Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαφή με transexual

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Julliet, στις 27 Ιανουαρίου 2011.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα για το αν αρέσουν τελικά μόνο οι άντρες σε κάποιον που δηλωμένα γουστάρει τις τρανς. Ή αν θέλετε, όσο θέμα τίθεται και για έναν crossdresser το αν είναι gay.
    Πιστεύω ότι όλους εμάς (ναι βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που μας τραβάνε ερωτικά οι τρανς και τραβεστί, περισσότερο όλο αυτό το μείγμα αρρενωπότητας και θηλυπρέπειας μας εξιτάρει, παρά το αν έχει πέος καθεαυτό ή όχι. Προσωπικά είχα τη χαρά να κάνω σεξ με τρανς τόσο πριν όσο και μετά από εγχείρηση και η εμπειρία εγκεφαλικά, ήταν εξίσου συναρπαστική για εμένα.
    Το πέος πάντως είναι ένα πολύ όμορφο εργαλείο, που κάποιοι από εμάς, άντρες ή γυναίκες, προτιμάμε/απαιτούμε να το βρίσκουμε σε σώματα καμπυλωτά, άτριχα, λεία. Το φύλο τους; Αδιάφορο.
    Η αγάπη για το πέος δεν κάνει πιστεύω κάποιον άντρα ομοφυλόφιλο. Η αγάπη για τους άντρες όμως, ναι.
     
  2. Απάντηση: Επαφή με transexual

    Άσχετα με το αν πρόκειται για τρανς, μπάι, κρος, στραπ, φετίχ ή ό,τι άλλο...
    Αφ' ης στιγμής κάτι καυλώνει κάποιον/α, τότε υπάρχουν 2 επιλογές:
    Ή επιλέγει να το απολαμβάνει και ζει μια ζωή μέσα στην καύλα μέχρι να πεθάνει και να τον/την φάνε τα σκουλήκια, με κίνδυνο να του/της βάλουν κακό βαθμό άνθρωποι που δεν γουστάρουν τα ίδια (και μερικοί/ές που κρυφογουστάρουν αυνανιζόμενοι/ες στα κρυφά και μετά κλαίνε από τις τύψεις).
    Ή επιλέγει να του/της βάλουν καλό βαθμό άνθρωποι που δεν γουστάρουν τα ίδια (και μερικοί/ές που κρυφογουστάρουν αυνανιζόμενοι/ες στα κρυφά και μετά κλαίνε από τις τύψεις), με μοιραία συνέπεια να ζήσει μια ζωή άκαυλη, στερημένη και πικρή μέχρι να πεθάνει και να τον/την φάνε τα σκουλήκια.
    Με δεδομένο ότι το τέλος είναι ίδιο και στις δυο περιπτώσεις (δείπνο σκουληκιών) ποια από τις δυο επιλογές προβάλλει ως σωφρονέστερη;
     
  3. Απάντηση: Επαφή με transexual



    δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα ήθελα να συμπληρώσω καθώς η απάντηση είναι πλήρης και με αντιπροσωπεύει επίσης πλήρως

    πολλούς μπορεί να τους ξενίζει ιδιαίτερα το ότι μια γυναίκα μπορεί να ελκύεται από μια τράνς/ crossdresser/ κλπ

    ή για παράδειγμα απολαμβάνω ιδιαιτέρως το να βλέπω γκέι και μπάι να κάνουν σεξ που νομίζω πως έχει άμεση συνάφεια με το θέμα μας

    επίσης έχω την αίσθηση ότι εαν ήμουν άντρας αν δεν ήμουν γκέι σίγουρα θα ήμουν μπάι

    ο ερωτισμός δεν έχει όρια
     
  4. Julliet

    Julliet New Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    <<Αφ' ης στιγμής κάτι καυλώνει κάποιον/α, τότε υπάρχουν 2 επιλογές:
    Ή επιλέγει να το απολαμβάνει και ζει μια ζωή μέσα στην καύλα μέχρι να πεθάνει και να τον/την φάνε τα σκουλήκια, με κίνδυνο να του/της βάλουν κακό βαθμό άνθρωποι που δεν γουστάρουν τα ίδια (και μερικοί/ές που κρυφογουστάρουν αυνανιζόμενοι/ες στα κρυφά και μετά κλαίνε από τις τύψεις).
    Ή επιλέγει να του/της βάλουν καλό βαθμό άνθρωποι που δεν γουστάρουν τα ίδια (και μερικοί/ές που κρυφογουστάρουν αυνανιζόμενοι/ες στα κρυφά και μετά κλαίνε από τις τύψεις), με μοιραία συνέπεια να ζήσει μια ζωή άκαυλη, στερημένη και πικρή μέχρι να πεθάνει και να τον/την φάνε τα σκουλήκια.
    Με δεδομένο ότι το τέλος είναι ίδιο και στις δυο περιπτώσεις (δείπνο σκουληκιών) ποια από τις δυο επιλογές προβάλλει ως σωφρονέστερη>>


    Ακριβώς επειδή δεν θέλω ο άνθρωπος μου να ζει μες στις τύψεις και επειδή αισθάνομαι ότι φοβάται πολύ να παραδεχτεί αυτά που αισθάνεται για τους λόγους που αναφέρεις, έκανα αυτή την ερώτηση για να ξέρω πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Δεν την έκανα ούτε για να τον κρίνω ούτε για να τον χωρίσω αλλά να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό του δείχνοντας του ότι δεν έχω πρόβλημα με αυτό που του αρέσει.. Απλά για να το κάνω αυτό πρέπει να ξέρω αυτά που λίγο-πολύ μου απαντήσατε, από την στιγμή που είναι τόσο φοβισμένος για να μου εξηγήσει.
     
