Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτας vs Σεχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 28 Φεβρουαρίου 2008.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Πάτε και ξεθάβετε παλιά νήματα και χωρίς να διαβάσετε την εισήγηση απαντάτε μετά άλλα ΄ντ' άλλα.
    Ο Κιτς ρωτούσε αν ο έρωτας πρός ένα πρόσωπο σας αποτρέπει η όχι να κάνετε σεξ με κάποιον άλλο:

2. Κλισέ.
    Ποτέ δε με ξενερώνει το να μου λέει "σ'αγαπώ", είτε στο σεξ, είτε στο μαγείρεμα.
    Το μόνο που με ξενερώνει είναι όταν δεν το εννοεί.

3. "Εμείς γι αλλού, κινήσαμε γι αλλού
    κι αλλού η ζωή μας πάει"

...ή, την πάμε εμείς, αν προτιμάς  

4. brenda

brenda FU very much

Τώρα το ξεκαθαρίσαμε....

5. brenda

brenda FU very much

Ολίγον κυνική ως προσέγγιση, αλλά η αλήθεια του καθενός είναι σεβαστή.
    Ιδιαίτερα όταν δεν είναι προσχηματική!
    Εύγε....

6. Τα πάντα VS πάντων.​

7. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Μπορεί να είναι κυνική. Αλλά στα περιττώματα όση ζάχαρη και να βάλεις, κομπόστα δεν γίνονται. Εγώ αυτά έμαθα, αυτά προτιμώ. Ειλικρίνεια πάνω απ' όλα. Σ' ευχαριστώ.

8. aethereal

aethereal Guest

κτηνωδικο σεξ ειναι το σεξ που πηγαζει και ολοκληρωνει μοναχα τις βιολογικες σεξουαλικες ορμες,οπως αυτες των ζωων(κτηνη)
    βεβαια αρκετα ζωα ζευγαρωνουν αρκετα συναισθηματικα,εν αντιθεσει με καποιους ανθρωπους οι οποιοι μολονοτι ανω θρωσκουν,συναντωνται καλυτερα με τη δευτερη σημασια του κτηνους που χαρακτηριζει τη σεξουαλικη "ωμοτητα"

τα ερωτικα παιχνιδια που αλατοπιπερωνουν σε λογικα πλαισια μια σχεση με στοιχεια ρολων κυριαρχιας και υποταγης περιοριζονται στα πλαισια των ρολων τα οποια δεν αποδομουν τη γενικοτερη συμπεριφορα ενος ζευγαριου ουτε και σχετιζονται με ασχετες θρησκευτικες παρωχημενες πρακτικες μιας δηθεν ανθρωποπεριχαρακωμενης εξιλεωσης..

παρομοιως παρωχημενες με τα διπολα τυπου
    Αρλεκιν συναισθηματικη VS Μαγκιορα-Σεξυ-Αγριογκομενα...

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τα ζωα εχουν σκοπο την αναπαραγωγη. Δρουν βαση των νορμων που οριζουν την ζωη τους.

Το συνειδητο και αλλα πολλα ειναι που κανουν τον ανθρωπο να ξεχωριζει. Το πορτοκαλι και το μηλο δεν ειναι ιδια. Παρ´ ολο που ειναι φρουτα.

10. aethereal

aethereal Guest

μολονοτι η ικανοποιηση των βιολογικων ορμων στον ανθρωπο προφανως και δε σχετιζεται με την αναπαραγωγη αλλα με την ικανοποιηση του "βασικου ενστικτου"
    η απουσια καθε συναισθηματος κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης μεταξυ ανθρωπων περαν του "βασικου ενστικτου" των σεξουαλικων ορμων
    τον αναγαγει στην αρχεγονη αρχετυπικη φιγουρα του σεξουαλικου κτηνους

η λεξη κτηνος που φανταζει ενδεχομενως αποτροπιαστικη,δηλωνει το αρχεγονο σεξουαλικως ορμωμενο ενστικτο της καυλας χωρις την ψυχικη ελξη/ενωση

κατα την αποψη μου η ψυχικη ενωση οφειλει να προηγειται της σωματικης,αλλα οσον αφορα τις προτιμησεις στο σεξ
    ολα ειναι θεμα επιλογων

11. Valleria

Valleria Life is nothing without passion

Ένα πράγμα ξερω...όταν συνδυάζεται ο έρωτας με καλό σεξ είναι οτι καλύτερο... αυτό μου συνέβη μονο μια φορά ως τώρα και έκανα το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ. Ηταν μια συνένωση ψυχής και σώματος που έβγαζε κι απίστευτη καύλα... Δυστυχώς όμως οι μακροχρόνιες σχέσεις κάποια στιγμή φθείρουν το σεξ, εγώ τουλάχιστον έτσι το βίωσα.Ναι, θα εκανα και εχω κάνει σεξ με κάποιον άλλο μονο για την "φάση" χωρις να σημαίνει οτι δεν αγαπώ τον σύντροφο μου και χωρίς να σημαίνει οτι θα αλλάξουν τα συναισθήματα μου απέναντι του .Απλώς διαπίστωσα μετα απο χρόνια οτι όσο κι αν το θέλει κανείς, ακόμη και οι γυναίκες, δεν μπορούν να μείνουν ερωτικά με έναν σύντροφο για όλη τους τη ζωή.

12. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Αν ειμαι ερωτευμενη και ποσο μαλλον αν αγαπω κι ολας φυσικα και οχι ...
    Δε ειναι ομως πως δε μπορω αλλα πως δε θελω να εχω μια φαση με καποιον αλλο...
    Γουσταρω και λιωνω για τον ανθρωπο που εχω σχεση μαζι του οποτε τα παντα ολα για παρτη του...τωρα βεβαια ποτε δε λεω ποτε γιατι θα τα λουστω μετα...

Πιο σωστα θα πω πως μεχρι τωρα οχι...καλημερουδια