Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενοχλητικοί βανίλλα/υπό/σλειβς/Nτομ/Μαστερς

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 14 Οκτωβρίου 2017.

1. Galatée

Galatée Regular Member

Ακριβώς! Και να προσθέσω και τους παντρεμένους, οι οποίοι δηλώνουν υποτακτικοι και έτοιμοι για 24/7 αν και δεν μπορούν να ξεμυτισουν από το σπίτι τους. Τελευταία έχω αρχίσει να νιώθω ότι και η όλη τους ενασχόληση με το bdsm είναι προκαλυμμα και απλά ελπίζουν να τους κάτσει καμία γκόμενα. No offence,ε;  

Last edited: 17 Οκτωβρίου 2017
  2. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

και ολους 

3. Galatée

Galatée Regular Member

Ελααααα !

4. Γερακι

Γερακι Regular Member

Εμενα γιατι δεν μ ενοχλει καμμια;;;; :Ρ

5. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

Όπως και οι έχων δεσμό πρω πολλού , να ζητάνε καταστάσεις - S/m , D/s και πάει λέγοντας ....

6. Μυθοπλαστης

Μαζι το γράψαμε ....

7. BaD_HabitS

ναι ναι

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Όσοι/ες είναι τραβάτε με κι ας κλαίω. Αφού δεν θέλουν μεν να χρησιμοποιήσουν το ignore, αλλά δε σκάνε μύτη σε νήματα του είδους, για να "κλαψουρίσουν/τα χώσουν".
    Δεν αναγκάζει κανείς και κανέναν, να κάνει τ' οτιδήποτε, ούτε να μιλήσει, ούτε να βουδουσουμιάσει/πηδηχθεί με κανέναν/καμία απ' εδώ μέσα.
    Όποιος/α δεν θέλει να διατρέξει τον παραμικρό κίνδυνο να ενοχληθεί, μπορεί άνετα να κλείσει τα πμ του/της.

Υ.Γ.

Το δαχτυλάκι όμως πάντα τεντωμένο. Κι έλεγα, πότε θ' αποκτήσει αδελφάκι το νήμα με τα πμ απ' την "Κόλαση/παράδεισο" ?
    Καλή συνέχεια σε όλοι, μικρούς και μεγάλοι.  

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Μόνο που πάει ανάποδα...

10. dreams

dreams Regular Member

Εμενα να δεις...
    Καμια ενοχλητικη εδω μεσα πια?  

11. BaD_HabitS

ομως θα επρεπε?

12. Μυθοπλαστης

Συμφωνώ. Έχω την εντύπωση , οτι αυτό που λές , είναι κοντά . Πολύ κοντά , με την συμπεριφορά ασανσερ - ανελκυστήρα . Την μια θέλω ναου μιλάς έτσι , μετά θέλω γιουβέτσι ...