Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελεύθερο το sex στο Vondelpark του Amsterdam

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος souldusk, στις 13 Μαρτίου 2008.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Αγαπητή μου,
    διαφωνώ μαζί σου εν μέρει. Δεν μίλησε κανείς για ούρηση και αππάτηση. Αυτό είναι άλλο θέμα. Η κουβέντα θα δείξει αν μπορεί κάποιος να το ανεχτεί πολιτισμικά, όπως σωστά είπες. Όμως το σεξ είναι κάτι το αισθησιακό και σαν τέτοιο φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Γιατί να είναι κρυφό; Γιατί να είναι μεταξύ μας; Γιατί να κλείνουμε ερμητικά πόρτες και παράθυρα; Ντρεπόμαστε για αυτό; Οι Κάτω Χώρες και πιο ειδικά η Ολλανδία, την οποία επισκέφθηκα προσφάτως, έχει την εξής ιδιατερότητα: Υπάρχει μια αναρχία η οποία σέβεται απολύτως γραφτούς (το ποινικό και αστικό δίκαιο) και άγραφους νόμους (την ηθική της κοινωνίας που ζούνε). Όλα επιτρέπονται με μέτρο, αυτό μου θυμίζει την αρχαία Ελλάδα. Είναι πιο ελεύθεροι γιατί στοχάζονται πιο ελεύθερα. Για αυτό μου άρεσε εκεί. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σε pm ή τηλεφωνικά.

    Πάντα δικός σου.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα των ρητορικών σου ερωτήσεων. Η διάκριση μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου βίου δεν προαπαιτεί κατά την άποψή μου τη σήμανση των δραστηριοτήτων του ιδιωτικού βίου ως ντροπιαστικές. Αν συμβαίνει αυτό κατά τη δική σου άποψη, μπορείς να το τεκμηριώσεις.
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ελεύθερο το sex στο Vondelpark του Amsterdam

    Γιατί τόση φασαρία για την Ολλανδία,όταν και στο σπίτι μου υπάρχει πλήρης ελευθερία?!  
     
  4. Πολυ καλη ειδηση.Μπραβο στους Ολλανδους.Αντε και ευχομαι στο μελλον να νομιμοποιηθει και η ουρολαγνεια σε δημοσιο χωρο.