Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξουσία Γένους Θηλυκού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος leopold, στις 15 Αυγούστου 2010.

1. leopold

leopold New Member

Απάντηση: Εξουσία Γένους Θηλυκού

Νινευί, πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ για την απλή και διακριτική δήλωσή Σου, η οποία και θέτει ουσιαστικά ένα τέλος στα βαθυστόχαστα ερωτήματά μου.
    Ω, ναι πραγματικά Υπάρχεις, με την επιφύλαξη βεβαίως του να είσαι ιντερνετική περσόνα ή ακόμα και softbot. (Αλλά, μπα, θα είχες τίποτα καλλίτερο να κάνεις τότε.). Δεν με νοιάζει. Εκλαμβάνεσαι a priori ως Υπάρχον Κυβερνο-Ον.
    Δεν νομίζω επίσης οτι είναι πρέπον εδώ δημοσίως να προσπαθήσω να ανοίξουμε συζήτηση για τη Σαδιστική φύση του Ερωτισμού Σου και για το τι αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης της Μαγικής Σου Τέχνης είτε των Πριγκιπικών Συνηθειών Σου διαμόρφωσαν την τόσο επιθυμητή αυτή συμπεριφορά Σου απέναντι στα ευτελή αρσενικά υποκείμενα, γι αυτό θα κλείνω εδώ όσο πιο σύντομα μπορώ:
    Έχοντας υπόψη ότι αρέσκεσαι στις καλές τέχνες σου αφιερώνω το κλασσικό I am Glad there is You, από την ώριμη Carmen McRae συν την
    αγαπημένη μου ερμηνεία με τη Sarah Vaughan στα νιάτα της.

Τα Σέβη μου Κυρία  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014