Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος she_Dragon, στις 13 Νοεμβρίου 2006.

  1. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Νομίζω ο βασικότερος λόγος που ένας υποτακτικός δέχεται να είναι δεύτερος στην ζωή κάποιου Κυρίαρχου, είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετοί Κυρίαρχοι ειδικά Γυναίκες Αφέντρες.
    Έτσι προσπαθεί να "χωθεί" έστω και δεύτερος και γιατί όχι να προσπαθεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην ζωή του Κυρίαρχου.
    Είναι μία θέση δύσκολη και ανταγωνιστική και θέλει πολλά κότσια, κατ'εμέ πάντα αυτό.
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Όπως το βλέπει τελικά ο καθένας, μιλάνε για ανταγωνισμό πρώτης θέσης και πως αυτό είναι θεμιτό, για μένα όχι ένας τέτοιος ανταγωνισμός μόνο κόντρα και αναταραχή μπορεί να φέρει και τελικά στην διάλυση μιας σχέσης. Οι λεπτές ισορροπίες πρέπει να κρατηθούν και να γίνουν δεσμοί δυνατοί και ανάμεσα στις 2 σκλάβες η οποίες κατά την γνώμη μου να είναι πραγματικά αδερφές όχι αντίζηλες η ανταγωνιστικές αλλά να συνεργάζονται για την ικανοποίηση Του. Υπεύθυνος για να υπάρξει ισορροπία για μένα είναι ο Κυρίαρχος Εκείνος θα δώσει την ασφάλεια και στη πρώτη και στην δεύτερη ώστε να λειτουργήσουν αλλιώς φοβάμαι πως η εμπιστοσύνη θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα και αυτό πιστεύω πως δεν το θέλει κανένας εκτός και αν είναι ένας τρόπος για να απορρίψει κάποιος κάποια κατά με σκληρός και άκαρδος.
    Δύσκολο πολύ να γίνει και να γίνει με επιτυχία θέλει άτομα πολύ συνειδητοποιημένα έτοιμα να αποδεχτούν να μπουν σε μια σχέση ήδη δεμένη, χωρίς εγωισμούς και τάσεις πρωτιάς γιατί αν υπάρχει αυτό στο μυαλό της δεύτερης η σχέση είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων. Η πρωτιά σαν θέση δεν ανήκει στο μυαλό μιας σκλάβας είναι εγωιστική σκέψη.

    Υ.Γ. Προσοχή λοιπόν στην επιλογή της δεύτερης σκλάβας διότι μπορεί να διαλύσει μια σχέση η οποία χτίστηκε με πολύ μόχθο.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συμφωνώ απόλυτα και με αυτή την εκδοχή της Princess_of_Pain.
    Ανήκει και αυτό σε μια σκληρή δυστυχώς πραγματικότητα.
    Άλλωστε αυτό έχει καταντήσει να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο που ιδιαίτερα αφορά τις Κυρίαρχες Γυναίκες.
     
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Θα συμφωνήσω και εγώ με Την SM_Art_Lady και θα πω πως ένας λόγος μπορεί να είναι και το να έχει επιθυμία η ίδια η πρώτη σκλάβα να έχει μια ακόμα (σκλάβα) Ο Αφέντης της, δεν είναι κακό όμορφο μου ακούγεται δείχνει σκλάβα ήρεμη, κατασταλαγμένη, σίγουρη και έτοιμη να δώσει κάτι παραπάνω ακόμα.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν Στον Κυρίαρχο που την έχει εκπαιδεύσει .
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

       
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Να μη μας διαφεύγει ότι υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν μπορούν να δεχτούν στην ψυχή τους κάτι τέτοιο, να είναι σ ένα ερωτικό τρίγωνο δηλαδή. Και αυτοί οι άνθρωποι, αν είναι υποτακτικοί και όχι Κυρίαρχοι, δεν σηκώνουν και εκπαίδευση σε αυτό το θέμα.

