Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζήλεια και κάβλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 4 Φεβρουαρίου 2013.

1. Απάντηση: Re: Ζήλεια και κάβλα

Όταν υπάρχει ένα θέμα προς συζήτηση θα ακουστούν διάφορες απόψεις.Καλό είναι αν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα διάλογο να τις σεβόμαστε.Δε χρειάζεται να τις υιοθετήσουμε απλώς να τις σεβαστούμε.
    Οι αφορισμοί του στυλ είστε αποτυχημένοι και καθίστε στην άκρη και γλύψτε τις πληγές σας για να μη τη χαλάτε στους άλλους δε νομίζω ότι έχουν θέση σε ένα σοβαρό διάλογο.
    Θα αναφέρουμε τις απόψεις μας και την κριτική μας είτε είναι για γιαλαντζί κυρίαρχους είτε για πραγματικούς και όταν κάτι το θεωρείτε λάθος μπορείτε να το αντικρούσετε με επιχείρηματα. Έτσι μπορούμε να κάνουμε ένα παραγωγικό και ωφέλιμο διάλογο και να υπάρξει τροφή για σκέψη για όλους.

2. Aquarius

Aquarius New Member

Απάντηση: Ζήλεια και κάβλα

Εγώ θα έλεγα να ηρεμήσετε και οι 2 γιατί δεν έχουμε πρόχειρο το ΕΚΑΒ για να μαζέψει τους τραυματίες μετά την σύγκρουσή σας.

Λοιπόν, το να είναι ή να δηλώνει κανείς Master σημαίνει ότι η προσωπικότητά του συνοδεύεται από τέτοιον εγωισμό που δεν θέλει να είναι υπό-. Τώρα, αν αυτός ο εγωισμός σημαίνει ότι θέλει περισσότερες από μια γυναίκες στην ζωή του έχει να κάνει με τον κάθε Master ξεχωριστά, απλώς καλό θα είναι να έχει ξεκαθαρίσει την θέση του πριν η οποιαδήποτε σκλάβα αποφασίσει να τον δεχτεί ως Κύριό της (μην ξεχνάμε το consensual κομμάτι μιας D/s σχέσης). Αν δεν ξεκαθαρίσει την θέση του δεν πάει να πει ότι δεν είναι Master αλλά ότι είναι κακόβουλος Master. Μην συγχέουμε τα χαρακτηριστικά και βγάζουμε συμπεράσματα άλλα αντί άλλων.

Επίσης μην συγχέετε την έννοια του Κυρίου στο BDSM με την έννοια του όρου στην αρχαία Ελλάδα και με την έννοια του όρου στην σύγχρονη εποχή. Ένας αρχαιοελληνικού φιλοσοφικού υποβάθρου Κύριος δεν θα συμμετείχε καν σε BDSM σχέση, μιας και για να είναι Κύριος θα πρέπει να χαλιναγωγήσει και τα πάθη του, εκτός όλων των άλλων. Χαλιναγώγηση παθών και BDSM = no go.

3. Aquarius

Aquarius New Member

Ξέρεις, το φόρουμ έχει και διαχειριστές και μας προσφέρει και συγκεκριμένο πλήκτρο για αναφορά προσβλητικών δημοσιεύσεων. Το να πέσεις στο επίπεδο που κατακρίνεις ούτε εσένα ωφελεί ούτε προσφέρει τίποτα σε εμάς τους υπολοίπους, εκτός ίσως από την ανάγκη να φτιάξουμε ποπ κορν και να παρακολουθήσουμε την σφαγή.  

4. MissMary

MissMary Regular Member

Σιγά τα αίματα κ εσύ...χαχαχαχα!
    Είμαι ντόμπρος άνθρωπος και δε λύνω τις διαφορές μου με αναφορές.. γιατί τα πάω καλά με όλα τα επίπεδα συζήτησης.. Τα ποπ κορν είναι μια χαρά όμως... 

5. Aquarius

Aquarius New Member

1) Η ντομπροσύνη δεν έχει σχέση με τον τρόπο επίλυσης των διαφορών. Ίσα ίσα που η αναφορά υπάρχει για να μην ξεφεύγει η συζήτηση από την θεματολογία, όπως συνέβη προηγουμένως. Επίσης, ενώ απαιτείς σεβασμό (δημοσίευση #158) ταυτόχρονα δεν σέβεσαι τον θεματοθέτη συμμετέχοντας στην παρεκτροπή της συζήτησης.
    2) Συγνώμη αλλά μερικά επίπεδα συζήτησης είναι τόσο χαμηλά που μου είναι κουραστικό να συμμετέχω σε αυτά. Βαριέμαι να κατέβω ολόκληρη σκάλα.

6. MissMary

MissMary Regular Member

Εγώ δεν έχω να αναφέρω κάτι. Για μένα έληξε εδώ και ώρα το θέμα.
    Δεν απαίτησα κανέναν σεβασμό. Ο σεβασμός προέρχεται από μέσα μας. Δεν ευθύνομαι για καμία παρεκτροπή της συζήτησης, εγώ υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Εσύ όμως συνεχίζεις να απαντάς σε πράγματα που λέω κ έτσι υπάρχουν τουλάχιστον 4 άχρηστα posts με νουθετήσεις, ποπ κορν, σφαγές, επίπεδα κτλ.. Τελικά ποιος δεν σέβεται;

7. Aquarius

Aquarius New Member

Έχεις δίκιο σε αυτό. Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τον θεματοθέτη για την όποια παρεκτροπή εκ μέρους μου.

