Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ιδιοτελής ή όχι η Κυριαρχία; (Split)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantina Lionaki, στις 24 Νοεμβρίου 2021.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Το αν θέλει ή δεν θέλει ο άλλος να τον αγαπάς, δεν επηρεάζει καθόλου την αγάπη. Αυτό που την επηρεάζει σφόδρα είναι το να θεωρείς ότι επειδή τον αγαπάς αυτός πρέπει να το πάρει, να πάρει ο, τιδήποτε από σένα.

2. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση και πράγματι παραδίδονται μαθήματα στο φιλοσοφικό της Πάτρας πάνω στο ζήτημα αν η φιλανθρωπία είναι ιδιοτελής πράξη ή βοηθάει το σύνολο.

Όσο ενδιαφέρον κι αν είναι δεν πιστεύω ότι είναι το φόρουμ εδώ ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες συζητήσεις.

Πράγματι όμως χαίρομαι που άτομα σαν κι εσένα, που έχουν επιθυμία να συζητήσουν έννοιες, υπάρχουν ανάμεσα μας, δείχνει ένα καλό επίπεδο νόησης.

3. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Αυτό δεν είναι ανιδιοτελής πράξη. Περιέχει επιθυμία και έντονο εγώ.
    Επίσης δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το αν κι ο αγαπημένος το επιθυμει.

Η κυριαρχία εξ ορισμού δεν μπορεί να είναι ανιδιοτελής. Πως μπορεί να επιβληθεί και να υπερισχύσει κανείς με ανιδιοτέλεια ; Και μόνο που περιμένει να λάβει υπακοή - υποταγή αρκεί για να ακυρωθεί ο ισχυρισμός σου.

4. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Ανιδιοτελεια υπαρχει σε εκεινη τη σχεση οπου "εγω" θελω "ο αλλος" να ειναι καλα, ευτυχισμενος κλπ, ειτε με, ειτε χωρις εμενα. Σημαινει οτι αν μου ζητησει να κανει κατι με το οποιο ειμαι αντιθετη, θα πρεπει να το δεχτω, εφ' οσον θα τον κανει ευτυχισμενο κλπ
    Οσο παρεμβαινω η αντιδρω στη διαθεση του, η τιμωρω, η διορθωνω κατι που δεν μ' αρεσει κλπ σημαινει οτι αγαπω μεν, ιδιοτελως δε