Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δοκιμή s/m πρακτικών πάνω σε σαδιστές.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 15 Αυγούστου 2015.

1. Εξαιρετικό νήμα, όπως προείπα, και θα σταθώ σε κάποια σημεία...
    Καταρχάς, ανεύθυνο έτσι απλά, είναι αδύνατον να χαρακτηρίσεις κάτι που εμπεριέχει πρωτογενή τάση / επιθυμία.
    Όλοι μας, κάποια στιγμή αποφασίζουμε τόσο στο sm κομμάτι, όσο και στο απλό σεξουαλικό τι είμαστε...
    Παθητικοί, ενεργητικοί, ενεργοπαθητικοί, πανηδονιστές, ακόρεστα και υπέρμετρα σεξουαλικά αδηφάγοι?
    Κάτι είμαστε. Αυτό το κάτι, αυτή την συνειδητότητα δεν μπορεί να έρχεται κάποιος ανόητος και να το ακυρώνει δίκην της όποιας προσωπικής του άποψης
    πάνω στην καύλα, μιας και αποτελεί ατομική απόφασή μας / φυσική τάση. Έχω ακούσει κι εγώ παρόμοιους χαρακτηρισμούς από ανθρώπους που απλά
    είτε δεν καταλαβαίνουν, είτε το κάνουν γιατί δεν τους έκανες το χατίρι.
    Όχι λοιπόν. Ένας σαδιστής που δεν αρέσκεται στο να νιώθει πόνο, παρά να δίνει ενεργητικά είναι καθόλα μια χαρούλα
    και ο ανόητος σουιτσάκος μπορεί να παέι να πνιγεί  
    Η ανταγωνιστική διάθεση πάντα παίζει... κι αυτό γιατί έτσι είναι στη φύση του χώρου (ωκεανός με σκυλόψαρα κι όχι λιμνούλα με χρυσόψαρα).
    Αυτό που ο χώρος χρειάζεται είναι αρκετά παραπάνω ανοχή στην επιθυμία του "απέναντι".

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Τεχνικά βοηθάει να γνωρίζει το Τ το είδος του ερεθισμού που προκαλεί δεδομένη πρακτική στο b. Το είδος και όχι τον βαθμό.

Ο χαρακτηρισμός "ανευθυνότητα" ουδόλως ευσταθεί για τους λόγους που αναφέρθηκαν στο εισαγωγικό πόστ.

Περαιτέρω, απαραίτητη η ενσυναίσθηση που βοηθάει στην αντίληψη της ψυχικής περισσότερα παρά της σωματικής κατάστασης του b, καλή γνώση της φυσικής του κατάστασης, ιατρικό ιστορικό τυχόν προβλημάτων και αποφυγή ακραίων καταστάσεων μέχρι να υπάρξει ικανή γνώση των αντιδράσεων του b

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σου κι, εν μέρει, με βρίσκεις σύμφωνη.
    Παρακαλώ πολύ, όμως, να αποτραπεί τέτοιος τόνος καθώς δε βοηθά μία εποικοδομητική κατάθεση απόψεων.
    Να προσθέσω, ακόμα, ότι όποιος σαδιστής αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά να δοκιμάσει πρώτα κάτι επάνω του προτού το εφαρμόσει σε έτερον, δεν τον κάνει μαζοχιστή. Ο μαζοχιστής λαμβάνει ηδονή από κάτι τέτοιο. Τα κίνητρα συνεπώς είναι διαφορετικά.
    Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις τεχνικές του. Ο σεβασμός στον τρόπο προσέγγισης όπου εξυπηρετεί τον καθένα, είναι το ζητούμενο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

4. 4misstres

4misstres New Member

Αν και δεν διαβασα ολα τα σχολια,ουτε ειμαι και αυθεντια σε αυτα τα θεματα,εχω την γνωμη πως αυτοι που θελουν να μαθουν το τι πονο η αντιδραση προκαλουν οι επιλογες τους,πανω στο ιδιο τους το σωμα,ειναι οσοι εχουν σαδομαζοχιστικες τασεις κι οχι μονο σαδιστικες.Υπαρχει κι αυτη η κατηγορια...μπορει να κανω και λαθος.

5. gaby

gaby Guest

Θεωρώ ότι grosso modo ισχύει αυτό
    και ο λόγος δεν είναι μόνον η αντίδραση του οργανισμού είναι και ολόκληρο το πλαίσιο στο οποίο συντελούνται οι σαδομαζοχιστικές πράξεις. Τελείως άλλο να αποδέχεται κάποιος να γίνει το σαδιστικό παίγνιο του Έτερου σε μεγάλο βαθμό για την δική του αυτοπραγμάτωση, τελείως άλλο να γίνεται το ίδιο πράγμα για την απόλαυση του Έτερου, τελείως άλλο όριο στις αισθήσεις έχει θέσει κάποιος που το κάνει για δοκιμή. Άλλο, τέλος, να σαδίζει κάποιος για την απόλαυσή του τελείως άλλο να κάνει service topping, πιστεύω.

