Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγάρια ομοφυλόφιλων και....παιδιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Δεκεμβρίου 2010.

  1. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    [...]
    Γι αυτό και σε προηγούμενο ποστ μου είπα ότι το κακό δεν θα γίνει από την διαφορετικής μορφή οικογένεια αλλά από το εξωτερικό περιβάλλον που θα πληγώσει την νεαρή ψυχή
    [...]
    αυτό ακριβώς το εξωτερικό περιβάλλον πρέπει να αντιμετωπιστεί, φυσικά με την πρόοδο της κοινωνίας βελτιώνεται, αλλά έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να φτάσει να μας φαίνεται όπως η θεωρία της επίπεδης γης.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Ας εξηγήσουν στο παιδί τους, από μόλις σταθεί στα ποδαράκια του, οφείλουν στους εαυτούς τους να μπορούν να το κάνουν, ας θωρακίσουν έτσι το μικρό τους.

    Και ας τα κάνουν όλα αυτά σε κάποια καπιταλιστική μητρόπολη, με οικονομική άνεση.

    Δεν το λέω εγώ, Κονδύλης είπε

    Παναγιώτης Κονδύλης, "Από τον 20ο στον 21ο αιώνα", Εκδόσεις Θεμέλιο, Αθήνα, 1998, σελ. 38 - 43

    Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κανέναν να κάνει παιδιά, όπως δεν μπορείς και να επιβάλλεις και ποτέ δεν ξέρεις τί παιδί θα βγει, το "μόλις σκοτώσατε τον Μπετόβεν" ή "μόλις καταψηφίσατε τον Τσώρτσιλ και ψηφίσατε τον Χίτλερ" είναι γνωστές ανά το διαδίκτυο ατάκες, αλλά φαίνεται ούτε αυτές βοηθάνε...
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    βλεπω δυστυχως οτι ειστε παντελως ανικανοι να σεβαστητε μια διαφορετικη γνωμη απο την δικη σας διχως να προβαινετε σε προσωπικους χαρακτηρισμους ή να βαζετε λογια στο στομα του συνομιλητη σας ... ποτε μιλησα εγω για εγκληματιες ? .... λυπαμαι αν ετσι το καταλαβαινετε ...
    Οσα βηματα και να κανει καποιος προς εσας , αλλα τοσα θα κανετε εσεις σε αντιθετη κατευθυνση .
    Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειστε επιθετικοι και εριστικοι απενατι σε οτιδηποτε δεν συμφωνει απολυτα μαζι σας ...
    Εχετε μια δικη σας αποψη για τον διαλογο που δεν ειναι της αισθητικης μου ...

    Νομιζω οτι στο παρον νημα εχω ελοκληρωσει την καταθεση της αποψης μου ...
     
  4. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Δεν είναι στην πρόθεσή μας γενικά να περιθωριοποιούμε απόψεις ακόμα περισσότερα να τις δαιμονοποιούμε και ούτε επιζητούμε την απόλυτη συμφωνία, αντιθέτως πιστεύουμε στην γόνιμη συζήτηση και αντιπάραθεση. Παρόλα αυτά δεν είναι όλες οι απόψεις ίσες και δεν μπορούν να είναι, όσο αυτές θίγουν θεμελιώδη δικαιώματα της ανθρώπινης ύπαρξης και οδηγούν σε διαχωρισμούς φυλής, έθνους, χρώματος, προτιμήσεων, σεξουαλικότητας. Σε αυτό το σημείο υπάρχει κόκκινη γραμμή, που την έχουν χαράξει αγώνες αιώνων και πολλές φορές αιματηροί.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

     
     
  6. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    isnogood, μπορεί για σένα να τελείωσε η κατάθεσή σου, αλλά όλοι όταν γράφουμε, γράφουμε για να δεχτούμε και σχόλια - και έτσι εμπλουτίζεται η κουβέντα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αλλιώς καθόμαστε ο καθένας μόνος του στην γωνιά του και δεν τρέχει κάστανο.

