Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Προσωπικά συμφωνώ 100% μαζί σου και συμφωνώ γιατί μπορεί η σκλάβα να ανήκει στον αφέντη της, το έμβρυο όμως δεν ανήκει σε κανέναν από τους δυο τους. Ωστόσο ο άλλος μπορεί να πει ότι μιας και η σκλάβα έχει εθελουσίως παραχωρήσει το δικαίωμά στον αφέντη της να πάρει αποφάσεις, η απόφαση για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κύηση είναι δική του. Επαναλαμβάνω προσωπικά διαφωνώ με το παραπάνω και πιστεύω ότι μας οδηγεί σε πολύ ολισθηρούς δρόμους -όπως το παράδειγμα που έδωσα σε προηγούμενα post με τα "νεφρά"- ωστόσο δεν παύει να είναι άποψη.
     
  2. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Σωστα.

    Η σκλαβα ομως αλλαζει ρολο στη ζωη της, αλλαζει σωματικα, αλλαζει ως ανθρωπος μετα απο αυτο. Η κατα τη διαρκεια.

    Επομενως, πρεπει να αλλαξει και η σχεση μεταξυ αυτης και του αφεντη της και να θεσμοθετηθουν εκ νεου ορια και τα σχετικα.

    Και προφανως αυτο να γινει υπο το πρισμα της ανθρωπινης σχεσης, απο ανθρωπο σε ανθρωπο, απο μητερα σε παιδι, απο πατερα σε παιδι, και απο μητερα προς πατερα. Το BDSM μπορει να περιμενει καθως πρωτα ειμαστε ανθρωποι και μετα το οτιδηποτε επιλεξουμε.

    Σε μια σχεση για να υπαρξει ευημερια πρεπει να υπαρξει και ευελιξια και προσαρμοστικοτητα. Δεν μενει τιποτα ιδιο με την παροδο του χρονου. Απολυτως τιποτα. Ποσο μαλλον οταν ενα παιδι ερθει ( η κανει αποπειρα να ερθει ) στη ζωη. Οποιος δεν προσαρμοζεται ειναι καταδικασμενος να πεθανει. Βιολογικα θα πεθανουμε ετσι κι αλλιως. Οσο ζουμε ομως, εαν τυχει και πεθανουμε πνευματικα τοτε οποια αποφαση και να παρουμε θα ειναι ταφοπλακα για αυτους τους οποιους θα επηρεασει.

    Και ενας master που αποφασιζει την συνεχιση η την διακοπη της κυησης στα πλαισια του BDSM ειναι νεκρος πνευματικα και απλα περιμενει εν αγνοια του τη στιγμη που το σωμα του θα σαπισει. ( εφοσον η αποφαση παρθει απο κοινου η εστω απο την μητερα με τη συγκαταθεση εν μερη του πατερα, τοτε αλλαζει το θεμα προφανως ).

    Γνωμη μου. ( αντε να το ελαφρυνουμε λιγακι μην μας θιχτει παλι κανενας ευαισθητουλης μαστερ. )  
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Βασικά εδώ χρειαζόμαστε ένα δικηγόρο καθότι το έμβρυο -ως τουλάχιστον κάποια ηλικία- δεν θεωρείται άνθρωπος, τουλάχιστον σύμφωνα με το νόμο. Ηθικά αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα... τουλάχιστον για μένα που από τη μια είμαι pro choise αλλά από την άλλη δε το θεωρώ και καλή ιδέα.
     
  4. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Σε παραπέμπω όμως απο την άλλη σε άλλες έρευνες, που δειχνουν την αύξηση των βρεφοκτονιών στην γερμανία, των ανηλικων γονέων και των παρατημένων παιδιων σε εκκλησιες και ιδρυματα...

    Πέρνω αφορμή απο αυτό και κανω μια πολυ σοβαρη ερωτηση... ποσοι απο εσάς είχατε ποτε μια real Μ/s σχέση? Όταν ο άλλος το θεωρεί διεστραμμένο παιχνίδι δεν μπορώ να μπώ καν σε συζήτηση.Μάλλον δεν πρέπει να μιλάνε για σοβαρή σχέση ανθρώπων, άτομα που δεν έχουν ζήσει κάτι , και προπάντων δεν καταλαβαίνουν τις βασικές συναισθηματικές αρχές και ανάγκες μιας τέτοιας σχεσης.


