Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η "Ατροφια του Κολπου" η Τονια και... Μεις!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 21 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    χμμ... ελπίζω να μην ισχύει καμία αντίστοιχη ασθένεια στους υποτακτικούς όπως "ατροφία του πέους". Θα ήταν ένας σοβαρός λόγος άρνησης του συγκεκριμένου status.  
    Για να μιλήσουμε σοβαρά, είναι τόσο δύσκολο τελικά κάποιος να ισορροπήσει τις ανάγκες του και να διεκδικήσει όσα θέλει από αυτόν που είναι μαζί; Δεν μπορεί να αποφασίσει τί θα κάνει με τα γεννητικά του όργανα; Περιορίζεται από το ρόλο του και φοβάται μήπως χάσει τα κεκτημένα του status του;
    Νοσηρό. Αν στεναχωριέται γι`αυτά που δεν είναι, ας σκεφτεί ξανά το τί σημαίνει ο ρόλος του και το πώς θα πετύχει αυτά που θέλει. Υποκρισία, κόμπλεξ και ψευδοαναστολές λόγω status οδηγούν σε "ατροφία των γεννητικών οργάνων".
     
  2. hugger

    hugger Regular Member

    Πραγματικα τους τελευταιους μηνες η Smart Lady βαζει θεματα ξεκαρδιστικα εδω μεσα -ειδικα απο τοτε που αποχωρησε απο το φορουμ θορυβωδως-, που μαλιστα αναφερονται σε προβληματα τριτων. Δηλωνω οτι γελαω πολυ με αυτα, και με τους χαρακτηρες που εκθετει.Κι αν ισχυριζεται κανεις οτι δεν ειναι ηθικο αυτο, ας μην ταβαζε σε δημοσια κριτικη, η ας εξεθετε δικα της προβληματα εδω προς τερψη και βορρα ολων των συν-αρπακτικων μελων εδω μεσα.

    Κι ας κανω εγω την αρχη υπογραφοντας σαν σιχαμερος μικροτσουτσουνος που δεν τον αγγιζει καμμια γυναικα και με την αδεια μου να γελασει καθε παρδαλο κατσικι μαλιστα, μια και αφορα αποκλειστικα εμενα  

    Υ.Γ Αληθεια, με το αχβαχ ποσων κακομοιρηδων αγαμητων πληρωνει το λογαριασμο της η Smart στα ετιατορια οπου απολαμβανει τα φινα κρασια αλα sex in the city? μαλλον πρεπει να συμβιβατει με την παρωδια sex full of pitty LOL
     
  3. hugger

    hugger Regular Member

    Re: Απάντηση: Η "Ατροφια του Κολπου" η Τονια και... Μεις!!

    Καλως ηρθες, ητανε που ητανε στραβο το κλημα...  
     
  4. gaby

    gaby Guest

    hugger, εσύ λοιπόν ήσουν ο τυπάκος με το πειραχτήρι κάτω κεφάλι που ταλαιπωρεί έτσι τις Κυρίες; Για σένα ταλανιζόμαστε να βρούμε μία μπιντιεσεμικώς σωστή λύση για το σεξ με Κυρίαρχη εδώ και τόσες μέρες;

    Εσύ είσαι που τελικά τις ελέγχεις μ' αυτόν τον τόσο σκανδαλιάρικο τρόπο;

    "Θέλω αλλά δεν μπορώ", "μπορώ αλλά θα πέσετε στα μάτια μου Κυρία", "εγώ θέλω ο ριρής μου όχι", "ο ριρής χθες ήθελε, σήμερα δεν θέλει", τί πράγματα είναι αυτά, μας έσπασες τα νεύρα σε ολόκληρο φόρουμ τόσες μέρες;

    Χαλάλι σου βέβαια δε λέω, αλλά και πάλι... έλεος!  
     
  5. hugger

    hugger Regular Member

    Κατα λαθος, δεν τοξερα οτι ηταν τοσο εκνευριστικο ωστε να ατροφουν κολποι και να πεφτουν βυζια το πατωμα, κυρια tender lilly (κι αν θες εξηγηση για το κυρια, τολμησε να ρωτησεις και τοτε να δεις νευρικες κρισεις )  
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    hugger....
    Διαβαζω εδω και καιρο τα post σου και προσπαθω να δικαιολογησω τον λογο της ξαφνικης σου επιθεσης σε μενα που μεχρι προτινος θυμαμαι και απο τις real συναντησεις μας με εκτιμουσες (ετσι εδειχνες τουλαχιστον).

