Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσύ τι είδος Κ είσαι/έχεις συναντήσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 26 Φεβρουαρίου 2015.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

απο την δικη μου οπτικη γωνια, προσυπογραφω.

2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Παροτι καταλαβα οτι αυτο δεν ειναι το κεντρικο ερωτημα θα απαντησω σαν αυτο να ηταν γιατι μεχρι εκει μπορω ν αγγιξω τωρα..

Το λοιπον.. καπα κ ειδικα κεφαλαιο ποτε δεν ημουν κι ουτε νομιζω θα υπαρξω ποτε ενα γραμμα απλως κεφαλαιο.

Παραδοξως ομως ισως να εχω συνατησει μερικα απ αυτα τα καπα. Που οι αλλοι λενα καπα κι εγω απλως θα ελεγα ανθρωποι. Θα τα χωρισω σε δυο κατηγοριες για να μην υπαρξουν προσωποποιησεις.

Οι μεν λοιπον ηταν αντρες κατιτις μισοι. Κολλημενοι στην οικογενειακη τους εστια και με μεγαλη αναγκη να με γαμησουν με τις ωρες και να τονισουν το ηδη ευμεγεθες πεος τους. Καπως αποκρουστικοι διοτι η συζητηση μαζι τους ηταν σαν διαλογος με τον φασιστα της γειτονιας.
    Οι δεν ομως ηταν διαφορετικοι. Ηταν αντρες που ουσιαστικα σε γραφουν στ αρχιδια σου αλλα οταν εισαι μπροστα δειχνουν σεβασμο. Μοιαζουν να δειχνουν οτι ξερουν τι θελουν και δε φαινονται καθολου ανεπαρκεις οταν δεν το παιρνουν. Ειναι ικανοι να με ικανοποιησουν κ μονο με την ταυτοχρονη παρουσια τους στον χωρο που υπαρχω. Αυτοι οι αντρες αξιζουν θα ελεγα.

3. Πολλές φορές μπερδεύομαι με τις προτιμήσεις μου.Έχω προσπαθήσει να μπω στο ρόπο
    του υποτακτικού ή να το φανταστώ και αισθάνομαι έτοιμος να εκραγώ όταν σκέφτομαι
    ότι θα έπρεπε να υπακούσω ή να κάνω το οτιδήποτε πει κάποια κυρίαρχη,εκτός από
    κάποια πράγματα στο σεξ και πάλι περιορισμένα που αποδέχομαι.Μπορεί για τη δική
    μου ευχαρίστηση

Από την άλλη ενώ μου αρέσει σε συγκεκριμένες γυναίκες να ασκώ εξουσία,δε θα
    το πήγαινα στο επίπεδο τιμωρίας ή άλλων μεθόδων εκτός και αν μου είχε κάνει
    κάτι σοβαρό,οπότε προτιμώ την ψυχολογική τιμωρία την οποία όμως την προκαλώ
    ανεξαιρέτως σε όλους μέχρι να δουν γιατί θύμωσα