Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξέλιξη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mannia, στις 13 Φεβρουαρίου 2007.

1. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Εξέληξη...

Την άποψή μου για τους Έλληνες ή για τη διεύρυνση των ορίων του χώρου Μ/μας;

Για τους Έλληνες δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, γιατί δεν έχω γνωρίσει τους απανταχού ομόεθνους για να μπορέσω να σχηματίσω μια.
    Για τη διεύρυνση των ορίων/εξέλιξη, συμφωνώ με τους zoyzoy, Astir και Incomplete, γι' αυτό και δεν τοποθετήθηκα.

2. Mannia

Mannia Regular Member

Απάντηση: Re: Εξέληξη...

Το να εχω επιλογες δεν. με ωθει στο περιθωριο. εξαρταται απο τον καθενα μας αν θα περιθωριποιησει τον εαυτο του η οχι οποιο lifestyle κι αν ακολουθει. Σε βρισκω "τραβηγμενο" αν εξελιξη θεωρεις αυτα που αναφερεις. Το να εχω περισσοτερες επιλογες, σε οποιον τομεα της ζωης μου, μονο καλυτερη μπορει να την κανει.

Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2007
  3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Ξαναέχεις δίκιο να λες   

Ένα right couple και λίγοι καλοί φίλοι αρκούν για ένα πρώτο,δεύτερο,τρίτο κτλ event..

Από κει και πέρα με λίγη λίγη καλή διάθεση και πολύ ωριμότητα ο κύκλος θα διευρυνθεί,αλλά όχι πολύ..

Και σιγά σιγά..θα...ανάλογα των περιστάσεων μπορεί να δημιουργηθεί κάτι καλό ανοιχτό,αλλά για κάπως περισσότερους και καλούς..

Και τώρα ας ευθυμήσουμε..Αν γίνεται ένα βήμα 1-2 φορές το χρόνο,σε 15 χρόνια περίπου θα έχουμε ένα πρώτο αξιοπρεπές open&close event... 

Μπορούμε από τώρα να προετοιμάσουμε την πρώτη σκηνή των παιδιών μας..Όποιος πάλι βιάζεται...   its up to you..  

4. Mannia

Mannia Regular Member

Αν υπηρχε η διαθεση απο ολους μας, γιατι το χω ξαναπει, ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, τοτε συμφωνω οτι βημα βημα θα ειχαν αλλαξει πολλα σε αυτην την χωρα οχι μονο στον χωρο του BDSM αλλα γενικα. Μιλοντας ομως για τον χωρο αυτο δεν μπορω παρα να ξανασυμφωνησω μαζι σου 
    Ξερεις παρακολουθω πολλες συζητησεις και θεωριες εδω μεσα.. και αυτο που αναρωτιεμαι ειναι τι γινετε στην πραξη, στην real life. Τα ζουνε η ειναι απλα θεωριες και να χαμε να λεγαμε.

5. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Από πότε είναι γκετοποίηση να βγεις να πιεις ένα ποτό σε ένα χώρο με ανθρώπους της ίδιας χημείας με σένα;
    Από πότε είναι γκετοποίηση η ανοιχτή και διευρυμένη συναναστροφή;

Φίλε Αστήρ.Και στο πιο ελεύθερο κράτος να ζούσαμε,και χώροι να υπήρχανε,εμείς και εμείς θα πηγαίναμε στα μαγαζιά αυτά(έχοντας αφήσει σε αυτή τη βάση εκτός qurius,supporters(κοινώς open minded φίλους-ες) &soft kinky persons)..
    Εκτός αν έχεις την πεποίθηση πως σε μια ελεύθερη κοινωνία οι lifestylers και into θα γινόταν πλειοψηφία..

Θα ήσουν γκετοποιημένος μέσα στην ελευθερία;Και τι σημαίνει κυριολεκτικά γκέτο καταρχάς και μπορούμε να ευαγγελιζόμαστε τον όρο αυτό με την πρώτη ενοχή;

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Αν εσύ είχες το παρεάκι σου και αραιά - πυκνά κάνατε από σεμινάρια μέχρι ιδανικά πάρτυ,οι πιο πολλοί θα μιλούσαν για κλίκα ή κύκλωμα.
    Συνεχίζοντας , λοιπόν, να δικαιολογήσω γιατί μιλάω για κλειστά events.
    Η χαζομάρα στο χώρο αυτό δίνει και παίρνει.Μια τολμηρή ομάδα δεν πρέπει λοιπόν να αναλωθεί σε καταστάσεις απολογίας και γκρίνιας.
    Πχ εκεί μέσα μαχαιρώνονται ή απλά γαμ@@@νται εκεί μέσα και μας το παίζουν lifestylers ή ο καθένας απλά βάζει τη γκόμενα του ή πρέπει να σε πηδήξει η κλίκα και άλλα τέτοια κασσανδρικά..Λίγοι και καλοί..
    Οι πρώτοι ας κινηθούν σε πλαίσια ενημέρωσης,γιατί έτσι πρέπει κιόλας..

Σε πιθανή ερώτηση,γιατί δεν ξεκινάω κάτι αντίστοιχο,απαντάω προκαταβολικά πως δεν έχω τον κατάλληλο m8 για μια τέτοια κίνηση..
    Από κει και πέρα το παρεάκι το χω έτοιμο     (ή δεν το χω;   )

7. gaby

gaby Guest

Re: Εξέληξη...