    Το δικό μου σχόλιο λοιπόν αφορά το ότι ,για μένα, ξεπεράσες κάποια όρια που κάνουν λίγο δύσκολο πράγματι να συνεχίσουμε μία λογική κουβέντα: συγκρίνεις τους ομοφυλόφιλους με πρεζόνια και ρομπότ? τι λογική έχει αυτό? ίσως να υπάρχει λογική και να μην την βλέπω εγώ (και φοράω και φακούς η κακομοίρα) - μπορείς να μου την εξηγήσεις? με ποια κριτήρια έχεις βάλει αυτές τις ομάδες μαζί? και ποιούς άλλους συμπεριλαμβάνεις σε αυτές τις ομάδες π.χ. τους bdsmκους τους βάζεις και αυτούς εκεί?

    sk
     
  7. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    ....
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Ο homo sapiens δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τον εαυτό του. Γονιδιακά είμαστε ίδιοι γύρω στις 150000 χρόνια. Παρεμπιπτόντως "Οι αναλογίες δεν ειναι ποτέ ευθείες" ούτε στην ευκλείδεια ούτε σε καμιά γεωμετρία. Η αναλογία είναι αριθμός, η ευθεία όχι.
    Και ποιος σου είπε ότι χρειάζεται κατανόηση της διαδικασίας προκειμένου να την πράξουν; Ούτε τη διαδικασία της πέψης γνωρίζουν αλλά μια χαρά ξέρουν να τρώνε.
    Θεώρησε ό,τι θέλεις. Άλλοι πιστεύουν στον Αδάμ και στην Εύα, δικαίωμά τους.
    Αυτό ακριβώς έκαναν. Το "ένα παιδί ανά οικογένεια" είναι μόδα των τελευταίων 30-40 χρόνων. Και όχι, δεν το έκαναν για να καλύψουν τις ανάγκες της αγροτικής παραγωγής, το έκαναν λόγω της υψηλής παιδικής θνησιμότητας.

    ...και δεν είχαν και τηλεόραση!
     
  9. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ αλλά η άποψη μου είναι η εξής.

    Αρχικά, για ένα παιδί δεν είναι ότι καλύτερο να μεγαλώσει χωρίς και τα 2 πρότυπα (αρσενικό-θηλυκό), αλλά, το να αποκτήσουν παιδί, με οποιοδήποτε τρόπο ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων, είναι μια πάρα πολύ πιο ώριμη απόφαση που θα πάρουν σε σχέση με ένα τυπικό ζευγάρι αρσενικό-θηλυκό, που κάνει παιδιά επειδή τους το επιβάλει η κοινωνία, ή επειδή απλά έτυχε.
    Και αυτό στηρίζεται στο ότι το ομοφυλόφιλο ζευγάρι γνωρίζει ότι θα έχει να αντιμετωπίσει μια ολόκληρη κοινωνία για να τα βγάλει πέρα και να αποδείξει πως μπορεί να υπάρχει σε αυτήν ως οικογένεια.
    Έτσι και το ίδιο το παιδί πιθανότατα θα είναι πιο ώριμο, πιο δυνατό και ίσως και πιο συγκροτημένο από ένα άλλο παιδάκι που έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα περιβάλλον που ο πατέρας του είναι ελληνάρας και η μάνα του βλέπει μπιγκ μπροδερ και πλακώνονται στο ξύλο (χωρίς συναίνεση) και βρίζονται και ωρύονται.

    Για αυτό καλύτερα να μην βγάζουμε γνώμες, που τείνουν να είναι ρατσιστικές, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μεθαύριο μπροστά σου.
     
  10. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να "ξαναζεσταίνεται το φαγητό", γενικότερα.
    Προφανώς, κάποιοι το χωνεύουν κι κάποιοι όχι. Το΄χουμε εμπεδώσει το θέμα, έτσι είναι, έτσι θα΄ναι κι έτσι είναι κι έξω από'δω.

    Θα πούμε τα ίδια πράγματα,
    ξανά και ξανά,
    για να΄χουμε
    να λέμε;
     
  11. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    εγώ υποστηρίζω ότι οι ομοφυλόφιλοι δικαιούνται να έχουν παιδιά .. κρίμα είναι γιατί να μην έχουν .. αν είναι καλοί άνθρωποι και αγαπάνε το παιδί .. γιατί όχι .. τα πρότυπα αλλάζουν .. ο κόσμος αλλάζει ..  
     
  12. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Γιατί έχει άλλη νοστιμιά το φαγητό του φούρνου μικροκυμάτων  

    Αχ, θα ήθελα να είχα λεσβίες μαμάδες και gay μπαμπάδες, μου βγήκαν straight οι άτιμοι και στράβωσα εγώ