Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαδικασία και αποτέλεσμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 7 Μαρτίου 2008.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Μαλλον ηπια πολυ εχθες και δεν βγαζω ακρη...Μετα το hangover θα επανελθω.
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Αγαπητέ sw.

    Διάβασα με προσοχή τα όσα είπες .
    Θεωρώ άδικη εκ μέρους σου την απόφαση να μου προσάψεις στοιχεία προσβολής ή ειρωνίας.Το προηγούμενο ποστ μου περιέχει 2 παραγράφους αν πρόσεξες.
    Εσύ έβγαλες το συμπέρασμά σου αποκλειστικά από την πρώτη.
    Ακόμη περισσότερο επικέντρωσες σε κάποιες λέξεις (ενέργεια βάση της οποίας θα μπορούσα να στρέψω αυτά τα οποία μου προσάπτεις στο πρόσωπό σου).
    Η πρώτη μου πρόταση , εκ της οποίας έτρεξες να βγάλεις τα συμπεράσματά σου , έχει εμφανές καταρχάς το πνεύμα της αμφιβολίας.Αρκεί να τη διαβάσεις όλη.
    Κι έχει αυτό το χαρακτηριστικό ακριβώς λόγω της φύσεως των στοιχείων τα οποία πραγματεύεται.
    Επιπρόσθετα όμως , θα ήθελα να σε παραπέμψω στη δεύτερη μου παράγραφο , (την οποία αγνόησες εντελώς για κάποιο λόγο.)
    και να σε παροτρύνω να τη διαβάσεις προσεκτικά , για να αντιληφθείς ακόμη περισσότερο τη διάθεση μου να σε συνδράμω παρά να σε ειρωνευτώ.
    Άλλωστε η τελική ερώτηση την οποία περιέχει , είναι κάτι παραπάνω από απλή , θα έλεγα.

    Σχετικά με τα υπόλοιπα..

    Όχι δεν είσαι ο μόνος στον οποίο το αρχικό θέμα φαίνεται ενδεχομένως ακαταλαβήστικο.Αλλά κι εμένα δε μ' ενδιαφέρει το να γίνει κατανοητό από όλους, ούτε ζητώ ή
    αναμένω τη συμμετοχή όλων (χωρίς να αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα).Και λέγω τούτο συναισθανόμενος πλήρως την άμεση συσχέτιση του αποτελέσματος το οποίο αναμένω, με την απόφαση επί της διαδικασίας
    που έχω επιλεξει για να εκφράσω το εν λόγω θέμα.(αν σε βοηθάει αυτό).Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αφήνω πάντα περιθώριο και για ορισμένες εκπλήξεις.
    Από κει και πέρα , καθένας από εμάς έχει το δικό του τρόπο γραφής.Χαίρομαι που το θέμα κέντρισε το ενδιαφέρον σου.Αν εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό ,
    θα μπορούσες ίσως να λάβεις ως αφετηρία το σχόλιο της Georgia επί του οποίου έχω απαντήσει ήδη καταφατικά ή να μου αναφέρεις τα σημεία τα οποία δεν αντιλαμβάνεσαι.
    Τέλος , θα μπορούσες ίσως να περιμένεις την πορεία της συζήτησης (αν κι εφόσον αυτή λάβει χώρα ποτέ) , για να μπορέσεις να βγάλεις κάποια συμπεράσματα και να τοποθετηθείς κι εσύ με τη σειρά σου.
    Διαφορετικά σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.

    Φιλικά S

    ΥΓ. Αν δε σε έπεισα κι εξακολουθείς να πιστεύεις ότι σε ειρωνεύτηκα ,θα έκρινα σκόπιμο από πλευράς σου να μου το γνωστοποιήσεις μέσω πμ. προς διευκόλυνση του νήματος.
    Θα είμαι ευτυχής να διαλύσω όλους τους φόβους σου περί αυτού.Take care
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εφοσον δεν σε ενδιαφερει να γινεις κατανοητος πως μπορεις αγαπητε Sudden να ζητας απαντησεις απο μεριδα των "συνομιλητων" ?
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Λυπάμαι αλλά μένω με την εντύπωση πως το νήμα έχει δημιουργηθει για να τεστάρει την αντιλληπτική ικανότητα των αναγνωστών.

