Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Ειλικρίνεια στις Κ/υ σχέσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 24 Ιουλίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κλαδευτήρι αφού...  

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εαν ο γειτονας αφησει τον κηπο του αποτιστο, ποτισε τον εσυ.
    Ανοιξε και το στομα, αλλα οχι για συζητησεις  

3. και σκαψιμο θα ελεγα για να προκοψουν τα φυτα...... μην ξεχνας ομως αγαπητη μου οτι η συνυπαρξη και των δυο δημιουργει ενα μαγικο αποτελεσμα.... (ναι στο ποτισμα και ναι στο σκαψιμο..   
    ΥΓ δεν ξερω αν η ιζαμπελ ηταν ανοργασμικη αλλα πιστευω οτι αν καταφερεις να γαμησεις το μυαλο και την φαντασια μιας γυναικας εε.... τοτε εβαλες το νερο στ αυλακι για το ποτισμα του κηπου.......   

Last edited: 1 Αυγούστου 2015
  4. follow your heart...... 

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μαγικο αποτελεσμα για ποιον;

Για να το αναλυσουμε λιγακι το θεμα, τωρα που ειμαι στις καλες μου.....εαν αυτα που λεει ο κηπουρος ειναι αληθινα, μαζι σου....εαν ο κηπουρος χρησιμοποιει το μυαλο μιας γυναικας για να παει στο μουνι της, ειναι για κλωτσομπουνιδια.

D/s και ερωτας δεν πανε μαζι, παρτε το χαμπαρι, το εχω αναλυσει σε σχετικο νημα δεν θα ξαναμπω σε αυτη τη διακασια.

Εκτος εαν μιλαμε για βανιλλα κατασταση. Εαν με ρωτησεις προωπικα, προτιμω ή το απολυτο D/s ή τον απολυτο βανιλλοερωτα. Σαδισμος, μαζοχισμος =καυλα. Ελα γιατι ειναι και πρωι ακομα και τωρα πινω καφε  

Last edited: 1 Αυγούστου 2015
  6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εσένα σ' αγαπάω. <3

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Οι πολλές υποσχέσεις μειώνουν την εμπιστοσύνη.
    Οράτιος

8. Dapom

Dapom Contributor

Απο τότε που εχω γίνει μέλος σε αυτό το forum έχω δει υπερβολικά πολλά νήματα με το συγκεκριμένο θέμα και αρχίζει και γίνεται κουραστικό.

Το βασικότερο είναι να εχεις εμπιστοσύνη, αφοσίωση και ειλικρίνεια με τον εαυτό σου. Απο τον άλλον δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα περισσότερο απο αυτό που είναι διατεθειμένος να δώσει.

Αν σου κάνει συμβιβάζεσαι...αν δεν σου κάνει προχωράς αλλού.

Οσο και να το παιδεύεις...απλά εμμονή γίνεται.

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Με τα "λογάκια" κι εγώ   Άλλο τα λόγια όμως και κυρίως άλλο ο Λόγος  

Υπάρχουν κι εκείνα τα λατρεμένα καθάρματα που είναι καλοί και στα δυο!!      

Και να μην το κάνεις δεν πειράζει, αλληλέγγυοι γειτόνοι υπάρχουν πολλοί να ποτίσουν και το δικό σου κήπο  

Έβαλες το νερό στο αυλάκι όχι απλά για το πότισμα... αλλά και για το όργωμα και για τη σπορά και να για παίρνεις καρπούς μια ζωή  [/USER]

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γιατί, αφού δεν κατέχουν ή βαριούνται το βδσμ, ας παρτουζωθούν αφού... :- )

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά, λατρεμένα καθάρματα όμως υπάρχουν!!!