό θαυμαστόν συνετελέσθη! Μία νεάνις ωραιότατη, με καστανά μαλλιά και βελούδινα μάτια, εστάθη προ τού ποιητού και τού έτεινε τήν χείρα. « Βεατρίκη! » ανεφώνησε αφυπνιζόμενος ο Σπερχής και τό ωραίον όνειρον εχάθη..

Ο Μέγας Ανατολικός
    Ανδρέας Εμπειρίκος

11. sigh

sigh .

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Η σχέση της τέχνης με την εξουσία μου θυμίζει μια παροιμία που έλεγε η γιαγιά μου στη Σίφνο "Χτυπάει η πέτρα το αυγό, αλί στ' αυγό. Χτυπάει τ' αυγό στην πέτρα, αλί στ' αυγό". Ωστόσο από τα σπασμένα αυγά της τέχνης μπορεί να γίνει μια ομελέτα. Ενώ από τη σπασμένη πέτρα της εξουσίας, γιατί κάποτε θρυμματίζεται κι αυτή, απομένουν μόνο θρύψαλα.

Τίτος Πατρίκιος/ Ο πειρασμός της νοσταλγίας