Το λένε επίσης υποτακτικοί που δεν είναι έτοιμοι να εμπιστευτούν τον Άλλο, για τον λόγο ότι αυτός είναι σαδιστής και οι ίδιοι φοβούνται τον σαδισμό του. Ο σαδιστής μπορεί να κρίνει πότε ξεπερνά τα όρια (ο καργιόλης τα τσαλαπατά, όχι επειδή δεν μπορεί να κρίνει αλλά επειδή δεν τον νοιάζει) και είναι από τα λιγότερο εγωκεντρικά ερωτικά ενεργούμενα ακριβώς επειδή αντλεί την απόλαυσή του από τις αντιδράσεις του Άλλου τον οποίο σαδίζει.

Ασφάλεια νιώθω με την πάροδο του χρόνου και με την καλή σχέση. Δεν γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων αν και πότε θα αφεθεί, έρχεται σταδιακά αυτό. Με το πρώτο πλήγμα αποκτώ ή δεν αποκτώ την βάση της εμπιστοσύνης προς αυτόν που με χτυπάει, είναι απίστευτα πολλές οι πληροφορίες που μου μεταδίδονται από αυτό το πρώτο πλήγμα, φτιάχνουν τις στιγμές και μετά ξεχνιούνται καθώς εξελίσσεται η σχέση και βαθαίνει η εμπιστοσύνη μαζί με την ασφάλεια.

Άλλος δρόμος για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη: Η επικυριαρχία, η καλή συνεννόηση, η γνώση των τεχνικών και των αντοχών και η επίγνωση ότι και οι δύο θέλουν την απόλαυσή τους και μπορούν να την έχουν.

Πάντα, όλα, με συναίσθηση ότι ο Κυρίαρχος μπορεί να κάνει και λάθη, όπως όλοι οι άνθρωποι και ότι τα λάθη του Κυρίαρχου δεν είναι λόγος να χαθεί η εμπιστοσύνη ή η ασφάλεια.

ΥΓ. Από ένα "το έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου", προτιμώ μια αυστηρή και κυριαρχική συμπεριφορά που δεν μου αφήνει περιθώρια για τσιριμόνιες.

ΥΓ'. Νομίζω πως μπορούμε πια ως ανοιχτή ομάδα να δεχτούμε ότι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά σαδομαζοχιστικών σχέσεων είναι η πλευρά της παθητικής αλγολαγνείας σαδιστών Κυρίαρχων. Άλλωστε, η όσμωση καθιστά τελείως φυσιολογική κάποια περιέργεια και πιστευω πως αν δεν υπήρχε το παραμικρό άγχος ταυτότητας πολλοί θα έπαιρναν εναλλασσόμενους ρόλους με τον πάρτνερ τους ή με τρίτο πρόσωπο, τουλάχιστον για μερικά παιχνίδια.

6. παν μετρον αριστον..... ακομα και στον σαδισμο.. ταπεινη μου αποψη ειναι πως ειναι καλο καπου καπου και οι σαδιστες να δοκιμαζουν αυτα που κανουν...... απο την αλλοι οι μαζοχιστες πρεπει να μην χανουν τον ελενχο διοτι πανω στην καυλα του μαζοχισμου και ενδεχομενος πανω στην αφοσιωση στα διαφορα sesions μπορει να υπαρχουν ατυχηματα και ανεπανορθωτες καταστασεις.... καλημερα σας.. 

7. espimain

espimain Contributor

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο ο Κυριαρχικός μαζοχιστής.
    Η αποδοχή εφαρμογής από κάποιον μαζοχιστικων πρακτικών επανω του, λογικά τον χαρακτηρίζει σαν κατι άλλο από Κυρίαρχο.

Ένας Dom είναι Dom, δεν είναι switch, ούτε τίποτε άλλο. Αν ήταν θα το έλεγε.

Από την στιγμή που ένα άτομο εκδηλώνει υποτακτική συμπεριφορά ή έχει υποτακτική προδιάθεση τότε παύει να είναι Κυρίαρχος.

Υποτακτικός είσαι ή δεν είσαι. Ολίγον υποτακτικός είναι σαν το ολίγον έγκυος.

Φυσικά το να είναι κάποιος switch δεν είναι κακό ούτε κατακριτέο.
    Ούτε και κάποιο στάτους υπολείπεται των άλλων.

Τα άτομα που χαρακτηρίζονται switch έχουν ενα μεγάλο πλεονέκτημα που τα κάνει ιδανικά για περιστατικά sessions. Όταν επιλέγουν τον κυριαρχικό τους ρόλο κάνουν στους υποτακτικούς αυτά που θα 'θελαν να υποστούν οι ίδιοι. Αντίθετα έχουν μιαν υστέριση στην κατανόηση του D/s.

Πολύ συχνά συναντάμε τις απόψεις:
    1. Ότι το BDSM δεν έχει να κάνει με D/s
    2. Ένας Κυρίαρχος πρέπει να δοκιμάσει αυτά που κάνει για να είναι σωστός.
    Και οι δύο αυτές απόψεις δεν είναι απόψεις Κυριαρχίκων.

Μέρος του συγκεκριμένου κειμένου έχω δημοσιεύσει και αλλού.

Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2015
  8. Φαντάζομαι όχι στο Cosmopolitan ή την Lifo?

9. Στην Βιβλο.

10. espimain

espimain Contributor

Δεν γράφω στο Cosmopolitan ή την Lifo

11. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Σε καθε ειδους Βιβλο να συμπληρωσω...

Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2015
  12. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

αυτη η ιδεα προερχεται κυριως απο αναγνωστριες ... εκεινων των βιβλιων