    Η όποια εκπαίδευση αυξάνει το φυσικώς υπάρχον σ έναν άνθρωπο.
    [σημείωση: αυτή δεν είναι εξυπνάδα δική μου την είχαν καραμέλλα στα διπλωματικά σώματα πάντα και συμπλήρωναν: αν το φυσικώς υπάρχον είναι η βλακεία, τότε γράψε αλοίμονο   ]
    Το ίδιο και η εκπαίδευση σκλάβας και αν δεν το σηκώνει η ψυχή κάποιας να δίνει την προσοχή Του ο Κύριός της σε μία άλλη ή και περισσότερες ακόμα, τότε δεν το σηκώνει και αυτό θα πρέπει να το σεβαστεί πρώτα η ίδια η σκλάβα και μετά να δει πώς θα το χειριστεί ο Κύριός της.

    Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μία γυναίκα που έχει εκπαιδευτεί για να υπακούει, να ικανοποιει και να υπηρετεί δεν θα μπορούσε ή δεν θα ήθελε ή δεν θα αντλούσε και ικανοποίηση ακόμα από το γεγονός ότι ο Κύριός της έχει αυτό που επιθυμεί, αλλά εκτιμώ και σέβομαι αυτές που λένε ότι έχουν πρόβλημα αποκλειστικότητας και ζήλιας και προσπαθούν μεν να το λύσουν, θέλουν να το λύσουν αλλά δεν θα ήταν κάτι απλό γι αυτές να έχει και άλλη σκλάβα ο Κύριός τους.

    Ακόμα περισσότερο εκτιμώ και σέβομαι τις υποτακτικές που το κάνουν αυτό, γιατί δεν είναι σκλάβες και μπορούν να βάζουν κάποιες διαχωριστικές γραμμές στο τί μπορούν να δεχτούν και τί όχι.

    Επειδή το νήμα είναι γι αυτές που έρχονται δεύτερες στη σχέση, θα ήθελα να προτείνω να κοιτάξουν αν ταιριάζει σ αυτές να είναι σε τρίγωνο και όχι τις "δυνάμεις της αγοράς" - πάντα γίνεται και αλλιώς, πάντα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πικρά νεράτζια   - γιατί αν δεν κοιτάξουν τί μπορούν και τί όχι, τότε θα βγουν με κατάλοιπα από μία τέτοια σχέση... και είναι κρίμα.
     
    Last edited by a moderator: 14 Νοεμβρίου 2006
  7. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Τα περι 2ης και 3ης σκλαβας μου φαινονται τοσο εξωπραγαματικα...εγω τρομαξα να κανω μια σχεση με σκλαβα..και αυτη με δόσεις γιατι ειναι παντρεμενη..
     
  8. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Εγώ προσωπικά άν ποτε είχα στην κατοχή μου δυο πλάσματα να μου δωρίζουν την υποταγή τους, και να φροντίζουν τις ανάγκες μου δεν βλέπω το λόγο γιατί να τις ξεχώριζα σε πρώτη και δεύτερη ακόμα και αν βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια εκπαίδευσης ή εισόδου στη σχέση.

    Γνωρίζοντας όμως κάποια πράγματα για τη γυναικεία φύση και το πόσο ανταγωνιστική είναι αυτή με τις ομόφυλες της, καταλαβαίνω το συναίσθημα της να νιώθει "δεύτερη" σε μια σχέση και να προσπαθεί να πάρει την πρωτιά.

    Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα ήθελα, και απο την αρχή θα προσπαθούσα να τις φέρω κοντά και να αναπτύξουν σχέσεις εμπιστοσύνης.