    Την καλημέρα μου.
     
  5. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Η απάντηση υπάρχει ήδη στο σχόλιό σου φίλτατε. Όπως είπες κι εσύ , αναμένω από μερίδα.Αν πιστεύεις ότι εντάσσεσαι σε αυτήν , θα συνιστούσα να συμετάσχεις κι εσύ όσο το δυνατόν περισσότερο εποικοδομητικά , αφήνοντας πίσω χιουμοριτικά σχόλια περί hangover.Εάν από κει και πέρα κρίνεις ότι αδυνατείς παρόλη την ευγενή σου διάθεση , ευχαρίστως να λάβω τις όποιες απορίες σου , τις οποίες θα τρέξω να απαντήσω.Αλλά έτσι κι αλλιώς ακολουθεί μια σειρά διευκρινήσεων στις οποίες ίσως θα μπορούσες να βρεις κάτι για να πατήσεις.

    Είσαι σε καλό δρόμο αγαπητέ.Πράγματι το θέμα πραγματεύεται την αντιληπτική ικανότητα.Όχι όμως των αναγνωστών , αλλά αυτών της μερίδας που κατά την άποψή μου αφορά.Και το ποιοί είναι αυτοί νομίζω είναι εμφανές από την αρχική εισαγωγή την οποία έχω κάνει.



    Ένας ενδεχόμενος τίτλος λοιπόν θα μπορούσε να είναι
    Αντιληπτική ικανότητα λοιπόν σε σχέση με την επιλογή διαδικασίας σε ότι αφορά την εκπαίδευση σκλάβου και συσχετισμός αυτής με το οποιοδήποτε προσδοκόμενο αποτέλεσμα.

    Ή αν θέλετε
    Με ποιους τρόπους και πώς αξιολογείτε κι επαναξιολογείτε εαυτόν , σχετικά με την ικανότητα αντιληψής σας ? Πάντα σε ότι αφορά εκπαίδευση σκλάβου.

    Επειδή όμως έννοιες όπως διαδικασία , αποτέλεσμα , αξιολόγηση , δεν αποτελούν απαραιτήτως πεδίο ενασχόλησης Κυριάρχων και υποτακτικών , είμαι έτοιμος να λάβω απαντήσεις και από αναγνώστες το επίπεδο ενεργειών των οποίων κινείται εκτός του αντικειμένου που έχω ορίσει. Απλά θα συνιστούσα οι απαντήσεις αυτές να έχουν κάποια αναγωγική έστω σχέση με το αντικείμενο.Πως θα μπορούσαν για παράδειγμα να φανταστούν τον εαυτό τους μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο κίνησης.Πιστεύω να έχω γίνει αντιληπτός πλέον μετά και από αυτή τη διευκρίνηση.Για οποιαδήποτε περαιτέρω , επιφυλάσσομαι.
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    (τα italics δικά μου)

    εννοείτε οτι ο Κυρίαρχος,μέσα απο την αξιολόγηση του αποτελέσματος, μπορεί να αξιολογήσει τον ίδιο τον εαυτό του(την αντιληπτική του ικανότητα), βλέποντας κατά πόσο έκανε σωστή επιλογή της διαδικασίας, λαμβάνοντας υπόψιν την διαφορετικότητα και μοναδικότητα της σκλάβας του,και επίσης πόσο σωστά μπόρεσε να "αποκωδικοποιήσει" την σκλάβα ώστε να επιλέξει την πιο αποτελεσματική διαδικασία?

    δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι θέμα συζήτησης.το παραπάνω είναι μια ορθή θέση, που όμως πως θα μπορούσε να αναλυθεί περαιτέρω?
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Είναι σαφές? ότι δε θα μπορούσα να διαφωνήσω με κάτι το οποίο ουσιαστικά εκφράζω ο ίδιος (ή μήπως όχι τελικά?).Καταρχάς οι συγκεκριμένη άποψη δεν είναι απαραίτητο να απηχεί και τις σκέψεις των υπολοίπων.Ούτε είχα στο μυαλό μου , όταν το έγραφα , ότι δίνω ένα ορισμό ο οποίος επέχει θέση αντικειμενικής αλήθειας.
    Σκέφτομαι πως η πραγματικότητα μπορεί να υπαγορεύει μια διαφορετική υπόσταση των ανωτέρω.Και θα εξηγήσω το γιατί υποβάλλοντας ακόμη μερικά ερωτήματα.

    Αναρωτιέμαι το εξής.
    Όταν ένας Κυρίαρχος ξεκινά μια διαδικασία εκπαίδευσης σκλάβου , έχει προοριοθετήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα ? Ή μήπως αυτό το συσχετίζει με την άποψη που ο ίδιος έχει για το άτομο το οποίο βρίσκεται υπό εκπαίδευση ? Αυτό είναι ένα ερώτημα , εκ του οποίου η άποψη την οποία εξέφρασες , δύναται να λάβει διαφορετικές αποχρώσεις , αναλόγως των διαφόρων θέσεων.Κι αυτό απεικονίζεται στον τρόπο με τον οποίο λαμβάνει χώρα η αξιολόγηση του αποτελέσματος.

    Από αυτό δε το ερώτημα νομίζω ξεπηδούν κάποια ακόμη.

    Στην πρώτη περίπτωση , όπου το αποτέλεσμα είναι προοριοθετημένο , μήπως έχουμε μια εκπαίδευση όπου τόσο η προσωπικότητα , όσο και η ιδιαιτερότητα του κάθε σκλάβου πηγαίνουν περίπατο ?Και άρα μήπως τελικά όλοι οι σκλάβοι είναι ίδιοι ?

    Αλλά και στην περίπτωση όπου το αποτέλεσμα δεν έχει προοριοθετηθεί , θα μπορούσαμε να κάνουμε άραγε λόγο για χειρισμό (έστω και ακούσιο) από πλευράς εκπαιδευόμενο? .Και το λέω αυτό γιατί δε μπορούν να μη μου δημιουργηθούν αμφιβολίες ως προς το γνήσιο της Κυριαρχίας , τη στιγμή που ο Κυρίαρχος ενδίδει σε αυτό που ο ίδιος μπορεί να δει σαν αποτέλεσμα , ανεξάρτητα από το τι θα ήθελε Εκείνος/η ουσιαστικά.

    Αυτά σε πρώτη φάση.
     
  8. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    ..
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    @Georgia
    Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου.Υπήρξες πλέον αναλυτική.

    Το επόμενο ερώτημα δεν μπορεί να είναι άλλο από το σε ποιά από τις παραπάνω περιπτώσεις νομίζετε ότι εντάσεστε ?Εκτός φυσικά αν πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλες.
     
  10. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Διάβασα όλα τα ποστ αλλά και πάλι αδυνατώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής...  
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Και ανησυχούσα ότι είμαι ο μόνος!  
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Το θέμα έχει δωθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους.Οι ερωτήσεις έχουν επαναδιατυπωθεί με άλλους τόσους.Οπότε ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την τόση δυστοκία την οποία εκλαμβάνω από πλευράς ορισμένων.Γιατί σίγουρα αυτή δεν αφορά το σύνολο των αναγνωστών.(κι έχω τους λόγους μου που το λέω αυτό)

    Ειδικότερα όμως , μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μια κοπελιά σαν τη Georgia , παρά το μικρό της ηλικίας της , προσπάθησε και έδωσε κάποιες απαντήσεις , ρωτώντας επί των σημείων στα οποία δεν έγινα αντληπτός κατά την άποψή της , τη στιγμή που οι υπόλοιποι φέρονται να μην αντιλαβάνονται κατά τα λεγόμενά τους ούτε λέξη.

