Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπειρίες από DUNGEON

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος tanlab2, στις 17 Απριλίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν κατάλαβα για ποιον είναι υβριστικό το post Μου MasterJp.
    Ανταπαντώ στα όσα γράφονται, Αν αυτά που γράφω δεν αρέσουν σε μερικούς δεν είναι πρόβλημα δικό Μου αλλά των άλλων….Μήπως πρέπει να δέχομαι απόψεις και ειρωνείες, αδιαμαρτύρητα?

    Τέλος πάντων! Άλλαξα λίγο το κείμενο μου, όχι επειδή πιστεύω ότι ήταν υβριστικό, αλλά για να το προσαρμόσω στις δικές σας ανάγκες χωρίς να αλλοιώσω φυσικα και το νόημα των απόψεων Μου.

    Ελπίζω να γίνει δεκτό!



    Mατμαζέλ Syrah,
    Ευτυχώς για Μένα, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ με την έννοια που προσδίνoυν κάποιοι αλλόφρονες, παρανοϊκοί και σχιζοφρενείς.
    Κατά βάση σιχαίνομαι και απεχθάνομαι τους σαδιστές, που αναφέρεστε και προφανώς κάποιοι τους αντιπροσωπεύουν μάλλον επάξια, αν κρίνω από αυτά που γράφουν κατά καιρούς, κρινοντας ακομα και από την ομολογία που κάποτε διάβασα σε ένα post για κάποια (!) που ξελαρύγγιασε μια κότα για να δει που φτάνει ο σαδισμός της… Όταν το διάβασα ομολογώ έπαθα ένα γέρο σοκ...   Τέτοια άτομα, με παρόμοιες ομολογημένες απόψεις και με τέτοιου είδους ακραίας ( καταπίνω το αρρωστημένης) συμπεριφοράς, σ’ αυτόν τον διαδικτυακό χώρο που βρισκόμαστε, γνωμη Μου είναι ότι θα έπρεπε να είναι εκτός, επειδή δεν έχουν καμία θέση. Δυστυχώς για σας και ευτυχώς για άλλους, είναι ένας χώρος, που είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι, βασίζεται στο SSC.. διαφορετικά.... ΑΝΤΕ   !!!

    Για μένα, ο σαδισμός Μου, είναι απόλυτα συνυφασμένος με τον ερωτισμό Μου και είναι μέρος του παιχνιδιού Κυριαρχίας και υποταγής, είτε αυτό το κάνω στο Dungeon σαν Pro Domme, είτε ως Kυρία κάποιου υποτακτικού που Μου ανήκει.
    Ποτέ δεν θα εκτονώσω τον σαδισμό Μου σε ένα άτομο, που δεν είναι κατά ομολογία δική του, μαζοχιστής. Το κορμί που μαστιγώνω, θέλω να σπαρταρά και να αποζητά τα λουριά του…Θέλω να το λυτρώνω και όχι να το σκοτώνω. Αυτό είναι που Με φτιάχνει και που Με ικανοποιεί…Μήπως θα πρέπει κατ΄εσάς να ντρέπομαι γι αυτό?  

    Δεν Μ/μας είπες κάτι καινούργιο και το σημαντικότερο δεν Μ/μας άφησες με το στόμα ανοιχτό, από την "έξυπνα" τοποθετημένα διαπίστωση σου….