    Υπάρχουν εκβιασμοί σε μια σχέση Μ/s? Υπάρχουν αποφάσεις του M οι οποίες γίνονται ενάντια στο καλό της s του, ή ίσως για να την τσακίσουν? ή μήπως φαντάζεστε ορισμένοι εδώ μέσα οτι μια Μ/ς σχέση είναι ενα συνοθυλευμα απο αγριο σαδιστικό σεξ, ψυχικός βιασμος και βασανιστήρια? γιατί μόνο τότε θα το αποκαλούσα διεστραμμένο παιχνίδι...
    Δεν ειμαι εδώ όμως να παραδώσω μαθήματα Online μαστεριας... αλλά δεν μου αρέσουν οι ευκολες απαντήσεις στα σοβαρά θέματα...
    Ας σκεφτεί όποιος διαφωνει με όσα έχω πει σε αυτό το νήμα κάτι απλό. την ψυχολογία της Slave σε μια επιθυμητή ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Και το τί περιμένει απο τον Αφέντη της, δηλαδή από τον άνθρωπο που του έδωσε το είναι της, την απολυτη αγαπη και λατρεία, αφοσιωση και υπακοη με μοναδικό ανταλλαγμα να την προστατευει.
    Αυτός ειναι ο λόγος που ο Αφέντης θα αναλάβει τις ευθυνες των πραξεων και των αποφάσεων... το οποιο είναι δυσκολότερο απο οτιδήποτε κάποιος που θεωρεί το bdsm σαν "αρρωστημένο παιχνίδι" μπορεί ποτέ να διανοηθεί.
    Δεν υπαρχουν όροι όπως: εκβιασμός με release κτλ σε κάτι τέτοιο...

    Ελπίζω φίλε μου διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές να αναθεωρείς την πρόταση αυτή.
    Το αρρωστημένα σιχαμένο είναι να κάνεις αυτό που γίνετε (συχνά ίσως) στις Vanilla σχέσεις... την αφήνεις να τα βγάλει πέρα μόνη της. και από εδώ πανε και άλλοι... "άσε την πουτάνα να δει τι θα κάνει. σιγά μην δώσω εγώ 500 ευρω για την έκτρωση"...

    P.s kati... συγχαρητήρια. Πολύ ωραίες απόψεις στις απαντήσεις σου και με βρίσκουν αρκετα σύμφωνο  
     
  5. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ενω εξηγησα το πως εννοουσα τον ορο διεστραμενο, κανεις λες και σου πηραν την μπαλα και δεν σε παιζουν. Ελληνικα πιστευω οτι μιλαω, και μαλιστα οταν εξηγω το πως εννοω αυτον τον ορο βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα δεν περιμενα να νομιζεις οτι το βλεπω απο την αρνητικη του σκοπια. Τελος παντων, αυτο ειναι θεμα που αφορα εσενα και το πως μπορεις να ερμηνευεις τα γραφομενα.

    Σιγουρα αυτο που λες για τις vanilla σχεσεις ειναι κατακριτεο, και παραπανω απο σιχαμενο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι εδω περα κανουμε συγκριση μεταξυ vanilla σχεσεων και bdsm σχεσεων. Γιατι οταν τεθει τετοιο θεμα, υπαρχουν αλλα πραγματα πιο πρωταρχικα και σημαντικοτερα σε ιεραρχια τα οποια θα πρεπει να συνυπολογιστουν και να παρθει η αποφαση.

    Δεν γινεται λοιπον οπως λες και εσυ ουτε να αφησεις την σκλαβα να τα βγαλει περα μονη της ουτε ομως να διαταξεις κατι το οποιο εμπλεκει και αλλους εν αγνοια τους στο ολο θεμα. Ξεφευγει απο τα ορια του παιχνιδιου της bdsm σχεσης που ο καθενας μπορει να εχει, και δικαιωμα του προφανως, και μπαινει σε αλλα χωραφια στα οποια μια αποφαση πρεπει να ληφθει οχι βαση εντολων αλλα μετα απο εκτενη συζητηση και συναινεση ως προς τον προσανατολισμο και των δυο ατομων υστερα απο αυτην τους την αποφαση.