    Τι συμβαίνει και μια 19χρονη γυναίκα αντιλαμβάνεται κι απαντά επί θέματος στο οποίο υποδηλώνεται αντίστοιχα μια έμμεση αδυναμία από πλευράς υπολοίπων ? Έχω στο μυαλό μου διάφορους λόγους.Κάποιους από αυτούς δε θέλω να τους σκέφτομαι καν.
    Εν πάσει περιπτώσει στο βαθμό που θεωρώ πως δε χρησιμοποιώ τόσο περίτεχνες λέξεις και ότι τα Ελληνικά μου είναι σε αρκετά καλή κατάσταση , θα περίμενα τουλάχιστον οι οποιεσδήποτε αδυναμίες κατανόησης , να συνοδεύονται από ερωτήσεις επί συγκεκριμένων προτάσεων ή λέξεων (όπως στη περίπτωση του MasterJp) κι όχι να δίνουν την εντύπωση ότι εκπορεύονται από μια γενικότερη άρνηση διαβάσματος του θέματος.
    Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως χρησιμοποιώ τόσο περίτεχνο λόγο ώστε να μη γίνεται αντιληπτή ούτε μία πρόταση.Πόσο μάλλον όταν έχω παρατηρήσει αρκετά μέλη να χρησιμοποιούν πολύ πιο σύνθετες λέξεις και προτάσεις στα νήματά τους (πχ Μαυροβασίλης).Νήματα στα οποία παρατηρώ αρκετή συμμετοχή (χωρίς να κρίνω αυτήν).
    Εκτός αυτού δε , παρατηρώ ότι αρκετά μέλη έχουν εντρυφήσει στα Λατινικά όπως αντιλαμβάνομαι , τόσο από τη χρήση τους σε υπογραφές , όσο και από την κατά τόπους χρήση τους σε κείμενα.Πράγμα το οποίο θα έπρεπε να υποδηλλώνει τουλάχιστον μια έμμεση ευχέρεια , σχετικά με τα Νέα Ελληνικά.
    Τι να πω.
    Μπορεί να μη χρησιμοποιώ το λόγο τόσο καλά απ' ότι φαίνεται ?..Ίσως...

    Την επόμενη φορά θα φροντίσω να το κάνω σε στυλ multiple choice.

    Υ.Γ. Μην τρέξετε να δώσετε πλέον απαντήσεις στο νήμα.Οποιεσδήποτε απαντήσεις δωθούν από δω και μπρος θα θεωρήσω ότι εμπίπτουν στα ανωτέρω γραφόμενά μου και άπτονται μιας προσπάθειας διασκέδασης αυτών, μιας και κρίνω πως έχω δώσει ικανό χρονικό διάστημα μέχρι τώρα.

    Στο δια ταύτα της υπόθεσης , αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως μετά από απουσία 5 μηνών , αποφάσισα κατόπιν παρεναίσεων να ξαναμπώ στο φόρουμ ευελπιστώντας σε μια βελτιωμένη κατάσταση.Η πρώτη απόπειρα απ' ότι φαίνεται χαρακτηρίστηκε από παταγώδη αποτυχία.Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν λίγο ή πολύ προοριοθετημένο βάση της θεματολογίας που επέλεξα.Ελπίζω και αναμένω σε καλύτερα αποτελέσματα πάντως.Ειδικά γνωρίζοντας πως αυτά τα οποία γράφω , αφορούν σε ένα χώρο ο οποίος αρέσκεται να υπογραμμίζει με όλους τους δυνατούς τρόπους , το βαθύ της σκέψεως των όσων κινούνται σε αυτόν.