Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιβολή Κυριαρχίας. Ανάγκη ή Επιθυμια;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 7 Ιανουαρίου 2017.

1. goodevil

goodevil arcade

Αυτη τη στιγμη...
    εχω αναγκη απο υπνο αλλα δε το επιθυμω
    κ επειδη η αναγκη νικαει παντα
    επιθυμω να δω ενα ωραιο ονειρο
    αλλα δε το χω αναγκη....

Last edited: 8 Ιανουαρίου 2017
  2. espimain

espimain Contributor

Όταν σε πιάνει κόψιμο, το ξελάφρωμα είναι ανάγκη.
    Όταν θέλεις να φας μια τούρτα είναι επιθυμία. (Ανάγκη θα ήταν αν είχες υπογλυκαιμία)

Γκέγκε; (μετ. κατανοητόν; )

3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Απο τη στιγμή που σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το νήμα,ήμουν βεβαία πως ελάχιστοι Κ θα απαντησουν.
    Κι ακόμα είμαι..
    Σ'ευχαριστώ που το έκανες εσύ  

Δύο ερωτήσεις θα ήθελα να σου κάνω.
    Πιστεύεις πως η επιθυμία μπορεί να εξελιχθεί σε ανάγκη κατ'επιλογη;
    Και
    Το πρόβλημα είναι αν εκδηλώσει την ανάγκη Του κι όχι αν τη νιωθει μονο;

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. Ειδικά η 1η ερώτηση είναι δυσκολάκι.
    Όσον αφορά για το εάν κάποιος επιλέξει η επιθυμία του να εξελιχθεί σε ανάγκη .. πιστεύω πως δεν είναι 100% στο χέρι του ..
    Γιατί ακόμα και όσοι έχουν σε απόλυτο βαθμό όλα τα καλώς εννοούμενα παράγωγα της λέξης: "αυτό-" (δλδ αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία και αυτοπειθαρχία, αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση) .. δεν πιστεύω πως θα μπορούν να κάνουν και πολλά εάν τρυπώσει μέσα τους ο έρωτας.
    Σίγουρα θα δώσουν την μάχη τους .. αλλά ενδεχομένως στο τέλος να νικηθούν από αυτόν (το "ενδεχομένως" μπορεί και να παραληφθεί) .. και ο έρωτας γεννάει ανάγκες.

.. Η 2η ερώτηση είναι πιο εύκολη.
    Ναι, προσωπική μου άποψη πως κανένα πρόβλημα δεν υφίσταται εάν κάποιος Κ ερωτευτεί και αρχίσει να νιώθει την ανάγκη για το υ του .. το αντίθετο μάλιστα.
    Πρόβλημα ενδεχομένως (δεν παραλείπεται εδώ) μπορεί να δημιουργηθεί, εάν εκδηλώνει περισσότερο (ή με λανθασμένο τρόπο) την ανάγκη αυτή προς το υ του ..
    γιατί το υ του μπορεί να αποκτήσει ποσότητα ελέγχου που δεν του αναλογεί ..

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ενδιαφέρον και σπάνιο νήμα.
    Θα επανέλθω εν καιρώ.

6. aenaosss

aenaosss Regular Member

Υπάρχει μια αλληλεξάρτηση σ αυτες τις δυο ένννοιες φίλοι-ες.....
    Σεκφτήκατε το : ΄"έχω ανάγκη να επιθυμώ;", ή, είναι ανάγκη η επιθυμία; "έχω ανάγκη από φαγητό αλλά επιθυμώ χόρτα", δεν έχουν αλληλεξάρτηση οι δυο εννοιες; Αν δεν πεινούσα( ανάγκη) δεν θα επιθυμούσα τίποτε.Δεν υπάρχει αλληλεξάρτηση;
    Ένα ερώτημα είναι......

Last edited: 10 Ιανουαρίου 2017
  7. aenaosss

aenaosss Regular Member

αστοχα τα παραδείγματα  , με πολύ "τσουβάλιασμα". Κινούνται σε λεπτές ισορροπίες και οι δυο ένννοιες

8. espimain

espimain Contributor

Το να χαρακτηρίζει κάποιος, μονίμως, άστοχα τα όποια παραδείγματα, χωρίς δικά του επιχειρήματα, είναι (ν)τρίπλα χωρίς μπάλα.
    Όσα χαμογελάκια και να βάζεις. η «παπαριά» δεν γίνεται ευφυολόγημα.

9. aenaosss

aenaosss Regular Member

υπάρχει και μια πιο πάνω ανάρτηση που προσπέρασες , γιατί άραγε; Δεν ήταν επιχείρημα; Ποια ήταν η παπάρα, ποιανού; Και το χαμογελάκι , ακριβώς γι αυτό το λόγο ήταν , για το άστοχο του παραδείγματος. Κατάλαβα πολύ καλά τι ήθελες να πεις , χρησιμοποιήσες λάθος παράδειγμα. Επιμένω όμως , οι δυο αυτές έννοιες είναι ,τις περισσότερες φορές, αλληλένδετες

10. espimain

espimain Contributor

Έχουμε δει κι άλλους, να παίζουν αυτό το παιχνίδι.
    Παρακαλώ να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν η "εμμονή" σου στο θέμα, είναι ανάγκη ή επιθυμία.
    Μετά τα ξαναλέμε.

Επεξήγηση: Θέμα εμμονής. Ταύτιση εννοιών, ανάγκης και επιθιμίας

11. aenaosss

aenaosss Regular Member

Κατ αρχήν η λέξη ¨εμμμονή" εμένα δεν με εκφράζει. Για μένα λοιπόν είναι και τα δυο μαζί. Ξεκάθαρα. Αν για σένα είναι ένα απ τα δυο , αυτό δεν σημαίνει ότι, απαραίτητα, πρέπει ν α ισχύει το ίδιο και για τον καθένα.

12. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

@espimain και @aenaosss η κυριαρχία για εσάς είναι ανάγκη ή επιθυμια;

Το νήμα πραγματεύεται κάτι πολύ δύσκολο στο να εκφραστεί και συνάμα άκρως ενδιαφέρον.
    Σας παρακαλώ μη το χαλατε με προσωπικές κόντρες.
    Τουλάχιστον οχι ακόμα..