    Οσο για την ενδεχομενη στηριξη του αφεντη προς την σκλαβα στην εκτρωση, αν αυτη αποφασιστει τελος παντων, αυτα πανε στραφι συνηθως οπως πανε και στις βανιλλα σχεσης. Και αυτο γιατι δεν θα μπορεσει ποτε κανενας αντρας να νιωσει αυτο που νιωθει η γυναικα κατα την διαρκεια της εκτρωσης. Οπως αντιστοιχα και οταν γενναει. Μπορουμε μεν να καταλαβουμε και να συγκινηθουμε, να στηριξουμε ψυχολογικα μεχρι εναν βαθμο και να ειμαστε εμεις αυτοι που θα ειμαστε διπλα σε αυτο το ατομο, αλλα το τι συμβαινει εκεινη τη στιγμη στο μυαλο στο σωμα και στην ψυχη της γυναικας θα μας ειναι για δεκα ζωες αγνωστο. Οποτε το να λεγεται ( σε προηγουμενη φαση στην συζητηση απο οσο θυμαμαι ) πως ο αφεντης θα αναλαβει την στηριξη δηθεν της σκλαβας κτλ ειναι εντελως ανουσιο και κενο κατα τη γνωμη μου γιατι ειναι μια αποψη εκ του ασφαλους και χωρις να συνυπολογιστουν παρα πολλα πραγματα αναφορικα αυτην την αλλαγη στη ζωη και την ψυχοσυνθεση της γυναικας που κυοφορει.

    Οπως ομως δεν λες "δεν θα δωσω 500 ευρω στην πουτανα και να κοψει το λαιμο της", ετσι δεν μπορεις να πεις πως αν δεν υπακουσει θα δωσεις και καλα release κλπ. Θελω να πιστευω πως ακομα και οι πιο βαθεια χωμενες σκλαβες, εχουν συνειδηση και πως θα την επικαλεστουν σε μια τετοια συγκυρια. Αν οχι, τοτε κριμα σε αυτες, στο παιδι τους και σε οσους θα παρει η μπαλα με αυτη τους την σταση. Και δεν πιστευω πως η σκλαβα η η καθε σκλαβα δεν εχει την κυριοτητα του εαυτου της και συνειδηση στις πραξεις της γιατι ακομα και η πληρη της υποταγη ειναι κατι το οποιο αυτη επιλεγει να προσφερει στον αφεντη της.

    “The hand that gives is above the hand that takes".... Και ισχυει και εδω αυτο. Απλα την διαχειριση ( ολοκληρωτικη προφανως ) την εχει ο αφεντης και σε ενα τετοιο ζητημα τα οποια παιχνιδια/καταστασεις κλπ ειτε vanilla ειτε bdsm για μια στιγμη πρεπει να πανε λιγακι περιπατο γιατι αλλιως το χασαμε ολοκληρωτικα.
     
  6. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Διάβασε την απάντηση μου... δες το σημείο που γράφω "δεν ορίζετε σε μια υγιή σχέση Μ/s o εκβιασμός του release ειδικά σαν μέσo υποταγής εκεί που η εξουσία του Μ έχει αποτύχει ..." και κάνω ολόκληρη ανάλυση...

    Τελος πάντων ... Ο καθένας με τις απόψεις του...
    Δεν έχω προβλημα να συζητήσω με κάποιον που έχει την ακρως αντίθετη άποψη με εμένα, αλλά θεωρώ χάσιμο χρόνου να συζητάω με κάποιον όταν είναι προκλητικός, αγενής και προπάντων επιμένει να αποκαλεί "παιχνίδι" (ακόμα και διεστραμμένο, άρρωστο) μια σχέση ζωής που προφανώς δεν έχει ζησει. Δεν είναι κακό αυτό , να μην το έχεις ζήσει... αλλά είναι αηδιαστικό να μην τo σέβεσαι...
     
  7. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Βαζεις τοσες συνθηκες για να ισχυει αυτο που λες και να ενισχυσεις την αποψη σου, που σαφως και εχεις δικιο. Στην αρχικη σου διατυπωση ομως ηταν αλλιως τα πραγματα και εκει σταθηκα.

    Κολλας στις λεξεις και χανεις το νοημα.

    Ο ορος παιχνιδι δεν σηματοδοτει κατι το ασοβαρο. Αλλα ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις.