Τώρα, επί της ουσίας έχεις τίποτα να προσθέσεις ή απλά θα κάνεις δημοσιεύσεις για να κάνεις εντύπωση; Παραθέτω και πάλι τμήμα της δημοσίευσής μου #162 για να συνεχιστεί η επί του θέματος συζήτηση:

"Λοιπόν, το να είναι ή να δηλώνει κανείς Master σημαίνει ότι η προσωπικότητά του συνοδεύεται από τέτοιον εγωισμό που δεν θέλει να είναι υπό-. Τώρα, αν αυτός ο εγωισμός σημαίνει ότι θέλει περισσότερες από μια γυναίκες στην ζωή του έχει να κάνει με τον κάθε Master ξεχωριστά, απλώς καλό θα είναι να έχει ξεκαθαρίσει την θέση του πριν η οποιαδήποτε σκλάβα αποφασίσει να τον δεχτεί ως Κύριό της (μην ξεχνάμε το consensual κομμάτι μιας D/s σχέσης). Αν δεν ξεκαθαρίσει την θέση του δεν πάει να πει ότι δεν είναι Master αλλά ότι είναι κακόβουλος Master. Μην συγχέουμε τα χαρακτηριστικά και βγάζουμε συμπεράσματα άλλα αντί άλλων.

Επίσης μην συγχέετε την έννοια του Κυρίου στο BDSM με την έννοια του όρου στην αρχαία Ελλάδα και με την έννοια του όρου στην σύγχρονη εποχή. Ένας αρχαιοελληνικού φιλοσοφικού υποβάθρου Κύριος δεν θα συμμετείχε καν σε BDSM σχέση, μιας και για να είναι Κύριος θα πρέπει να χαλιναγωγήσει και τα πάθη του, εκτός όλων των άλλων. Χαλιναγώγηση παθών και BDSM = no go."

8. Aquarius

Aquarius New Member

Λυπάμαι που έκανα το λάθος να θεωρήσω ότι οι όποιες νουθετήσεις μου, οι οποίες επί της ουσίας άπτονται των κανόνων του φόρουμ, θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάπως τα πράγματα. Για να μην συνεχίσουμε να γεμίζουμε το θέμα με άσχετα πράγματα σου έχω στείλει πμ.

9. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Τελικά τί έγινε,αγαπηθήκατε;;
    Α και μια ερώτηση.Το ποπ κορν τί γεύση είχε;;;  

Απορώ που κάθεστε και μαλώνετε με αγνώστους...διάλογος γίνεται και ο καθένας μιλάει σύμφωνα με τα βιώματά του.Το να προσπαθεί να θίξει ο ένας τον άλλον,μου θυμίζει εποχές γυμνασίου,που δεν νοσταλγώ καθόλου. 
    Και φυσικά δεν μιλούσαμε,εγώ τουλάχιστον δηλαδή,μόνο για κακόβουλους μάστερς όπως είπες,αλλά για κακόβουλους ανθρώπους γενικά,άντρες και γυναίκες,απλά το πήρες λάθος μια και η ιστορία ξεκίνησε από μια M/s σχέση.

10. Aquarius

Aquarius New Member

Πίστεψέ με, ούτε εγώ νοσταλγώ εκείνες τις εποχές αλλά τέλος πάντων.

Βασικά είπα να κάνω μερικές διευκρινήσεις μιας και έγιναν αναφορές σε Masters κλπ. Γενικά πάντως έχω ακόμη την απορία του γιατί ένας/μια σκλάβος/σκλάβα θα κάτσει να ξεκατινιάσει τον οποιονδήποτε πρώην Κύριό του/της. Εκτός βεβαίως της περίπτωσης του να δηλώνει Master και να συμπεριφέρεται ως υποτακτικός. Ακόμα και να κάνει στροφή ο Master προς την πολυγαμία ο/η σκλάβος/α έχει 2 επιλογές: είτε ακολουθεί τις επιταγές του Master και το βουλώνει ή διαλύει την σχέση και επίσης το βουλώνει.  

11. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Εδώ που τα λέμε,είναι γενικά άσχημο να ξεκατινιάζεσαι,κράζοντας έναν πρώην σύντροφό σου,είτε αυτός ανήκει στον χώρο του bdsm είτε όχι.
    Επειδή είμαστε όμως άνθρωποι,είναι λογικό κάποια φορά να μας βγαίνει όλη η πίεση του τέλους μιας σχέσης,με τόσο βαριά λόγια.Δεν έχει τύχει να διαβάσω παρόμοια ιστορία εδώ μέσα βέβαια ακόμη,αν και έχω ακούσει ότι είναι συχνό φαινόμενο.

12. Aquarius

Aquarius New Member

Γενικά δεν κράζω δημοσίως τις πρώην συντρόφους μου γι' αυτό και μου φαίνεται παράξενο. Άλλωστε το ότι συμπεριφέρθηκε κάποια με τον Α άσχημο τρόπο σε εμένα δεν σημαίνει ότι συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους μέλλοντες συντρόφους της, οπότε και προτιμώ να κρατώ την άποψή μου για προσωπική χρήση.