    Εως τωρα δεν σου εχω απαντησει διοτι σε εβρισκα παντα συμπαθεστατο και διασκεδαστικο εστω και αν μεσα σε αυτα που γραφεις εισαι και ειρωνικος και περιπαικτικος με αρκετη δοση κακιας.

    hugger ομολογω οτι αυτα που με τον τροπο σου γραφεις με humor, αφηνουν μεσα μου μια πικρα.

    Οχι φυσικα επειδη με κανουν να νιωθω αβολα απο την προσωπικη επιθεση που πολλες φορες μου κανεις, (τι να μας πεις και συ απο την ζωη σου) αλλα απο αυτο που πιστευω οτι νιωθεις εσυ μεσα σου μετα απο την προσωπικη σου περιπετεια που ειχε αδοξο τελος με την κοινη γνωστη μας και φιλη μου Μistress (εκανα και ειπα αρκετα για να το αποτρεψω αλλα ο δρομος σας προς το τελος ειχε ηδη χαραχθει).

    Λογο της συμπαθειας που σου ειχα και φυσικα εξακολουθω (δεν αλλαζω γνωμες απο συμβαντα που δεν με αφορουν) δεν σε αδικω. Γι' ολ αυτα που σε πικραναν και σε στεναχωρησαν βρισκω υπεροχο τον τροπο που τα βγαζεις απο τοτε στο forum.

    Θα λυπομουν περισσοτερο αν οι κακιες και οι ειρωνειες σου, ειχαν στοχο αποκλειστικα και μονο εμενα. Παρατηρω ομως οτι εχεις ενα πνευμα αποστροφης για ολους μας γενικα.

    Χαιρομαι σου λεω και παλι που εκθετεις τις αποψεις σου με τακτ, διοτι σε θεωρω παρ΄ολη αυτη σου την αντιδραση, ενα εξυπνο και αξιολογο ατομο!

    Συνεχισε να το κανεις ...οπως το κανεις....Ειναι και αυτος ενας καλος τροπος εκτονωσης....
    Καποτε η πληγη σου θα κλεισει.
    Οι φιλοι ειναι για να συγχωρουν και να καταλαβαινουν!!

    Υ.Γ. Δεν πιστευω να περιμενες να σου απαντησω για ολ΄αυτα που γραφεις σχολιαζοντας τις κακιoυλες σου μεμονομενα!
    Δεν θα το κανω γιατι :

    ….Με εκτιμηση και συμπαθεια σου τα λεω hugger
    Η... παντα φιλη σου
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2006
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τα πιο πάνω εκφράζουν και τις δικές μου απορίες αναφορικά όχι μόνο με την ατροφία αλλά και με το άλλο νήμα με τα βυζιά στο πάτωμα.

    Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω πως μπορεί κάποιος να λέει πως είναι κυρίαρχος όταν δεν κάνει ότι γουστάρει, όταν δεν είναι σε θέση να επιβάλει αυτό το οποίο θέλει στον υποτακτικό.
    Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω, πως μπορεί ένα στάτους, αν είναι αυθεντικό και όχι επίπλαστο και ταμπέλα να μην έχει την εξουσία να ελέγξει και να επιβάλει και να απαιτήσει.

    Μπορώ να κατανοήσω κάτι ανάλογο με αυτά, αν δεν είσαι σε σχέση Ms, οι σχέσεις σου είναι βασισμένες σε όρια και όρους που θέτουν οι ανά τον κόσμο υποτακτικοί και καταλήγεις απλά να παίζεις ένα ρόλο, περιστασιακά και σε πλαίσια που σε βοηθά να χειραγωγήσεις και να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου χωρίς όμως πραγματικά να είσαι σε θέση να επιβάλεις οτιδήποτε αν δεν το θέλει και ο υποτακτικός.

    Ποιός τελικά κάνει κουμάντο στις σχέσεις κυριαρχικής/υποτακτικού, είναι δυνατό όλες μα όλες οι κυριαρχικές να έχουν πρόβλημα επιβολής των επιθυμιών τους και των θέλω τους σε κάποιον που υποτίθεται επιθυμεί να υποταχτεί?
    Σε τι αλήθεια επιθιυμούν οι υποτακτικοί που μας περιγράφετε επανειλημμένα να υποταχτούν?
    Στην κυρίαρχη ή στις ορμές και επιθυμίες τους και φαντασιώσεις τους?

    Για μένα όλα αυτά που λέτε και συζητάτε δεν έχουν σχέση με το Ds, όπως το γνωρίζω και όπως το αντιλαμβάνομαι.
    Τι να πω ίσως δεν έχω ιδέα, ίσως να πρέπει να αρχίσω να λέω Στον Κύριο μου πως αν δεν με πηδά 10 φορές τη μέρα θα τον "αφήσω¨" και να συνεχίζω να έχω την ψευδαίσθηση πως Εκείνος κάνει κουμάντο, όταν με "υπακούσει" και εκπληρώνει τις απαιτήσεις και τα θέλω μου.

