Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδευτικά ταξίδια.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος AndreDelastrange, στις 7 Φεβρουαρίου 2016.

1. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

2. angel42

angel42 Regular Member

Θα έστελνα το "υ" Μου σε "εκπαιδευτικό" ταξίδι σε έναν άλλο ή σε μια άλλη Κ... Είτε με την φυσική Παρουσία Μου, είτε με την φυσική Απουσία Μου...

Για ποιούς λόγους:
    α) γιατί Με καυλώνει κάτι τέτοιο και αυτό από μόνο του είναι σοβαρός και επαρκής λόγος
    β) γιατί θεωρώ ότι το ζωντανό κάτι έχει να μάθει από αυτό το βίωμα του οποίου Είμαι και παραμένω ο ενορχηστρωτής, φανερός και αφανής...
    γ) γιατί ξέρω κατά βάθος πόσο πολύ καίγεται η τσουλίσια ψυχή του για τέτοιου είδους πανηγύρια και θέλω να λάβει αυτήν την επιβράβευση εφόσον θεωρώ ότι την κέρδισε και την αξίζει
    δ) γιατί Μου αρέσουν τα σύνολα και οι συνεργασίες με εκλεκτά και εκλεκτικά άτομα που Εκτιμώ και Με Εκτιμούν...
    ε) Γιατί αποτελεί προσθήκη και στη δική Μου εμπειρική βιωματική εξελικτική φαρέτρα ως Κ...

Με τις εξής προϋποθέσεις:
    α) Να Έχω συνεργαστεί άψογα με τον/την Κ που θα αποστείλω το δέμα Μου στις μεταξύ Μ/Μας διαπραγματεύσεις επί του θέματος
    β) Να Μ/Μιλάμε την ίδια γλώσσα και να καταλαβαίνουμε τα ίδια και όχι άλλα
    γ) Να Έ/'Εχουμε συμφωνήσει στους λόγους, τους στόχους, τους σκοπούς και τα όρια του εν λόγω εκπαιδευτικού ταξιδιού για το υ αλλά και για τα Κ
    δ) Να Έ/Έχουμε συμφωνήσει ένα λειτουργικό τρόπο στη μεταξύ Μ/Μας επικοινωνία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού
    ε) Να γνωρίζω με σαφήνεια ότι ο/η Κ όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να φέρει εις πέρας τα όσα συμφωνούνται μεταξύ δύο Κυρίων τε και Κυριών...
    στ) Να Έ/Έχουμε συμφωνήσει για άπλετο μεταξύ Μ/Μας feedback μετά το πέρας του εκπαιδευτικού ταξιδιού όταν έχει προστεθεί και η μαρτυρία του υ στο Κ του όπως και η αξιολόγιση του Κ για το υ του από το εν λόγω ταξιδάκι ώστε εκτός από το "καλά περάσαμε" να υπάρξει χρήσιμο υλικό για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς...

Η κοινή σαδιστική συνομωσία που αναπτύσεται και μεταξύ δύο Κ που αλληλοεκτιμούνται είναι κι αυτή μέρος αυτής της διαστροφικής ευχαρίστησης του να περνάει το υ σου τα μαθήματά του χωρίς να είσαι παρών/παρούσα ως φυσική παρουσία... Γιατί σαφώς η παρουσία σου ως Κ σε ένα υ σου σταλμένο σε εκπαιδευτικό ταξίδι δύναται να είναι έντονότατη με χίλιους δύο άλλους διεγερτικούς τρόπους και για τους Δ/δύο... Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά... Δεν Έχω επίσης κανένα λόγο να ανησυχώ μπας και περάσει το υ Μου καλύτερα με Κάποιον/ Κάποια άλλη και βρει το φως το αληθινό και το "χάσω"... Αν είναι να χαθεί έτσι ας χαθεί... Καλύτερα δε και μια ώρα αρχίτερα...

Θα αναλάμβανα επίσης να παραλάβω πακέτο προς εκπαίδευση είτε με την φυσική παρουσία είτε με την φυσική απουσία του Κ στο οποίο ανήκει το ζωντανό ακριβώς με τις ίδιες παραπάνω προϋποθέσεις και σκεπτικό...Απλά στο "αποστείλω" βάλτε παρακαλώ τη λέξη "παραλάβω"... Όχι γιατί Είμαι καλός άνθρωπος και κάνω χάρες... Αλλά γιατί και αυτό αποτελεί μέρος της διαστροφικής Ευχαρίστησης και της Εξέλιξής Μου ως Κ...

Ως προς το τελευταίο σκέλος της ερώτησης ο δισταγμός δεν αποτελεί απόσυρση συναίνεσης... Είναι δισταγμός... Οι δισταγμοί είναι για να προσπερνιούνται με όποιους τρόπους κρίνει το Κ κατάλληλους κάθε φορά... Αν πρόκειται για νάζια, σκληρό όριο, ή για άρνηση είναι άλλη κουβέντα... Εφόσον μιλάμε για "υ"... Όσο για "σ", αρσενικό ή θηλυκό, Όποιος/Όποια βρει και κατέχει ας το χαίρεται και ας το απολαμβάνει... Γνωρίζοντας ότι αποτελεί είδος σπανιότατο και απειλείται με αφανισμό όπως και κάθε τι σπάνιο σε τούτο τον πλανήτη...

Α.

Last edited: 13 Φεβρουαρίου 2016
  3. sklvgay

sklvgay New Member

Ο Αφέντης αποφασίζει για τον σκλάβο σκλάβα του. Αν θεωρεί πως έτσι θα εξελιχθεί κ θα τον υπηρετεί καλύτερα, τότε είναι καλό.