Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δώρο γενεθλίων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος El__Capitan, στις 4 Αυγούστου 2019.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

δωσε δωσε δεν με ενδιαφερει το χρωμα γενικα ειναι το αμαξι των ονειρων μου

2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Κλεισμένο δωμάτιο ή σπίτι... Μίνι απόδραση δηλαδη με όλα τα σύνεργα για να περάσουμε ομορφα.
    Αν είναι πολυαμορους θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη πρόσωπο τυλιγμένο/δεμένο με κορδέλα.
    Θα μπορούσε να είναι ένα καινούργιο μαστίγιο... Σετ εσωρούχων ακριβο-ιδιαιτερο
    Κάτι φτιαγμένο κατά παραγγελία π.χ ένα κολάρο με χαραγμενο το αρχικό του ονόματος του Κ
    Αν παίζει φετίχ με πόδια κάποιο σετ καλτσες/καλσον/γοβες/μπότες/κόσμημα ποδιου από καλό υλικό

3. bumblebee

bumblebee Contributor

Έστω και μια φορά ... θρισομ  

4. El__Capitan

El__Capitan Star Alliance, oneworld & SkyTeam Platinum member

Αρχικά, σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Όμορφα και ευφάνταστα όλα όσα είπατε!
    Να θέσω όμως ένα ακόμη ερώτημα.. πέρα από τα "υλικά" θα αποφασίζατε να κάνετε κάτι πρωτόγνωρο για εσάς; θεωρείτε πως είναι μια καλή στιγμή για καινούργια πράγματα ή μη του/ της γαμήσετε τα γενέθλια αν δε πετύχει (χιουμοριστικά το λέω, μη παρεξηγηθώ);

5. Φενριρ....

Φενριρ.... Regular Member

Πιστεύω το καλύτερο δώρο είναι ο χρόνος...χρόνος με το άτομο για να κάνετε μαζί κάτι καινούργιο κάτι τρελό ..... Οι στιγμές μενουν 

6. Όπως έλεγε και το ανέκδοτο στην Κ μου θα έπαιρνα ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν δονητη..αν δεν της αρέσουν οι παντόφλες να πας να γ...ηθει..όχι που θα κάτσω να σκασω

7. Raed

Raed Dazed

Θα έριχνα ένα από τα hard limits μου, όποιο ήθελε αυτή. (Πιο πρωτόγνωρο από αυτό, για μένα, πεθαίνεις!)

Last edited: 4 Αυγούστου 2019
  8. Το δώρο είναι το γαμησι του μυαλού

9. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

Άμα θέλει, πως να την κάνεις να θέλει;  

10. Μαθαίνεις ... ασχολείσαι με αυτήν...και μαθαίνεις ότι της αρέσει και είσαι ειλικρινής

11. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

Προϋποθέτει χρόνο με αλληλεπίδραση, μάλιστα.

12. Εγώ είμαι το δώρο του, κάθε μέρα, όλη μέρα, θέλει κι άλλο;  

Τώρα, πέρα από την πλάκα, κάποιο παιχνίδι το οποίο θα ήθελε καιρό να δοκιμάσει και εγώ θα αρνουμουν πεισματικά καθώς θα είχα καταστρωσει ολόκληρο σχέδιο  

Και, όχι ακριβώς δώρο, αλλά μια όμορφη έξοδος έξω (με τα απαραίτητα αξεσουάρ  ) νομίζω θα τον έκανε χαρούμενο