Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Για τον ίδιο μπορεί να ήταν έτσι. Δύσκολα μπορεί να δεσμεύσει ο ορισμός του τον ορισμό τον δικό μου για το τί είναι σκλαβιά.

    Το φρικτό και απαίσιο που του συνέβη και που φαίνεται ανάμεσα από πολλές από τις γραμμές του είναι ότι γι αυτόν η σκλαβιά είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ ό.τι εγώ θα άντεχα αυτοαναφορική. Αυτό το θεωρώ σοβαρή δυστυχία. Δεν είναι τόσο υπερβολικά συναινετικό πράγμα η σκλαβιά, είναι βεβαίως, αλλά όχι τόσο πολύ και όχι μόνο. Και πάντως δεν είναι κάτι που το συντηρεί ο σκλάβος μόνος του, δεν γίνεται αυτό. Εκτός από την εθελοντική προσφορά, στη σκλαβιά υπάρχουν ακόμα το δια πυρός και σιδήρου το δι ελείους και φόβου είναι κομμάτι της σαδομαζοχιστικής διαλεκτικής όλα αυτά, ενώ αν λείψουν κάποια από τα σκληρά πράγματα που χώνει κάτω απ το χαλί ο stein, η σκλαβιά απλά χάνει το νόημά της.

    Όμως, δεν είναι αυτό το θέμα σε αυτό το νήμα αν και χάρηκα που διάβασα λίγο stein, χρόνια είχα να το κάνω  

    Ως μη πολιτικό ον βρίσκομαι εδώ πέρα με την έννοια ότι δεν εκπροσωπώ τίποτα άλλο από τον εαυτό μου την στιγμή εκείνη που επικοινωνώ κάτι με όλους εσάς. Σκοπός άλλος από την επικοινωνία αυτή για μένα δεν υπάρχει. Στάση βαθύτατα μη πολιτική, κατόπιν επιλογής και μετά λόγου γνώσης.

    Επί του θέματος, που δεν απασχολεί κανέναν, δεν έχω πρόβλημα. Αν υπάρχουν σαδιστές Κυρίαρχοι που κρίνουν ότι αξίζει να προσπαθήσουν να πείσουν ότι δεν είναι ελέφαντες, το βήμα είναι ανοιχτό και δεν θα αποπειραθώ να τους κλείσω το δρόμο. Ποσώς.

    Εν τούτοις, παραθέτω ένα παλιό, πολύ παλιό νήμα, το μια απορία για να δει όποιος έχει διάθεση πώς γινόταν κάποτε η υπονόμευση και μέσα από αυτό να καταλάβει την αιτία της ενόχλησής μου. Δεν έχει να κάνει, η ενόχλησή μου, ούτε με τους σαδιστές Κυρίαρχους ούτε με το BDSM. Έχει να κάνει με το πώς γίνεται ο διάλογος σε τούτο το φόρουμ. Κάποτε έδειξα ελαστικότητα, ανοχή, αντοχή, ευκαμψία διάθεση για κουβεντούλες και έρευνα του αυτονόητου, τώρα πια τα βαριέμαι, δεν μου προσφέρουν τίποτα, το κλίμα που δημιουργούν μου αφαιρεί τη δυνατότητα να θέσω θέματα που θα ήθελα να συζητήσω και στο κάτω κάτω τα έχω δει σε πιο απολαυστικές και ενδιαφέρουσες εκδοχές...
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Παιδιά χαλαρώστε, φτάσαμε τα 110 ποστ για να λύσουμε το μέγα... πρόβλημα που μας δημιούργησε η SlaveRose, επειδή ένα μέλος έγραψε ότι κάνει κακό στον χώρο μας αυτή η κοπέλα με τον τρόπο που γράφει (υπ΄ όψιν ότι δεν είναι Ελληνίδα) και ότι πρέπει να απομακρυνθεί από το φόρουμ (φυσικά το κακό δεν είναι για το τι πιστεύει αυτό το μέλος ή το κάθε χ μέλος, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για το τι και ποιος/α αποτελεί κίνδυνο για τον χώρο μας) κακό είναι να ασχολούμαστε κατά τέτοιον τρόπον για ένα θέμα που θα μπορούσε να πάρει τις απαντήσεις της η νηματοθέτρια με όμορφο τρόπο, ασχέτως αν δεν έχει διατυπώσει σωστά το νήμα της.

