Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγώ φταίω που δεν ερωτεύομαι γιατί..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 19 Μαϊου 2009.

1. hateme

hateme Regular Member

πιστευο πως ο ερωτας ειναι διφωρουμενος γτ μπορι πολυ ευκολα να μπερδευτη με την καυλα την εξαρτηση την αναγκη κτλ...ο πραγματικοσ ερωτας νομιζω ποσ δεν εχει καμια σχεσει με αυτα ειναι κατι το οπιο ειναι πιιο βαθη για αυτο πιστευο πος εγο δεν το εχο ζιση, οκ δεν ειμαι ηλικιακα μεγαλος αλλα οι σχεσεις π εχο κανει απο τα 14 μ καμια δεν μ εβγαλε αυτο το εστιμα μπορι να φτεει βεβεα κ ο τροπος που εγινε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

2. Animator

Animator Regular Member

... γιατι υπαρχουν και πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη απο να ψαχνεις καποια με την οποια θα κοιμασαι τα βραδια για να μην νιωθεις μονος.  

3. LordAini

LordAini Regular Member

...γιατί μέχρι τώρα δε μου βγήκε σε καλό.
    γιατί είμαι το μόνο άτομο που με καταλαβαίνει
    γιατί, στην τελική, έχασα την πίστη μου στις γυναίκες (όχι οτι είχα και ποτέ, αλλα λέμε)

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Εγώ φταίω που δεν ερωτεύομαι γιατί..

Μάστωρ; Το "23" εκεί πάνω δεξιά, ηλικία δεν δηλώνει;

Μπας κι είναι κομματάκι νωρίς, γιά νά 'χεις καταλήξει σε τέτοια βαριά συμπεράσματα;

5. LordAini

LordAini Regular Member

Ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για την απογοήτευση.
    Και δεν εννοώ οτι έχασα την πίστη μου στις γυναίκες σαν ανθρώπους, μόνο όσον αφορά συναισθηματικές σχέσεις. Στα άλλα μια χαρά είναι  

6. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Εντός - πιο εντός δεν γίνεται ..

7. Είναι πιο εύκολο για μένα να ερωτευτώ υποκατάστατα , την δουλειά μου , τις ασχολίες μου , τα λουλούδια μου .
    Κάθε έρωτας για μένα είναι ένα ταξίδι , όμορφο , γλυκό επίπονο , ανοιγείς και βγαίνουν διάφορα στην επιφάνεια , και πρέπει να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις , δεν είναι εύκολο
    αλλά όπου ναναι θα είμαι έτοιμος , το νιώθω

8. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ω! Τα είχα πει εγώ αυτά,ε; Κοίτα να δεις..  

petran78,είναι αυτό που λένε "Προσεχώς! Ανοίγουμε και σας περιμένουμε!" ;

(αστειεύομαι φυσικά   )

9. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Απάντηση: Εγώ φταίω που δεν ερωτεύομαι γιατί..

LordAini καλά σου τα λέει ο MindMaster.Είναι λιγάκι νωρίς.Να θυμάσαι αυτό που σου γράφω.Αυτά που λες τώρα θα λες ''εγώ τα είπα;'' όπως ακριβώς έκανε η LadyDementia λίγο πιο πάνω  

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Τι πιστευω εγω για τον ερωτα απο την εμπειρια μου μεχρι σημερα : .......
    Πρωτα απο ολα ο ερωτας δεν ειναι κατι που επιλεγεις αν θα απλωσεις το χερι για να το παρεις ή οχι . Ο ερωτας σε βρισκει εκεινος αν υπαρχουν μεσα σου οι καταλληλες προυποθεσεις . Η σημαντικοτερη απο αυτες ειναι να μπορεις να εκφρασεις τα συναισθηματα σου , να μπορεις να μεταδωσεις τα οσα νιωθεις στον αλλο . Μια αλλη επισης σημαντικη προυποθεση ειναι να εχεις πραγματικα ελευθερη βουληση , δεν πρεπει να διοικησαι απο προκαταληψεις , ιδεολογιες αλλων , μισος , παθη , εμμονες και παει λεγοντας ....
    Η ειλικρινια , το ενδιαφερον για τον συνανθρωπο και η καλη επικοινωνια , βοηθουν παρα πολυ .

Πιστευω , οτι ολα αυτα , αποτελουν συστατικα μιας ωριμοτητας που μας καθιστα ικανους να επιτυχουμε την καθολικη ενωση με εναν αλλον ανθρωπο , να βρουμε το αλλο μας μισο που λεμε (σωματικη και πνευματικη) ......
    Η ευρεση του αλλου μισου , δεν ειναι ενα τυχαιο γεγονος , ουτε για εμας ουτε για ολοκληρο το συμπαν . Καθε ζευξη δυο μισων σε ενα ολοκληρο , παραγει ενα μικρο ή και ασυληπτων (ισως) διαστασεων θαυμα ... το θαυμα της γεννησης της ζωης ... το θαυμα της γεννησης ενος πλανητη ή άστρου (μεσω του υδρογονου (διυδρογονο) βασικο στοιχειο του συμπαντος που αποτελει το 75% της μαζας του) ... καθως και το θαυμα του ερωτα ...
    Σε μια τετοια αρτιοτητα συμπαντικων συνοικεσιων , φαινεται οτι η φυση εχει βρει τον τροπο να δυαλυει αυτοματα τα μη λειτουργικα . Εχοντας αλωστε εξασφαλισει την αναπαραγωγη και διχως τον ερωτα , το προσφερει πλεον ως επαθλο , καλα προπονημενων αθλητων .

11. lacryma

lacryma Regular Member

Το να μπορέσεις να εξιδανικεύσεις έναν άλλο άνθρωπο καθίσταται από δύσκολο εως ακατόρθωτο στην σημερινή εποχή! Ο θαυμασμός είναι εκείνο το συναίσθημα που συντελεί στην επιλογή συντρόφου και μας καθοδηγεί ουσιαστικά στον έρωτα. Πολλά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην αποδυνάμωση του θαυμασμού μας για κάποιον άλλο… Παρόλα ταύτα, η αυτογνωσία είναι ο μόνος δρόμος για την εσωτερική μας Ιθάκη και κατ’επέκταση το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα!