Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτός θέματος( Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . . )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

ΜΜ, είδες δεν σε ξέχασα..., απλά ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω για το φόρουμ είναι ελάχιστος.

Φίλτατε, μέχρι τώρα όλοι ξέραμε ότι είσαι το άγρυπνο μάτι του φόρουμ... τώρα διαπιστώνω με μεγάλη μου έκπληξη ότι άρχισες και να μας φακελώνεις... κρατώντας αρχεία από παλιά μας ποστ!  

Anyway, επειδή όπως βλέπεις πολλά αξιόλογα μέλη γράφουν τις απόψεις τους για το θέμα (όποιες και να είναι αυτές) με πολιτισμένο και όμορφο τρόπο κάνοντας φυσικά και αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, χωρίς όμως κανένας να ειρωνευτεί την άποψη του άλλου για να μπορέσουν να φανούν... όπως κάνουν συνήθως 2-3 μέλη (οι γνωστοί μας άγνωστοι...), γι΄ αυτό λοιπόν φρονώ ότι πρέπει τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το νήμα να τις μεταφέρουμε στα π.μ. μας, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη να συνεχίσουν να γράφουν τις απόψεις τους για το θέμα που διαπραγματεύεται το νήμα.

Φυσικά θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις σου επι του θέματος που ξέρω/ουμε όλοι ότι έχουν ξεχωριστή ειδική βαρύτητα.

Ευχαριστώ.

Υγ. Φίλτατε τώρα τελευταία διακρίνω να είσαι πολύ φορτισμένος με το φόρουμ και τα τεκτενόμενα σ΄ αυτό, σαν φίλος λοιπόν σου λέω να ηρεμήσεις και να δείς το φόρουμ σαν "σόδα" στον ελεύθερο χρόνο σου όπως κάνω και εγώ (πιστεύω και πολλά άλλα μέλη εδώ), γιατί η ζωή εκεί έξω φιλαράκι έχει να μας δώσει πολλά όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα απ΄ ότι μας δίνει μια εικονική ιντερνετική ιστοσελίδα!

Last edited: 7 Οκτωβρίου 2009
  2. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

ΑΑΑΑΑΑΑΧ δεν τα μπορώ τα politically correct!

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Α, μη σκοτίζεσαι αγαπητέ μου, κι ακόμη πιό ελάχιστος να ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου...

Ελάχιστος είναι επίσης ο χρόνος, που εγώ θέλω να διαθέτω, γιά κάτι τέτοιες απαντήσεις...

Πέρρη, μετά από τόσα χρόνια δεν έχεις ακόμη καταλάβει, πώς λειτουργεί το φόρουμ... Ουδείς χρειάζεται να κρατάει αρχεία. Τα παλιότερα ποστς είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα, όσο και τα νεώτερα... Εάν θέλεις κάποια βοήθεια λοιπόν περί του χειρισμού του φόρουμ, μην διστάσεις να τη ζητήσεις...

Πέραν τούτων, αυτό στο οποίο αναφέρθηκα, δεν ήταν καν παλιό. Πριν δεκαπέντε μόλις μέρες ήταν... Έχω και κάποια μνήμη. Με ξέρεις, δεν με ξέρεις; Άνθρωπος είμαι, όχι κάνα χρυσόψαρο, με γνώσεις πληροφορικής, και conn-x μεσ' στη γυάλα...

Γλυκέ, ρομαντικέ μου Πέρρη, να σου δώσω εδώ, μιά φιλική συμβουλή κι εγώ; (φαντάζομαι πως δεν θ' αρνηθείς, εσύ μ' έχεις γεμίσει από τέτοιες, τελευταία): Αν είναι να μιλάμε, έστω να διαφωνούμε ή να κοντράρουμε, μην επιλέγεις να το κάνουμε στη βάση τέτοιων "ευφυολογημάτων" όπως το παραπάνω. Σου το ξαναείπα εδώ και μέρες, και δεν θέλεις να μ' ακούσεις: Το ξέρω αυτό το γήπεδο πολύ καλύτερα από σένα, αυτά είναι τα δικά μου τα χωράφια. Πάρ' το κάπως αλλοιώς λοιπόν, παίξε κάπως αλλοιώς, αυτό είναι πολύ λάθος σύστημα, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Τις καλυμμένες ειρωνίες, τα διφορούμενα, τα υποννοούμενα, το αιχμηρό χιούμορ κι όλα τα συναφή, ξέρω να τα χειρίζομαι πολύ καλύτερα από σένα, είναι πανεύκολο να σου τ' αντιγυρίζω, βούτυρο σκέτο, στο ψωμί μου... Τελείως φιλικά λοιπόν, βρες κάποιον άλλο τρόπο γιά να με θίξεις αν επιμένεις να το κάνεις, αυτός δεν θα σου αποδώσει τίποτε, ποτέ... Στο κάτω-κάτω, εάν επιμένεις και δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο, μίσθωσε έναν κειμενογράφο -λεφτά αρκετά πιστεύω έχεις-, που να τα ξέρει αυτά, λίγο καλύτερα. Κι εσύ να έχεις μιάν ελπίδα κάποτε, κάτι να καταφέρεις, και να φάει κι ένας άνθρωπος, ένα κομμάτι ψωμί...

"Anyway";   Να, γι' αυτό μ' αρέσεις, επειδή δεν σταματάς ποτέ, να πλουτίζεις τις γνώσεις σου...

Αnyway, γιά "γνωστούς αγνώστους", κουκουλοφόρους, παρακράτος, δεν ξέρω το παραμικρό (ακόμη και γιά τον Γκοτζαμάνη και το τρίκυκλο, ελάχιστα θυμάμαι πιά). Αυτό που ξέρω, είναι πως φρονείς λάθος... Δεν υπάρχει καμμία προσωπική αντιπαράθεση που να πρέπει και ν' αξίζει να μεταφερθεί σε pm. To οτιδήποτε υπάρχει γιά να ειπωθεί θα ειπωθεί εδώ, δημόσια, να βλέπει όλος ο κόσμος. Εάν δεν τα θες αυτά στο νήμα σου πρώτον πάψε να τα τροφοδοτείς, κι έπειτα, όπως είπαμε, υπάρχει και το "δικαίωμα του νηματοθέτη"...

Ναι, το εμπέδωσα πλέον, ότι οι απόψεις μου έχουν "ξεχωριστή ειδική βαρύτητα" (αχ, βρε Πέρρη, αχ... "ειδική βαρύτητα"... αχ!)... Δώσε μου λοιπόν κάποιες απαντήσεις που μου οφείλεις επί του θέματος (μόνο μ' αυτές που ήταν επί του θέματος, δεν ασχολήθηκες), και θα επανέλθω, με περισσότερες απόψεις...

Να, τα βλέπεις πάλι; Οι συμβουλές, που έλεγα...

Τα περί όμορφης ζωής, εικονικών ιστοσελίδων κλπ τα παραβλέπω, είναι απόλυτα κοινότοπα και παντελώς ανούσια, γιά μένα.

Γιά τις σόδες, να σου πω: Το δικό μου το στομάχι δεν έχει ανάγκη σόδας, αντέχει τα πάντα. Ας είναι στα υπ' όψιν αυτό, γιά να κανονίζει ο καθένας την πορεία του...

Α μπιεντό,

4. SensualTorturer

Εχεις δίκιο! Τώρα που το σκέφτομαι, φοβάμαι πως δεν μπορώ να το κάνω, γιατί, από όσο θυμάμαι, μηνύματα σβήνονταν, μηνύματα δεν απαντούνταν ως έπρεπε, μηνύματα αλλοιώνονταν και διαστρεβλώνονταν .. τόσο που τελικά τα περί γκάου ίσως μείνουν ένα κενό στον άμεσα ενδιαφερόμενο σε αυτό το νήμα να τα ψάξει! Θα μπορούσες όμως να ρωτήσεις την ίδια την tinker να τα ξαναπεί - ή μπορώ να το κάνω εγώ για σένα, αν συμφωνείς!

Μια σκέψη επί της σκέψης σου επί της ερώτησης: Γενικά μιλώντας, οι αξιολογικές κρίσεις έχουν την βαρύτητα της ανάλυσης τους. Πολλά αναλύεις, πολλά καταλαβαίνεις από τις συνθήκες και τις λειτουργίες των ανθρώπων, πολλά σημαντικά λες. Λίγο τα αναλύεις, λίγα καταλαβαινεις, λίγα πληροφορείσαι, ε! αστειότητες λες (I hope you got the idea) ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ

5. Emma

Emma Contributor

Thanks for proving my point.  

6. SensualTorturer

Η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Εγώ πάλι, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Είναι ιδιαίτερα θλιβερό το να βλέπεις την ανηθικότητα να χαριεντίζεται ασύστολα χαμογελώντας θριαμβευτικά, και να σου κλείνει κοροϊδευτικά το μάτι...

8. SensualTorturer

Ο καθείς, λέω, προσφέρει ότι έχει μπόλικο .. πως μπορείς να τον ψέξεις για αυτό ;;;;;
    Το αν δεν γίνεται αντιληπτό από τον ίδιο, είναι γιατί δεν έχει ζήσει τίποτα διαφορετικό .. πως να τον ψέξεις για αυτή την αναπηρία;

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Το άσχημο είναι πως ότι και να λέμε, "ουαί τοις ηττημένοις" όπως ξέρεις, από αρχαιοτάτων χρόνων. Και ο σφαγέας μπορεί πάντα να γελάει πάνω από το θύμα του... Μπορεί να είναι αναπόφευκτο, μπορεί να είναι και κατανοητό. Ευχάριστο πάντως δεν πρόκειται να είναι, ποτέ.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί κάποιοι από εμάς, την κλεμμένη νίκη νίκη δεν θα την ευχαριστιόμασταν, ακόμη και ως νικητές. Μάλλον ντροπή θα νοιώθαμε και θα κάναμε ότι γινόταν γιά να ξεχαστεί, παρά θα τη διατυμπανίζαμε...

10. SensualTorturer

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα έτσι που γίναμε.
    Γιατί σε τελική ανάλυση, το γουρούνι μέσα στην λάσπη του σιγά μην δίνει σημασία στα ουσιώδη .. καλά να περνάει και να μπορεί να αποπατεί τον κόσμο όλο .. βέβαια, όσο και να αποπατεί στο πρόσωπο του κόσμου, αυτό μέσα στην ίδια του την παραγωγή παραμένει, αλλά ποιός έχασε το φιλότιμο και την λογική να τα βρει το γουρούνι;
    LOL λοιπόν κάτι τέτοιες στιγμές αισθάνομαι πραγματικά μαθουσάλας! με την γκρίνια έτοιμη να βγει!

Θυμήσου! Ο κόσμος είναι ο καλύτερος δυνατός, γιατί κτίστηκε καθ' ομοίωση ... και αυτό με κάνει να μην αισθάνομαι ηττημένος, ούτε ως θύμα θύτου φασγανοφόρου, ιδιαιτέρως δε των φτενών και των αρεσκομένων στις φαινομενικότητες. (Γενικά μιλώντας ως αντιλαμβάνεσαι)

Ερρωσω

---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:42 ----------

Καλέ μου Περρη για σένα το έγραψα .. όχι για την λάρα - εσύ θεωρώ ότι δεν απαντάς ή για να βάλω τα πράγματα στην σειρά, θεωρώ ότι απαντάς - γιατί αγενής δεν είσαι- αλλά οι απαντήσεις σου δεν αγγίζουν την ουσία της πρότασης. Αυτό προσπαθούσα να σου δείξω - γιατί εμείς που διαβάζουμε περιμένουμε κάποια στιγμή να βγεί ένα συμπέρασμα που το γ......... δεν βγαίνει!
    Αντε .. καλά να περνάς     

11. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Φίλτατε, δεν με ενδιαφέρει για ποιόν το έγραψες και ποιόν θεωρείς ότι απαντά και ποιός όχι. Εγώ σου ανέλυσα τον τρόπο που έβγαλε την αποψή της η λάρα προς τα έξω και περίμενα να μου πεις την αποψή σου αν τον βλεπεις σωστό η όχι.

Αφού όμως εσύ θεωρείς ότι είναι σωστός και καλά έπραξε η λάρα συνέχισε να υποστηρίζεις την αποψή σου, και εγώ μαζί σου...   σύμφωνα με την αποψήν σου εγώ είμαι λάθος και για να το λες εσύ κάτι ξέρεις... άλλωστε σε άλλο νήμα σε κόντρα με την δώρα και άλλα μέλη έχεις αφήσει το στίγμα σου... και συνεχίζεις βλέπω να το αφήνεις...

Είμαι της άποψης όμως ότι, όποιος έχει σηκώσει ψηλά την μύτη και θεωρεί τον εαυτόν του στο φόρουμ, (φυσικά και εκεί έξω) πάνσοφο, γνώστη των πάντων, φιλόσοφο, κ.λ.π. γράφοντας ότι τα νέα μέλη πρωτού γράψουν ένα νήμα ή ποστ πρέπει πρώτα να δουν πως κινούνται στο φόρουμ τα περισσότερα μέλη για να ακολουθήσουν και αυτά τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει λοιπόν αυτός το συντομότερον να αφιππεύσει απο το καλάμι...

Οσο το ότι περιμένεις και την δική μου άποψη (αν και την έχω πει) για να βγάλεις ένα συμπέρασμα για το θέμα, δεν θα έλεγα οτι ένα τέτοιο αξιόλογο... μέλος σαν εσένα την χρειάζεται!

Αντε...να περνάς και εσύ καλά αγαπητέ...   

Last edited: 8 Οκτωβρίου 2009
  12. MasterPerris

Καλά μάστερ μυαλού... μην μας το φωνάζεις κάθε τόσο..., το έχουμε εμπεδώσει πιά, δικά σου είναι τα χωράφια... μην φοβάσαι δεν θα στα παρει κανένας άλλος... 

Εδώ όμως μάστορα μου το χαλάς γμτ...

Αν και δικά σου τα χωράφια όπως λες, μάλλον έχεις χάσει επεισόδια μάστερ του μυαλού... δεν υπάρχει πια το δικαίωμα του νηματοθέτη να σβήνει όποιο ποστ δεν θέλει στο νήμα του, αυτο το δικαίωμα το είχε ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση... η νέα το κατάργησε...   

Την καλησπέρα μου

Thread Status:
Not open for further replies.