    Αδυνατεις να ξεπερασεις καποια βασικα κολληματα που εχεις ωστε να μπορεις να συζητησεις με εναν αγενη και προκλητικο. Την επομενη φορα για να με παρεις στα σοβαρα θα φορεσω το κοστουμι μου και θα εχω το υφος του προεδρου της δημοκρατιας αν θελω καποιος απο τους σεβαστους κυριους και κυριες εδω μεσα να θεωρουν σωστη επενδυση το χρονο που μου αφιερωσαν για να απαντησουν.
     
  8. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

     
    Σεβασμός...   Το καταλαβαίνεις σαν έννοια? Δεν βρήκα ποστ σου χωρίς να προσπαθήσεις να θήξεις κάποιον...
    Αν θέλεις βοήθεια πιστεύω οτι οι Αφέντρες εδώ μέσα θα μπορούσαν να σου μάθουν κάποια πράγματα ώς προς τον σεβασμό στον συνομιλητή... (αν το ζητήσεις ευγενικά)  
     
  9. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Δεν προσπαθω να σε θιξω. Μονος σου θιγεσαι. Αυτο δεν εχεις καταλαβει.

    Στεκεσαι στον εαυτουλη σου που θιγεται και επι της ουσιας δεν γραφεις κατι.

    Οπως ειμαι στην πραγματικοτητα ειμαι και στο forum, δεν κρυβομαι πισω απο μια μασκα σοβαροφανειας και δηθεν ευπρεπισμου για να τυχω της ευνοιας μερικων ασημαντων για την ζωη μου nicknames. ( καθως το πιθανοτερο ειναι να μη συναντηθουμε και ποτε, αλλα ακομα και αν γινει αυτο και κανουμε την κουβεντα απο κοντα δεν θα αλλαξει κατι στα επιχειρηματα μου και στον τροπο με τον οποιο σκεφτομαι εκτος βεβαια αν καταληξω να εχω αδικο και να αναθεωρησω )

    Ο σεβασμος δεν ειναι εννοια. Ειναι σταση ζωης και αντιμετωπισης των περισσοτερων καταστασεων στη ζωη ενος ανθρωπου. Εαν νομιζεις οτι θα σεβαστω καποια η καποιον επειδη θα μου προσφερει ενα βασανιστηριο η μια παραπανω απολαυση, η και τα δυο μαζι - η εστω συμβουλες απο σταση και αποσταση ισχυος - ( ψυχολογικα η σωματικα - που εχουν γινει πολλακις και τα δυο ) εισαι γελασμενος.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν M/s (ή και D/s) για να παίζουν μόνον αλλά για τον συνολικό τρόπο ζωής. Να δεχτώ ότι σε μια σχέση D/s υπάρχει συναπόφαση. Δεν θα το δεχτώ για μια σχέση M/s γιατί κανένας από τους δύο δεν θέλει τέτοιο πράγμα, αλλιώς δεν θα έκανε M/s αλλά οτιδήποτε άλλο.

    Αν κάποιοι έχουν κάνει επιλογή του M/s τρόπου ζωής έχοντας υπόψη ότι στα δύσκολα θα κάνουν σάλτα έξω από το πλαίσιο που οι ίδιοι επέλεξαν ή πιστεύοντας ότι πάντα η ζωή τους θα είναι απλή και προβλέψιμη και πάντα ο Αφέντης θα έχει όλες τις λύσεις στο τσεπάκι του ή ότι δεν θα υπάρχουν διλήμματα, τί να πω, μήπως μέσα τους είναι λίγο παιδιά ακόμα;

    Για μένα το βέβαιο είναι ότι αυτοί που επέλεξαν έναν τρόπο ζωής τον οποίο μπορούν να έχουν ακόμα και σε συνθήκες που άλλοι απλά θα τα έχαναν δεν είναι οι στόκοι της υπόθεσης, απλά έχουν κάνει ώριμες επιλογές και έχουν την ψυχική δύναμη να τις ακολουθήσουν...

    Ανάλογα και για μια σκλάβα. Αν είναι σκλάβα με την ψυχή της θα θέλει πιο πολύ από κάθε τί να αποφασίσει ο Αφέντης της για όλο αυτό το τουρτουλούκι. Και σκλάβα να μην ήταν μπορεί να το ήθελε. Έτσι και αλλιώς τέλειες λύσεις σε τέτοια θέματα δεν υπάρχουν, ούτε είναι η "τελολογική επαγγελία" του M/s ότι εντός αυτού δεν βασανίζεται κανείς απ όλα όσα βασανίζουν όλους τους ανθρώπους.