    Απο τα πρώτα κιόλας στάδια της κοινής τους εκπαίδευσης, θα τις έβαζα να αντιμετωπίσουν τα σώματα τους, να φροντίσουν η μία την άλλη, να παίξουν παιχνίδια εμπιστοσύνης, θα τις έδενα μαζί (κυριολεκτικά και μεταφορικά), και τέλος να εκφράσουν τα συναισθήματα τους η μια στην άλλη, να αποκτήσουν συναισθηματικό δέσιμο.
    Σκοπός μου θα ήταν να νιώσουν σαν αδελφές όπως είπε και η κρυσταλλένια.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Είμαι μια απ΄ αυτές που το θέμα της 2ης σκλάβας δεν κατατασσόταν ανάμεσα στα εύκολα.
    Και πιστεύω πως όσο κι αν θεωρητικά είναι όλα κατανοητά, δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν έχει ή όχι πρόβλημα ή αν το έχει ξεπεράσει, αν δεν το ζήσει προσωπικά.

    Όσο για το θέμα της «αγοράς» εδώ θα διαφωνήσω, αναφερόμενη πάντα σε Αυτούς που εγώ προσωπικά αναφέρομαι και αναγνωρίζω ως Κυρίαρχους. είναι απίστευτα Λίγοι. Μονάδες μετρημένες Είναι και δεν βλέπω τίποτα μεμπτό ωθούμενη από αυτή τη διαπίστωση, να επιλέξει μια σκλάβα Κάποιο να υποταχτεί, άσχετα με το αν είναι η 1η, η 4η ή η 10η σκλάβα.

    Το ζητούμενο για μια σκλάβα τι είναι? (ή τι θα έπρεπε να είναι?)
    Μια μονογαμική αποκλειστική σχέση (το οποίο θα θέτει και ως όρο!!?) ή η ολοκλήρωση της μέσα από την υποταγή της?
    Δεν θα σχολιάσω το αν είναι δύσκολο ή εύκολο για Τον Κυρίαρχο να έχει πέραν της μίας σκλάβας ή τους λόγους που πιθανών τον ωθούν σε αυτό, δεν είναι αυτό το ζητούμενο νομίζω σ΄ αυτό το νήμα.
    Τι πιο φυσικό λοιπόν, για μια ΜΗ εκπαιδευμένη σκλάβα, να αποδεχτεί μια τέτοια κατάσταση (για μια ήδη εκπαιδευμένη σκλάβα δεν τίθεται πιστεύω θέμα αποδοχής αλλά επιλογής βασισμένη στο κατά πόσο ο συγκεκριμένος Κυρίαρχος μπορεί να Κυριαρχήσει και να καλύψει τις ανάγκες της για υποταγή και όχι στο αν υπάρχει άλλη σκλάβα.), βασισμένη αρχικά στο ότι αυτή είναι η αγορά, αν θέλει να εκπαιδευτεί, θα αγνοήσει αρχικά τις όποιες αντιδράσεις της στο θέμα του ότι είναι 2η, που δεν ξέρουμε καν κατά πόσο αυτή δεν είναι για την ίδια μια δικαιολογία προς τις ίδιες της τις vanilla αντιδράσεις στο να ακολουθήσει το ένστικτο της. Που το ένστικτο μιας σκλάβας είναι να υποταχτεί σε Αυτόν που Μπορεί να την υποτάξει (και όχι σε όποιον δηλώνει πως μπορεί να την υποτάξει, γιατί από τέτοιους η αγορά είναι γεμάτη).
    Μια σκλάβα που επιθυμεί να υποταχτεί, και μέσα από Κάποιο συγκεκριμένο Αφέντη της βγαίνει αυτή η υποταγή, θα έπρεπε να μην το κάνει?
    Γιατί? Τι ψάχνει να υποταχτεί ή μήπως η υποταγή είναι μια καλή δικαιολογία για να βρει τον πολυπόθητο γαμπρό?
    Ίσως μιλάω απόλυτα και απότομα, αλλά ειλικρινά έχω συναντήσει τόσες πολλές περιπτώσεις απλά φιλόδοξων μελλουσών νυφών, οι οποίες κρύβονται πίσω από την δήθεν ή πραγματική ανάγκη τους για υποταγή που νιώθω την ανάγκη να τα πω χωρίς διπλωματίες και επίπλαστες ευγένειες.