    Είναι θέμα αντίληψης βέβαια, δεν υπάρχουν σωστές και λάθος αντιλήψεις, υπάρχουν απλά διαφορετικές.
    Και στη δική μου όλα αυτά απλά δεν "κουμπώνουν".
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Στο τελος lara.... τo εσωσες!!!!!!!!  
    ουφφφ  
     
  9. hugger

    hugger Regular Member

    Και εξακολουθει να υπαρχει η εκτιμηη μου, ομως ετερο εκατερο, ειμαι ειλεικρινης και πολλες φορες σκληρος με αυτους που εκτιμω, παραμενοντας και με τον εαυτο μου αδυσωπητος.

    Λυπαμαι, αλλα αυτα εχει η extreme publicity

    Γιατι δεν κανεις κανα thread με τη θλιβερη αυτη ιστορια, ειναι η ειδικοτητα σου να μιλας για τριτους, αντιθετα τα παιρνεις οταν μιλανε για σενα. Απο μενα παντως εχεις την αδεια εστω και ετεροχρονισμενα, μονο κοιτα να παρεις και την αδεια της "Mistress" , γιατι θαχει γελιο η υποθεση, και δε θελω παλι παραπονα.

    Λαθος καταλαβες, αλλο αν με αποστρεφονται ολοι εδω μεσα, εγω δεν αποτρεφομαι κανεναν, ουτε ακομα κι εσενα !


    Πραγματι, γραφω για να εκτονωνομαι και να στιγματιζω οτι κατα την προσωπικη μου αποψη με ενοχλει. Παραδεχομενος τον Δονκιχωτισμο μου ισως μια μερα απαλλαχτω απο αυτον, αν και οχι απο τα κακως κειμενα.
    Μεχρι τοτε δυτυχως θα υπομενεις τα σχολια μου,που επισης τα κανω με φιλικη εκτιμηση, ιδιως οσο δηλωνεις ακομα φιλη μου.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Γραφω για τριτους οταν νομιζω οτι εχω κατι να πω μεσα απο μια ιστορια και οχι για να εκθεσω προσωπα και καταστασεις.
    Ισως μεσα στις ιστοριες μου αυτες αναγνωριζω που και που και τον εαυτο μου, η κομματια του, τους προβληματισμους μου, τις επιθυμιες μου, και τις ανησυχιες μου.
    Ισως βρηκα ενα τροπο να μιλω χωρις να εκτιθομαι προσωπικα...
    Ισως οι ιστοριες μου να ειμαι Εγω
    Ισως οι ανωνυμοι ηρωες στις ιστοριες μου να ειμαι και εγω.
    Ισως...Ισως....
    Κανεις δεν ξερει και δεν θα μαθει τα ισως, διοτι δεν ειναι αυτο το θεμα που γραφω φιλε μου hugger.
    Δεν αφορα κανενα το ποιος ειναι πισω απο αυτες, παρα μονο μπορει πανω σε αυτες να πει την σεβαστη αποψη του

    Οσο για την παροτρυνση σου να γραψω για την ιστορια Σ/σας... Ευχαριστω αλλα δεν θα το κανω. Οχι γιατι την υποτιμω. Αλιμονο! Σεβομαι τις βιωμενες ιστοριες των ανθρωπων και ιδιαιτερα των φιλων μου. Δεν την γνωριζω....δεν "φροντισα" να μαθω λεπτομερειες. Δεν με απασχολησε κιολας διοτι εμενα προσωπικα δεν μου εκανε και κανενα Κλικ.
    Αν σε εσενα που την βιωσες και αποτελει ενα κομματι απο το puzzle της ζωη σου που σε αγγιξε και εχει νοημα αυτο το κατι που θα πεις ....γραψε την μονος σου αν θες.
    Μα ναι, φυσικα και θα τα υπομενω παντα "στωικα"  
    Keep Walkin\\\' hugger  
     
  11. hugger

    hugger Regular Member

    Ετσι εξηγουνται τα λαθος συμπερασματα σου περι πικρας.
    Εισαι και το πρωτο παιδι, γι αυτο σε παω εγω ο απαισιος  
     
  12. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Παράξενο θα ήταν να μην την πήγαινες.
    Η Εύα έχει το προσόν να την πηγαίνουν και την σέβονται ακόμα και οι απαίσιες και απαίσιοι.
    Το πως το καταφέρνει δεν είναι απορίας άξιον για μένα πια.
    Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που την αγαπάω και την παραδέχομαι!