Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

.....Ενοχή.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος alicev, στις 26 Φεβρουαρίου 2015.

1. alicev

alicev New Member

Ο ένοχος ενός εγκλήματος πληροί τρεις προϋποθέσεις: είχε κίνητρο, είχε τα μέσα και είχε και την ευκαιρία.
    Θεωρία εγκληματολογίας

2. SubIrene

SubIrene Dreamer of Dreams

Τότε μάλλον είμαι ένοχη για πολλά. Λίγες φορές ένιωσα ενοχές γιατί έμαθα πως οι ενοχές συμβαδίζουν με την ντροπή. Και ντροπή δεν νιώθω για αυτό που είμαι, σκέφτομαι ή κάνω.
    Να μετανιώνεις για κάτι στο οποίο είπες ναι ενώ μπορούσες να πεις όχι, είναι σπατάλη πολιτιμου χρόνου από τον λίγο που διαθέτει ο καθένας μας σε αυτή τη ζωή.

3. Elune

Elune Priceless

ΧΑχαχα!! Είσαι δικός μου εσύ αγόρι μου!!

4. alicev

alicev New Member

Σωστά  ) όμως η ντροπή είναι ένα ευγενές συναίσθημα. Παρόλα αυτά.
    γτ είναι συνώνυμη της σιωπής.

Και η σιωπή είναι από μόνη της ενοχική.

(επίσης βλέπω να συμμετέχουν στο θέμα ενοχή με χαρά αρκετές γυναίκες  

5. SubIrene

SubIrene Dreamer of Dreams

Απο πότε η σιωπή είναι ενοχική; Ρωτάω έτσι γιατί φαίνεται λες και είναι συνώνυμα έτσι που τα λες!

6. alicev

alicev New Member

H σιωπή μου προς απάντησή σου...χαχα
    δεν είναι; Ο δισταγμός, το βλέμμα, καμία χειρονομία, κανένα νεύμα, μόνο ένα βλέμμα. Άλλοτε ευθυτενές, άλλοτε χαμηλωμένο.
    Είναι μια όψη της

7. Dapom

Dapom Contributor

Τα μέσα τα έχω...το κίνητρο το έχω...την ευκαιρία ψάχνω

8. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Παντρεμενος, η γυναικα μου του χωρου μας, σαν status σχεδον ομοτιμη μου, για λογους εργασιας ζουμε τον μισο σχεδον καιρο μακρια. Ξερει οτι δεν ειμαι καλο παιδι, ξερω οτι μπορει να κανει το ιδιο. Εχουμε μια σιωπηρη συμφωνια. Δεν μπλεκομαστε με οτι μας κατσει, εχουμε κατα νου την ασφαλεια και των δυο. Μια φορα μονο το συζητησαμε πριν αρκετο καιρο και αποφασισαμε να μην γνωριζει ο ενας για τον αλλο, αν και οταν συμβαινει. Ευκαιριες αρκετες -για κεινη σιγουρα περισσοτερες αφου ειναι πολυ ελκυστικη και οχι μονο. Αν κι εγω ειμαι σιγουρα πιο αχαλινωτος και επιρρεπής απο κεινη στο συγκεκριμενο ζητημα-. Ενοχες; Μεχρι σημερα καμια. Αν βρεθει καποια που να με ξεμυαλισει ισως να μου ερθουν.

Last edited: 28 Φεβρουαρίου 2015
  9. entelweis

entelweis Regular Member

ενοχές σίγουρα έχουμε ενοχές για πολλά πράγματα που κάνουμε στη ζωή μας μόνο κι μόνο γιατί η κοινωνία στην οποία έχουμε μεγαλώσει μας επέβαλλε να νιώθουμε ενοχές για κάποια πράγματα ενοχές μπορεί να νιώσει κάποιος επειδή ασχολείται κι με το βδσμ τουλάχιστον στα πρώτα βήματα του στο χώρο.στην πραγματικότητα όμως αυτες είναι που μας κρατάν αιχμάλωτους των θέλων μας κι μας εμποδίζουν να χαρούμε κάποια πράγματα.Προσωπικά έχω νιώσει πολλές φορές ενοχές για πράγματα που κάνω όπως πχ για την εγγραφή μου στο σαιτ.κι για πολλά από τα θέλω μου.Αλλά στην ουσία τίποτα από όλα αυτά δεν είναι άξιο να σε κάνει να νιώθεις ενοχές ....αυτο που πρέπει να σε κάνει είναι να γίνεις πιο ανοιχτός κι να προσπαθείς να αποβάλλεις από τη ζωή σου τα στερεότυπα με τα οποία μεγάλωσες

10. H ενοχή ειναι το αποτελεσμα των ταμπου που εχουν επιβληθει εδω και χιλιαδες χρονια...

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μόνο για μπουνιές που δεν έδωσα μετανιώνω .

P.s: Όσοι σας κρίνουν γιατί κάνετε αυτό που γουστάρετε είναι ΜΑΛΑΚΕΣ να ξέρετε κ προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να σας γεμίσουν ΕΝΟΧΕΣ!

12. brenda

brenda FU very much

Σ΄έναν βανίλα κόσμο που οι ενοχές θριαμβεύουν,
    δαιμονοποιούνται τα πάντα, για να παράξουν ενοχές...
    Σ΄έναν κόσμο με ποιο πολλές ελευθερίες, όπως είναι το bdsm,
    ενοχή θα΄πρεπε να προκαλεί η βλακεία κατ΄εμέ...
    Να μην καταλαβαίνεις τα αυτονόητα καν...
    Και άλλα πολλά τα οποία δεν είναι της παρούσης.... 
    Τέλος πάντων...
    Εγώ δεν έχω και πάρα πολλές ενοχές γενικώς...