Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτας vs Σεχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 28 Φεβρουαρίου 2008.

1. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερωτας vs Σεχ...

thelma, τι εννοείς γενικά;

2. thelma

thelma Regular Member

Τι εννοεις τι εννοω γενικα?

3. alnair

alnair Regular Member

Σκέψου το λίγο και θα καταλάβεις.

4. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

οταν βλεπεις κατι τετοιο κανε report και θα το αναλαβουμε εμεις .

5. female

female Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερωτας vs Σεχ...

Φρόνησιν δείξασα, ερώτησα προτού παραφρονήσω νοητικώς. Ευτύχησα να μην περιφρονηθώ.

Ευχαριστώ δια την, ηλίου φαϊνοτέρα, απάντησιν. Τώρα πλέον το ...αντελήγδην, η βραδύνους.

6. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Και τα βραδυνους τα αγαπαμε παντως   Τα συγχαρητηρια μου για την εξοχως γραφομενη Ελληνικην.

Υ.Γ. Ζητειται οιοσδηποτε να εισαγει πολυτονικο συστημα στον υπολογιστη μου.Ευχαριστω  

7. pure innocence

pure innocence Regular Member

ego pali eimai kati ston erat leitourgw ws vanilla me ipotaktikes taseis...akoma to psaxnw...pros to paron epithimw o partener mou na einaiMASTER....ligo akiri i paratirisi mou.kalimera

8. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Ο περισσότερος κόσμος αισθάνεται αυτα που γράφεις , πολύ μπλέξιμο , όπως και να χει προτιμώ να ερωτευτώ ξανα απ το να έχω μια εφήμερη σχέση , προτιμώ να έχω μια εφήμερη σχέση απ το μια σχέση αλληλεξάρτησης που σε κρατάει δέσμιο. Και σίγουρα προτιμώ να πληγώσω κάποια που απλά την έχω για να μην είμαι μόνος. Η ελεύθερη επιλογή θέλει θάρρος αλλά αξίζει τον κόπο

10. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Φυσικά και όχι...αλλιώς θα καυλώναμε μόνον κάθε φορά που ερωτευόμασταν.​

Θα μπορούσα να κάνω σεξ με άλλον,ναι.. Κάτι θα άλλαζε όμως.. όλα έχουν το τίμημά τους. ​

Δεν νομίζω. Αν μιλάμε για καθαρά σεξουαλική επαφή και μόνον,δεν υπάρχει λόγος να το μάθει και να πληγωθεί, ενδεχομένως.

Μου έχει συμβεί να επιθυμήσω κάποιον ερωτικά,ενώ βρίσκομαι σε σχέση..Σ'αυτό το σημείο όμως, χάνεται η μαγεία της σχέσης.Εκεί είναι που καταλαβαίνω πως η σχέση μπάζει νερά.. Σ'αυτό το σημείο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την λήξη της. Αυτό όσον αφορά my part. Δεν έχει τύχει να με ενοχλήσει τέτοιου είδους "συμπεριφορά" από σύντροφό μου,όμως.. κατανοώ πλήρως την ανάγκη κάποιου για ένα στα γρήγορα..

11. anastasia

anastasia Regular Member

Απάντηση: Ερωτας vs Σεχ...

για μενα σεξ και ερωτας ειναι δεμενα το ενα με το αλλο...ερωτευομαι εχω συναισθημα αλλα οταν παω μαζι του στο κρεβατι κανω σεξ ....οσον αφορα ειμαι με την σχεση μου βολευομαι αλλα αν μου κατσει και κατι το τσακιζω δεν μου καθεται καλα στο μυαλο..δεν υπαρχει λογοσ να κρατας μισα πραματα..αποχωρεις και αναζητας ολοκληρωμενο πακετο

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα! δεν συμβαδιζουν απαραίτητα, nothing's better than sex..