    Και παρά το ότι όπως είπα προσωπικά το θέμα μιας άλλης σκλάβας ήταν φρικτά επίπονο, και ίσως όταν έρθει εκείνη η στιγμή όλα όσα θεωρητικά έχω επιλύσει να μην είναι αρκετά, για μένα τα πράγματα είναι απλά.
    Μια σκλάβα δεν μπορεί να απαιτεί ή να αποζητά με οποιουσδήποτε τρόπους αποκλειστικότητα, γιατί δεν της πέφτει λόγος. Κι αν δεν είναι εκπαιδεύσιμη ας παραμείνει σε σχέσεις περιορισμένου ελέγχου κι ας μην κοροϊδεύει κανένα, ούτε τον ίδιο της τον εαυτό, πως αποζητά TPE, γιατί TPE σημαίνει πως είναι εκπαιδεύσιμη και πως στόχος είναι η απόλυτη ανταλλαγή και όχι ημίμετρα με βολικές δικαιολογίες του αν το έχει ή δεν το έχει μέσα της, αν το αντέχει ή δεν το αντέχει κ.ο.κ.
    Αν θέλει TPE θα εκπαιδευτεί, αν θέλει TPE θα αντέξει, αλλιώς δεν είναι για κείνη το TPE. Τόσο απλά, τόσο ασπρόμαυρα.

    Ας απαντήσω λοιπόν και στην ερώτηση. Αν αυτή τη στιγμή ήμουν μια σκλάβα αδέσποτη θα έψαχνα να παραδοθώ και να ανήκω σε Κάποιο από τους λίγους Εκείνους Masters χωρίς να με αφορά αν ήδη υπάρχουν ή όχι άλλες.
    Δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω ή να ορίζω τη δική Του ζωή, αλλά να Ορίζει Εκείνος τη δική μου.
    Το πώς θα το Κάνει, δεν με αφορά. Αν προτιμά σε κάποια σημεία μια άλλη, είτε είναι πρώτη είτε δεύτερη – δεν με αφορά.
    Με αφορά να υποτάσσομαι, να υπακούω και μέσα απ΄ αυτό να ολοκληρώνομαι.

     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    lara συμφονω μαζι σου, στην φυσι της σκλαβας δεν αρμοζουν οι ζηλιες και οι ανταγονησμοι πια ειναι προτη και πια δευτερη, η σκλαβα ειναι να προσφερη ικανοποιηση στον κυριαρχο της ειται μονη, ειται με αλλες 10 αφου ετσι θελη εκεινος , καποτε σε καπια φαση της ζωης μου ετηχε να εχω 5 σκλαβες ταυτοχρονα,σε πληροφορω οτι ηταν και οι πεντε αγαπημενες μεταξη τους και πασχηζαν και οι πεντε να ικανοποιουν τον κυριαρχο τους, γιατι αυτες επερναν απο εμενα αυτο που αποζητουσαν την κυριαρχια και δυναστευση του μιαλου, ψυχης, και σωματος τους, και εγω αυτο που ηθελα την πληρη υποταγη τους προς εμενα. Οι ζηλιες κ.λ.π. νομιζω ειναι προνομιο των βανηλα γυναικων, αυτα και προς απαντιση της καλης μου φιλης Ευας.
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Πασά μου γιατί προς απάντηση δική μου?
    Είπα εγώ πουθενά ότι η ζήλια είναι προνόμιο?
    Την σιχαίνομαι μια που την θεωρώ αντίθετα ελάττωμα,. είτε των vanila, είτε μεταξύ των ατόμων του BDSM.
     
  12. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?


    εξωπραγματικα πραγματι...