    Έλεος, μας διαβάζουν και άτομα που δεν γράφουν, αλλά έχουν σχέση με τον χώρο και θα γελάνε μαζί μας.

    ΥΓ. Αγαπητέ Master Do, δεν γράφω προσωπικές αιχμές προς κανένα, δικές μου γενικές διαπιστώσεις γράφω για τον Ελληνικό bdsm χώρο.
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2011
  3. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    αισθάνομαι μια τεράστια θυμηδία  
    axx μου αρέσει πολύ αυτή η λέξη που είπε ο Master_DO
     
  4. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Δεν εισαι υπερβολικα αισιοδοξος!
    Εισαι ενας απο τους ανθρωπους που με κανει να ειμαι αισιοδοξος!


    Γι:nod:ργος
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Αυτό λύνει εν μέρη το πρόβλημα.
    Βέβαια δεν θα μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου για να ξέρω ότι η δυσκολία επικοινωνίας αφορά την γλώσσα. Αναγνωρίζω πόσες δυσκολίες και παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν όταν κάποιος δεν γνωρίζει συνολικά αρκετά καλά έναν λαό, γιατί δεν αρκεί η ερμηνεία των λέξεων για να μπορέσει κανείς να επικοινωνήσει.

    Τέλος πάντων για εμένα ,εφόσον τίθεται τέτοιο θέμα μπορώ να δικαιολογήσω εν μέρη (όχι ολοκληρωτικά ) την κάκιστη προσέγγισή της. Κατά τα άλλα εξακολουθώ να πιστεύω πως η θέση της είναι αρνητική.

    Όταν κάποιος που έχει ανοίξει ένα νήμα δηλώνει ξεκάθαρα ότι βαριέται να απαντήσει αυτό αρκεί για να μην ξαναδιαβάσω νήμα της.
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Εν μέρει θα συμφωνήσω. Η SlaveRose δεν είναι ικανή να βλάψει το forum, πόσο μάλλον το bdsm συνολικά. Το μόνο, ίσως, που μπορεί να καταφέρει είναι να κάνει ορισμένα στομάχια να γυρίσουν. Ως εκεί φτάνει η όποια "επικινδυνότητά" της.

    Από εκεί και πέρα, της ασκείται έντονη κριτική. Πιστεύεις πως μία λανθασμένη διατύπωση και μόνο είναι ικανή να φέρει τέτοιες αντιδράσεις; Υποθέτω πως όχι. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε γράψει κάτι, με τέτοιο τρόπο ώστε να παρανοηθεί απ' τους συμφορουμίτες. Λογικό κι επόμενο είναι, μια και, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, δε διεκδικούμε δάφνες στη σωστή χρήση της γλώσσας. Επομένως, κάπου αλλού θα πρέπει να αναζητήσεις την αντίδραση που προκαλούν τα γραφόμενά της. Στη, γενικότερη, επικριτική, ως και αφοριστική της στάση απέναντι στο bdsm ίσως; Στο ότι τσουβαλιάζει τους πάντες και τα πάντα; Βάλε και κάποιες ακραίες σεξιστικές απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει κι έχεις έτοιμο το κοτέιλ των λόγων που υπάρχει μια γενικότερη αντίδραση ενάντια σ' όσα γράφει. Και όχι, το ότι δεν είναι ελληνίδα δεν την απαλάσσει της ευθύνης των γραφομένων της. Αν μη τι άλλο, νομίζω πως εκφράζει πολύ ξεκάθαρα αυτά που θέλει να πει, και δεν παρεξηγείται λόγω λανθασμένων εκφραστικών μέσων.

    Δεν ανήκω σ' αυτούς που θα ζητήσουν την απομάκρυνσή της. Δε νομιμοποιούμαι να κάνω κάτι τέτοιο. Θα προτείνω, ωστόσο, στην ίδια, αν δεν την ενδιαφέρει, έστω και σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, η βασική θεματολογία του forum να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, να μη χάνει το χρόνο της για κάτι που δεν την ενδιαφέρει.

    Υ.Γ. Το θέμα σαδισμός και επικινδυνότητα από μόνο του δεν είναι καθόλου κακό. Αρκεί βέβαια να τεθεί υπό άλλη βάση, κι όχι αφοριστικά, όπως έγινε στο συγκεκριμένο νήμα. Παρά το ότι μεταφέρθηκε στην ενότητα BDSM Discussion, συνεχίζω να το αντιμετωπίζω με τη σοβαρότητα που αρμόζει σ' ένα off topic νήμα.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Και με αυτές τις "χαριτωμενιές" πετάς στα σκουπίδια τις προσπάθειες αυτών που σε υπερασπίστηκαν.
     