  5. Απάντηση: Επαφή με transexual

    Ο Ρωμαίος σου είναι τυχερός που σε έχει, Ιουλιέττα. Κι εσύ τυχερή που μπορείς και τον αγαπάς ακόμα με τα... πονηρά του ελαττώματα.
    Πάντως οι δύο δεσποινίδες από πάνω το έθεσαν ακριβώς όπως είναι.

    Για να καταλάβεις πόσο ρευστά είναι όλα, υπάρχουν όντως πολλοί που τρελαίνονται για τρανς, αλλά ξενερώνουν με άντρες.

    Και για να μη νομίζεις ότι βγάζω την ουρά μου απέξω και φοβάμαι να πω τα δικά μου, π.χ. εγώ από τη μια ξενερώνω με άντρες μόνους (όποτε πήγα να δοκιμάσω που έπεφτε και δεν είχα vibe), από την άλλη τρελαίνομαι και γουστάρω και τα κάνω όλα (πάρε δώσε) σε bi φάσεις με γυναίκες και αγόρια ταυτόχρονα (ρωμαϊκή παρακμή, λιμπερτινισμός και τα τοιαύτα), και την ίδια στιγμή δεν πολυτρελαίνομαι με πολλές αληθινές τρανς(*) λόγω... αντρίλας, ενώ αντίθετα καυλώνω αγρίως με τα στραπόν.

    Βγάζεις άκρη; Εγώ όχι.
    Σουρεαλισμός.
    Γι' αυτό δεν ασχολούμαι με ταμπέλες κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
    Από κει και πέρα ο καθένας έχει δικαίωμα να γουστάρει, να μη γουστάρει, να κρίνει ή ό,τι άλλο θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί.

    (*) Άλλο πράγμα οι τρανς στις ταινίες και στα γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια... χεχε...
     
  6. Απάντηση: Επαφή με transexual

    Αυτο ακριβως.

    Εφοσον εχει μπει στο κεφαλι σου η ιδεα οτι "πρεπει" να το δοκιμασεις η σε καβλωνει να το κανεις, ΠΡΕΠΕΙ να το κανεις.

    Να δεις αν οντως τελικα το γουσταρεις και να ξερεις τι σου γινεται ωστε να ανακατευθυνεις τον εαυτο σου και τις καβλες του σε μια πιο "σωστη" θεση. Να μπορεις να απολαμβανεις με λιγα λογια, περισσοτερα πραγματα και καταστασεις με λιγοτερο κοπο και λιγοτερες δυσκολιες καθως θα ξερεις εξαρχης αν αυτη η πορτα ειναι ανοιχτη η κλειστη.

    Η φαση με τους αντρες ειναι οπως εγραψαν και απο πανω. Μπορει καλλιστα καποιος να κανει σεξ και να εχει επαφες με αντρες αλλα να μην ελκυεται απο αυτους. ( Για μενα ελξη ειναι οταν βλεπεις καποιον/καποια στο δρομο και κολλαει το ματι σου εκει και αρχιζεις και σκεφτεσαι ).

    Αλλο η πουτσα και το σεξ με αντρες, ζευγαρια, τρανς κλπ που ειναι σκετη καβλα και αλλο το να θες να κανεις σχεση πχ με αντρα.
     
  7. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Απάντηση: Επαφή με transexual

    ειναι ο καλυτερος τροπος για να αρχισεις να πηγαινεις με ανδρες,αρχικα σου αρεσουν οι γυναικες αλλα σ' αρεσει ομως να γνωριστεις καλυτερα με το ανδρικο οργανο,το εχω περασει αυτο και ξερω πολυ καλα,αργοτερα δοκιμασα ολοκληρωμενη επαφη η οποια με εφερε σε ενα πρωτογνωρο οργασμο,τωρα μ' αρεσουν οι ανδρες οπως ειναι, συνεχιζω να πηγαινω και με γθναικες αλλα μονο για στοματικη επαφη και για strap-on.
     
  8. nineta

    nineta New Member

    epafi με τρανσεχθαλ ειναι ο δρομος που οδηγει στον παραδεισο.καθε αντρας ή γυναικα αποδιδουμε το 50% αυτων που αποδιδει σε παθος ενα τρασεξουαλ..εχεις και τα δυο φρουτα μαζι... παντα η επαφη μαζι τους ειδικα με την σβετα στα αποδυτηρια της ακτης βουλας ηταν συγκλονιστικο.οταν την εκανα να της σηκωθει,επακολουθησε κατι φοβερο...ακουστηκαμε διπλα σε μια μιλφ 40αρα με τον μικρο της που μας εβλεπε απο τρυπουλα..οταν βγηκαμε ειπε... οτι γαμησι εχω φαει απο τους αντρες ειναι αχρηστα.να νοιωθω πουτσα με στηθη κολλημενα στην πλατη μου ειναι συγκλονιστικο.στο εξοχικο μου στο λαγονησι καθε τεταρτη εκεινο το καλοκαιρι βρισκομασταν καλη παρεα και η σβετα βασιλισσα εσπερνε ηδονη και στις δυο μας... λοιπον μη κρινετε ευκολα.δοκιμαστε ζηστε τα παντα και αποφανθειτε..
     
  9. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

     
     
  10. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Επιβεβαιωνω οτι η εμπειρια με trans ειναι μοναδικη. Τη συστηνω σε οποιον εστω και λιγο τη σκεφτεται σαν φαντασιωση.
     
  11. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    Πάντως προσοχή μην την πατήσετε σαν έναν γνωστό, ο οποίος
    έχασε κάθε ερωτική διάθεση
    όταν είδε πως η τρανς
    ήταν πιο ...προικισμένη απο εκείνον.
     
  12. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Χμμμμ ενισχυμένο Ε9 είχε ή άτιμη...