    Το Role Play από μόνο του, εμπεριέχει την λέξη "παριστάνει", "παίζει", "υποκρίνετε" κλπ… κι αυτό όπως καταλαβαίνουν όλοι ακόμα και οι ανίδεοι, είναι αμφίδρομο… Τα άτομα μπαίνουν συνειδητά σε ρόλους, πολλές φορές προσυμφωνημένους ή και όχι. Το "θεατρικό" κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού (role play), αν γίνεται σωστά και το καθοδηγεί μια έμπειρη Mistress ή Master, δεν χαλάει, αλλά ούτε θίγει κανένα από τους δυο (ή και περισσότερους) συμμετέχοντες… Αντίθετα η ευρηματικότητα, τροφοδοτεί την φαντασία και κατά συνέπεια την ηδονή.
    Λόγο του Pro Domination, μπαίνω καθημερινά σε ρόλους, δημιουργώντας σενάρια σε ένα φαντασιακό περιβάλλον. Ρόλους, που τους έχουν φαντασιωθεί από πριν οι υποτακτικοί που με επισκέπτονται και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να εκφράσουν στην γυναίκα τους, στην σχέση τους ή να ομολογήσουν στους φίλους τους. ... Για Μένα όλο αυτό είναι δημιουργία...είναι τέχνη. Μην ανησυχείτε για την ηθική Μου υπόσταση ή για την κατάντια της Κοινωνίας μας. Μια Pro Domme δεν είναι πρόβλημα…Μάλλον είναι λύση προβλημάτων. Αν θέλετε να ανησυχείτε ντε και καλά, μπορείτε να το κάνετε γενικότερα για την κατινιά, την υποκρισία, την μιζέρια, τα ναρκωτικά και τους άστεγους.

    Πάντως Σ/σας ευχαριστώ που κάποιοι, Μου δίνετε την ευκαιρία να μιλήσω για Μένα ως Mistress και για την θέση Μου ως Pro Domme.
    Ειλικρινά Σ/σας χρωστώ μεγάλη χάρη…

    Τα υπόλοιπα που διαβάζω ...είναι δείγματα ασχετοσύνης, ειρωνείας, εμπάθειας και κακού χιούμορ....που προσωπικά με αφήνουν αδιάφορη.


    Αυτά!!
    Ελπίζω να μείνει στην θέση του το post και να μην γίνει γενική συνέλευση με θέμα τον εκτοπισμό Μου από τον χώρο ως το μαύρο πρόβατο του ΒDSM Σ/σας
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Εμπειρίες από DUNGEON

    Γνωστός BDSM αμπελοφιλόσοφος αγνοεί τις vanilla προκλήσεις και αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το αρχαϊκό Dungeon.
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Εμπειρίες από DUNGEON

    Αργοτερα ο ιδιος μοιράζεται τις εντυπώσεις του.
     
  4. tanlab2

    tanlab2 Regular Member

    Απάντηση: Εμπειρίες από DUNGEON

    Πολύ καλό!!! Κορυφαίο και πετυχημένο!
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Εμπειρίες από DUNGEON

    Προς τον tanlab2

    Για να καταλαβαινόμαστε, καλά έκανες και θέλεις να ανταλλάξεις πληροφορίες και εντυπώσεις, είτε για Pro Dommes και Dungeon, είτε για οτιδήποτε άλλο. Γι αυτό είναι τα forums.

    Αλλά δεν έκανες καλά που επιτέθηκες σε όσους κατά τη γνώμη σου «αμπελοφιλοσοφούν» και δεν κάνουν BDSM όπως το έχεις στο μυαλό σου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν άλλα ενδιαφέροντα κι αυτά εκφράζουν. Μπορεί το Pro Domme να είναι ένα μέρος του BDSM, να ενδιαφέρει μερικούς, αλλά δεν είναι όλο το BDSM. Eπίσης, πολλοί έχουν ενδιαφέρον για τα Dungeon αλλά δεν είναι όλοι υποτακτικοί, ούτε όλοι οι υποτακτικοί ενδιαφέρονται. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

    Νομίζω ότι το νήμα το τράβηξες μόνος σου αλλού απ’ όπου αρχικά το ξεκίνησες, λες και βγήκαν οι διανοούμενοι διαδήλωση να κλείσουν τα dungeon, και μετά η κουβέντα πήγε αλλού.

    Εμένα πάντως θα μ’ άρεσε να διαβάσω ιστορίες από αληθινές εμπειρίες σας στα dungeon.