Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζήσαμε την ζωή μας "λάθος" κι αλλάξαμε ζωή?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 11 Δεκεμβρίου 2016.

1. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Καλέ μου @Tenebra_Silente , συνηθίζω να ζητώ την συγκατάθεση των νηματοθετών τους οποίους εκτιμώ, όταν πρόκειται να βγω off topic, πράγμα που δεν θα πράξω τώρα. Και δεν θα το πράξω, διότι η απάντηση στο ερώτημα σου έρχεται από την ορθή απόδοση της διάνοιας του ποιητή, άσχετα εάν ουδεμία εκτίμηση τρέφω στο πρόσωπο του.
    "Ζήσαμε τη ζωή μας.
    Λάθος κι αλλάξαμε ζωή".

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Άρνηση

Στο περιγιάλι το κρυφό
    κι άσπρο σαν περιστέρι
    διψάσαμε το μεσημέρ
    ι.
    μα το νερό γλυφό.

Πάνω στην άμμο την ξανθή
    γράψαμε τ’ όνομά της..
    ωραία που φύσηξε ο μπάτης
    και σβήστηκε η γραφή.

Με τι καρδιά, με τι πνοή,
    τι πόθους και τι πάθος
    πήραμε την ζωή μας.• λάθος!
    κι αλλάξαμε ζωή.

Γ. Σεφερης

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Νατα τα δύσκολα.

Εξαιρετικές ερωτήσεις και αν μου επιτρέπεις θα πάω ένα βήμα παρακάτω.

Σε μια D/s ή M/s (ειδικά Μ/s):

Α) τι σημαίνει "βαλτωνει η σχεση" όταν ο έλεγχος και το τιμόνι είναι προφανώς του Κ; Άρα,
    Β) θα ήταν δυνατόν να αμφισβητηθει το πλαίσιο για να "σωθεί η σχεση"; Και τελικά
    Γ) αν επιζουσε "η σχέση" πως θα επαναπροσδιοριζοταν το πλαισιο;

Και για να ξέρετε εκ των προτέρων δεν έχω απαντήσεις στα παραπάνω. Την μοναδική φορά που ήρθα αντιμέτωπη με τις ανωτέρω ερωτήσεις έγιναν τα πάντα όλα πουτανα  

ΥΓ- αν είναι εκτός θέματος το διαγράφω κανένα πρόβλημα

4. Θα έφευγα όσο πιο πολιτισμένα μπορούσα.Θα προσπαθούσα να εξηγήσω τα αίτια,
    ίσως στην προσπάθεια μου να αισθάνομαι λιγότερες τύψεις.Δε θα είχα την απαίτηση
    να με καταλάβει.Είναι πολύ πιθανό να πληγωνόταν,μα αν μένεις σε μια σχέση η οποία
    καταρρέει αργά και σταθερά τότε το σίγουρο είναι ότι η ζημιά θα είναι πολλή μεγαλύτερη.
    Στο τέλος όμως έχουμε και χρέος απέναντι στον εαυτό μας να ζούμε όπως εμείς θέλουμε