Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρονική Ασφάλεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 18 Ιουλίου 2015.

1. conner

conner Contributor

εννοώ ότι δεν μαγείρευα καθόλου...
    και στο απίτι έπαιρνα έτοιμα μαγειρεμένα φαγητά από το σουπερ μαρκετ όχι προμαγειρευμένα... έτοιμα ζεστά

2. libra

libra Regular Member

Α οκ με λαχταρησες!

3. noobie1

noobie1 New Member

Τι σημασία έχει τι έτρωγε ο ανθρωπας. Σημασία έχει ότι το έδωσαν μέλλον Ουγκάντας και βγαλε

4. libra

libra Regular Member

Σωστος!

5. Nomad

Nomad Keyser Sose

tom1krosp1t1stol1vad1?

6. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Οχι  

8. Vasilis

Vasilis One in a Million

Πως ακριβώς εννοείς ότι εκθέτω και τους δύο λογαριασμούς; Με ποιον τρόπο; Κάπου μπερδευτήκαμε νομίζω...

9. Koproskylo

Αν κάποιος παρακολουθεί τον υπολογιστή σου, με κάθε μεταφορά που κάνεις, βλέπει τα στοιχεία και των δύο λογαριασμών.

10. Vasilis

Vasilis One in a Million

Δεν κάνω την μεταφορά μέσω υπολογιστή. Τον ένα λογαριασμό (αυτόν που αποταμιεύω) τον χρησιμοποιώ μόνο μέσω ATM. Και βάζω τα λεφτά στον άλλο λογαριασμό πάλι με ATM. Άρα ο ένας λογαριασμός μου δεν εκτήθεται ποτέ...

11. Koproskylo

Πες ότι έχεις το ίδιο πιν και για τα δύο (το οποίο είναι και το πιν του κινητού, τα γεννέθλιά σου).

Υγ. ψιτ κοννέρ, σκέφτομαι να βάλω ένα λινουξάκι, έχεις να προτείνεις τίποτε?

12. conner

conner Contributor

http://ubuntu-gr.org/
    Το ubuntu θα σου έλεγα... εγώ αυτό έχω δουλέψει πιο πολύ από Linux... η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει Link για το Ubuntu και οδηγίες εγκατάστασης.