    Δεν είμαι διόλου βέβαιη ότι στο θέμα που τέθηκε, της αθέλητης εγκυμοσύνης παντρεμένης σκλάβας παντρεμένου Αφέντη θα ήταν ένα πρόβλημα αν και οι δύο αυτοί άνθρωποι κάνουν συνειδητό και με γνώση των περιορισμών τους M/s.

    Εννοώ ότι οι "παραδοσιακοί" του τύπου "η θέση της σκλάβας είναι στα πόδια του Αφέντη της" που καταλήγουν στο M/s δεν έχουν κανένα λόγο να ντραπούν να δεχτούν ότι τις αποφάσεις περί του πρακτέου θα τις πάρει ο Αφέντης, οι δε "ελευθέριοι", οι οποίοι αποζήτησαν να φτάσουν την απόλαυσή τους στο όριο, αν δεν μπορούν να λύσουν αυτό το θέμα, τότε δεν θα μπορούν ούτε δύο γαϊδάρων άχυρα να μοιράσουν... υπάρχει άφθονο κοινωνικό κεκτημένο σχετικά  
     
    Last edited by a moderator: 20 Ιανουαρίου 2011
  11. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Εξηγησα οτι η χρηση της λεξης παιχνιδι ειναι καθαρα για ευκολια στον λογο. Εγω ετσι το εκφραζω. Δεν σημαινει οτι του λειπει η "σοβαροτητα" η η αντοχη στον χρονο σε σχεση με μια αλλη παρομοια σχεση στην οποια αναφερονται ως σταση ζωης κλπ. Δεν ειναι αναγκη να κολλησουμε στις λεξεις. Για το ιδιο πραγμα μιλαμε.

    Μα, πρωτα εισαι ανθρωπος, και μετα Αφεντης. Το BDSM δεν ειναι απο μονο του ενα πλαισιο στο οποιο στηριζεται κατι. Ειναι ενα υποπλαισιο της ιδιας της ζωης. Πρωτα εισαι ανθρωπος και μετα αφεντης, σκλαβος κλπ. Δεν σημαινει οτι θα ξεφυγεις απο το πλαισιο που επελεξες αν αποφασισεις με κριτηρια διαφορετικα απο αυτα που εχεις οριοθετησει για την σχεση/σταση ζωης σου.

    Αυτο θα γινοταν, οπως και γινεται, οταν δεν εμπλεκεται τριτος, και μαλιστα χωρις την θεληση του. Και για να μπλεξω και το ηθικο, οταν εμπλεκεται ενα παιδι αγεννητο.

    Εαν η ιδια η γυναικα που ειναι και σκλαβα, δωσει στον αντρα που ειναι και αφεντης, το δικαιωμα αυτος να αποφασισει για αυτο το θεμα, τοτε ναι. Αλλιως, δεν συμφωνω. Καθως, προκειται για ενα ασυνειδητο ατομο, το οποιο κρεμεται απο καποιον ο οποιος θα φανει αν ειναι ευσυνειδητος η οχι απο μια αποφαση που ενδεχομενως να αλλαξουν ολη τους τη ζωη. ( και που θα γινει οποιαδηποτε απο τις διαθεσιμες επιλογες διαλεξει )

    Δεν ειναι δικαιολογια η επιχειρημα το γεγονος οτι καποια ειναι ολοκληρωτικα σκλαβα σε καποιον. Αυτο ερχεται σε δευτερο σταδιο, ακομα και αν μιλαμε για 24/7 και πληρη και ρητη υποταγη και υπακοη κλπ.

    Φανταζομαι μιλαμε για περιπτωσεις που η εγκυμοσυνη αποτελει προβλημα και οχι χαρουμενο γεγονος. Αν μιλαμε για το δευτερο, τοτε τσαμπα μιλαμε τοση ωρα  

    Συμφωνω στην τελευταια σου παραγραφο σχετικα με την "θεση της σκλαβας" καθως αυτο την απαλυνει απο τον πονο της ευθυνης των πραξεων της και τιθεται ο αφεντης επικεφαλης της οποιας αποφασης. Ευκολες λυσεις για δυσκολα προβληματα...  
     
  12. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    ακόμα να μείνει έγκυος η σκλάβα .. ! χαχαχαχα