Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εδώ οι καλές αφέντρες. Περάστε κόσμε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 6 Νοεμβρίου 2015.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Θεωρείς εύκολο για κάποια βανίλα να προκαλεί ταπείνωση κ εξευτελισμό στον άνδρα που αγαπάει και τον σκέφτεται 25ώρες το 24ώρο; Για σκέψου το... Ξέρεις πότε θα εξαναγκαστεί να το κάνει; Όταν νιώσει πως αν δεν το κάνει είναι θέμα χρόνου να συνεχίσει στην επόμενη... Νομίζεις πως είναι δύσκολο για έναν υποτακτικό να βρει αυτή που θα του καλύπτει τα θέλω του; Πρόσεξε, αν αποδεχθούμε ότι υποτακτικός σημαίνει ικανοποιώ τη γυναίκα στο μέγιστο βαθμό όπως και όποτε το θέλει, που κατά τη ταπεινή μου άποψη αυτό σημαίνει, τότε πόσο δύσκολο είναι τελικά να εξαναγκάσει κάποια να του κάνει τα βίτσια του; Πόσο δύσκολο του είναι να αφοσιωθεί σε κάποια που δεν έχει σχέση με το Femdom η οποία δεν το έχει ζήσει ξανά στη ζωή της και θα την κάνει να νιώθει πως δεν γίνεται και δεν πρέπει να χάσει αυτό τον άνδρα; Θα μου πεις και γιατί δεν τη κάνει ή γιατί δεν βρίσκει κάποια να τη κάνει Mistress? Γιατι γνωρίζει εκ των προτέρων ο υποτακτικός πως θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον εσωτερικό της κόσμο και θα τη διαλύσει ψυχολογικά αν και όταν της πει πως κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος και καλή σταδιοδρομία...Θα μου πεις βέβαια γιατί να τη χωρίσει; Ε δεν υπογράφει και κάποιο συμβόλαιο το οποίο να λέει πως θα έχουν σχέση εφόρου ζωής... Σκέψου τα λίγο όλα αυτά....

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ο αγαπημενος μου... δεν ηταν ο πιο σταθερος, αλλα αναλογα τη μερα εκανε πραγματα που δεν υπαρχουν.

εδω μετα απο αρκετα drift με διχρονο 500αρι χωρις traction contol. στο τελος σουπιαζεται γιατι την ωρα που ντριφταρει κοιταει και πισω να δει που ειναι που ειναι οι αλλοι  

3.  

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Aπό τα πιο αυθεντικά παιδιά των GP...
    Μεγάλη μούρλα, καλός αναβάτης, δημιουργικός στο μπινελίκι κατά πάντων και πάντα με το χαμόγελο...
    Kορυφαία του στιγμή στο μπινελίκι, στο Ιsle of Mann to '89 'h to '90, όταν στο ντουμπλάρισμα που κάνει σε λόκαλο τον ρίχνει ο λόκαλος κάτω.
    Αφήνει την μοτοσυκλέτα και ο λόκαλος βλέπει στον καθρέφτη του, πως είναι να τον παίζεις με τα δυο χέρια...