Είναι μία έλλειψη στον τόπο μας το ότι δεν έχουμε χώρους σαν κι αυτούς που θα θέλατε Κυρία Mannia αλλά δεν είναι η μόνη έλλειψη που υπάρχει. Δεν έχουμε π.χ. ομάδες θεατρικών αυτοσχεδιασμών, δεν υπάρχουν ομάδες πρακτικής φιλοσοφίας, δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε κοντά μας και βολικά έναν χώρο για να γυμναστούμε, δεν μπορούμε, στην Αθήνα τουλάχιστον, να βγούμε να κάνουμε κάπου ποδήλατο για το κέφι μας ένα απόγευμα και να περάσουμε από την κάβα ν αγοράσουμε το κρασάκι για το βραδυνό μας χωρίς να κινδυνέψει η ζωή μας από τα αυτοκίνητα. Μέσα σ όλα αυτά, που υπάρχουν παντού στην Ευρώπη, δεν έχουμε ούτε χώρους ψυχαγωγίας για bdsm. Ούτε σεξομάγαζα της προκοπής, εδώ που τα λέμε.

Ας είναι.

Από κει και πέρα βρίσκομαι στη λογική zoyzoy, Astir, Incomplete_.

Αν υπήρχαν τέτοια μαγαζιά, καλά θα ήταν, η έλλειψή τους δεν με επηρεάζει προσωπικά, παραδέχομαι όμως ότι στρεβλώνει σοβαρά την εικόνα που σχηματίζειγια το βδσμ κάποιος που πρωτομπαίνει στον χώρο και στερεί από πολλές επιλογές.

Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί έχει συσχετιστεί η μη ύπαρξη τέτοιων χώρων με την ύπαρξη του φόρουμ τούτου. Το έχω ξαναδεί γραμμένο έτσι και μου φαίνεται επιπόλαιο. Σε άλλους ταιριάζει να επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο, σε άλλους ταιριάζει να πηγαίνουν σε "πρώτο τραπέζι βίτσιο", για άλλους ισχύει ότι για το κάθε πράγμα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.

Πιστεύω ότι υγιές είναι, ότι κάνει ο καθείς να το κάνει για τον εαυτό του και όχι για να τον δουν οι υπόλοιποι και να πεισθούν πλέον ότι ναι όντως είναι bdsmer αφού πηγαίνει και στο τάδε μαγαζί.

8. Mannia

Mannia Regular Member

Tο παρεακι μου οπως και τον κυκλο μου τον εχω η δεν τον εχω οπως σωστα λες. Οσον αφορα τις γκρινιες, τις κριτικες. τις επιθεσεις, αλλο τιποτα εδω μεσα. δυστυχως. Ομως γιατι ακριβως να μην υπαρχει η επιλογη, που προανεφερες κι εσυ, στο να βγω να παω σε ενα μερος που θα με εκφραζει και θα περασω καλα με ανθρωπους που εχουμε κοινα ενδιαφεροντα!

9. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Από κει και πέρα επαναλαμβάνω πως θα ήθελα να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς με ανθρώπους που θα έχουν την ίδια χημεία με μένα..Ένα στέκι ρε αδελφέ!Μπαααααααα σε καλό σας!Τόσο κακό είναι πια;   Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να κάνουμε επίδειξη το πέτσι(νο) μας ή το μαστίγιο μας ή να ανταλλάζουμε βουρδουλιές μεταξύ μας;

10. Mannia

Mannia Regular Member

Τωρα συγνωμη δηλαδη.. μηπως δεν εγινα κατανοητη? Το thteat αυτο αναφερεται στο BDSM. Οσο για θεατρο, την Λογοτεχνια κλπ νομιζω οτι ειναι ενα αλλο θεμα. Το πως εμενα μου αρεσει να σπαταλαω τον ελευθερο χρονο μου και ποιες οι δραστηριοτητες μου.. απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις δεν μπορεις και να τις ξερεις. Ειναι αστειο λοιπον να μου παραδιδεις τετοιου ειδους μαθηματα.
    Το να συνδεεις εναν χωρο, ενα στεκι οπως πολυ σωστα λεει ο Incomplete δεν καταλαβαινω πως το συνδιαζεις στο μυαλο σου με το "πρωτο τραπεζι βιτσιο".
    Και τελος κανεις δεν μιλησε για επιδειξη. Τσιρκο θα γινουμε? Ετσι το φανταζεσαι?

11. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Re: Απάντηση: Εξέληξη...

Και γιατί δεν μπορείς; Προσωπικά αυτό το κάνω σχεδόν κάθε μέρα. Για να περάσεις καλά με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα πρέπει το μαγαζί , το μπαρ ή η καφετέρια που θα πάτε να φέρει την ταμπέλα "bdsm bar". Τελικά μόνοι μας δυσκολεύουμε τα πράγματα!
    Ε, δεν έγινε και τίποτα αν ξαφνικά σταματήσει η μουσική λόγω τεχνικών προβλημάτων , και ο άσχετος διπλανός μου ακούσει να λέω για μαστίγια κλπ!!! 
    Εκτός βέβαια και αν εννοείς λέγοντας "ενα μέρος να σε εκφράζει" άλλα πράγματα. Όπως sessions κλπ. Αλλά από οτι ξέρω ακόμα και τα όργια τύπου vanilla σε δημόσιους χώρους διόκωνται νομικά! Οπότε ας μην νιώθουμε τόσο περιθωριοποιημένοι!! (αν και νομίζω Mannia πως το να σε εκφράζει ο χώρος όπως είπες , το εννοουσες μάλλον όπως το σχολίασα στην αρχη).

12. Mannia

Mannia Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξέληξη...

Λες ρε ζουζου εδω που ειμαι να ειναι ευκολο να τους βρω?  Και αντε και τους εχω βρει. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Μπορω να εχω την παρεα που επιθυμω αλλα και τον χωρο που θα μου αρεσε.