  8. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    τι να κάνω για τον ηρεμήσω .. εσείς οι άντρες είστε περίεργα πλάσματα   κρίμα είναι και αυτός .. είμαι πολύ καλή στο να μετράω την πιέση των ανδρών   θεωρώ ότι είναι πολύ χαριτωμένα παιχνιδάκια
     
  9. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

        

    Αλογα, οχι αστεια.
     
  10. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Επίτιμος πρόεδρος......
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    στη σκλαβα τα ευσημα !!!
     
  12. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Μύθος: Ο σαδιστής διεγείρεται σεξουαλικά από τον πόνο/φόβο.
    Fact: Όχι απαραίτητα. Ο σαδιστής μπορεί να προκαλεί πόνο/φόβο γιατί απλά του αρέσει να προκαλεί προκαλεί πόνο/φόβο, τον κάνει να αισθάνεται ωραία. Ωραία μπορείς να νιώθεις ακούγοντας μια άρια, αυτό δε σημαίνει ότι καυλώνεις!

    Μύθος: Ο σαδιστής μπορεί να τη βρει με ένα μαζοχιστή.
    Fact: Ναι, αν ο μαζοχιστής είναι καυλωμένος και ο σαδιστής δεν κάνει τίποτα.

    Μύθος: Ο σαδιστής ΔΕΝ μπορεί να τη βρει με ένα μαζοχιστή
    Fact: Μια χαρά μπορεί αλλά ο μαζοχιστής δε θα το διασκεδάσει καθόλου.

    Μύθος: Οι σαδιστές είναι/δεν είναι κακοί άνθρωποι.
    Fact: Οι σαδιστές δεν είναι ούτε καλοί, ούτε κακοί. Είναι απλά σαδιστές. Σύμφωνα με τις κοινωνικές νόρμες είναι κακοί άνθρωποι αλλά αν δεν ξεφεύγαμε από τις κοινωνικές νόρμες δε θα διαβάζαμε αυτό το blog, έτσι;

    Μύθος: Όποιος βασανίζει ζωάκια είναι απλά κακός άνθρωπος.
    Fact: Στην πραγματικότητα όποιος βασανίζει ζωάκια γιατί τη βρίσκει με το μαρτύριό τους είναι σαδιστής. Από του κανόνος και μέχρι ενός βαθμού εξαιρούνται τα μικρά παιδιά.

    Μύθος: Ο τάδε είναι σαδιστής
    Fact: Κατά 99% ο τάδε είναι απλά βιτσιόζος.

    Μύθος: Ο σαδιστής δεν μπορεί να έχει σωστή σεξουαλική σχέση
    Fact: Μια χαρά μπορεί αρκεί να μπορεί είτε να διοχετεύσει το σαδισμό του αλλού είτε να τον τιθασεύσει. Αν πληροί τα παραπάνω κριτήρια και κάνει μια σχέση με ένα μαζοχιστή chances are η σχέση σεξουαλικά θα πετάει. Όχι, δεν έρχεται σε αντίθεση με τα facts (2) και (3) καθότι αν ο σαδιστής άφηνε ελεύθερο τον εαυτό του...

    Πριν κάνετε σχέση με κάποιον που δηλώνει σαδιστής να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ και να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ πολύ. Αν πέσετε απροετοίμαστοι στο 1% και δεν ξέρει να τιθασεύει τον εαυτό του, κατά πάσα πιθανότητα από τη σχέση θα βγείτε με πολύ σοβαρά ψυχολογικά τραύματα, αν είστε τυχεροί. Αν δεν είστε τα τραύματα μπορεί να είναι και σωματικά.

    //
    άρα καλά είπα εγώ ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος ο σαδιστής .. κάπου πρέπει να διοχετεύσει το σαδισμό του .. και αν δεν το κάνει σωστά chances are .. μπορεί να γίνει επικίνδυνος

    ---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

    αυτό που είπα δεν είναι τόσο εξωπραγματικό .. δεν είναι αιτία για να φύγω από το φόρουμ δηλαδή .. που σιγά μην φύγω   τουλάχιστον μέχρι να παντρευτεί ο ισνο