Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η "Ατροφια του Κολπου" η Τονια και... Μεις!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 21 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Kits

    Kits Contributor

    προφανος η φιλη μας η Τονια που αναφερει η Ευα στην ιστορια της, θελει να γευτει την Γυναικια φυση της, και να απολαυση τον ερωτα και το σεξ σαν το αδυναμο φυλο που θελει ρομαντισμο και γλυκες ( οπως καποτε πηδουσαν οι παπουδες μας τις γιαγιαδες μας με κανταδες, λουλουδια και γλυκολογα)
    Το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι ενα: ''Mistress vs Γυναικα''
    Επιστροφη στην φυση λοιπον... η γυναικα απλα ενα ευθραυστο πλασμα που ζηταει τον αντρα αρσενικο πολλα βαρυ να την ξεσκισει!!!


    Υ.Γ.Καλο το Μιστρεσσλικη αλλα καλο και το ξεσκισμα..... ( και ας πεσουν τα βυζια στο πατωμα)
     
  2. sexyboy

    sexyboy New Member

    Kai giati i fili su den vriskei kapion kavlomeno na tin xeskizei brosta ston ipotaktiko tis........na deite pos tha parei fotia o allos!

    Και γιατί η φίλη σου δεν βρίσκει κάποιον καβλωμένο να την ξεσκίζει μπροστά στον υποτακτικό της... να δείτε πώς θα πάρει φωτιά ο άλλος!
     
    Last edited by a moderator: 3 Οκτωβρίου 2006
  3. gaby

    gaby Guest

    Είναι πολύ ευκολότερο να γράφει κάποιος με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish, από το να βρει στα ξαφνικά ξυλάρμενο καβλωμένο ή εύκαιρο και διατεθειμένο να καβλώσει και να τον φέρει να γαμήσει μπροστά σε άλλον άντρα!

    Και εκτός αυτού, οι γυναίκες έχουμε κάτι παράξενες εμμονές στο ποιόν θέλουμε να είναι καβλωμένος και να μας πηδάει εκείνη την ώρα, μπορεί να μην μας κάνει ο οποιοσδήποτε.

    Και εκτός αυτού, τότε είναι που η Τάνια θα ελεγχόταν πέρα ως πέρα από τον Πέτρο.

    Πάντως η ιδέα καλή ήταν. Δεν το ειρωνεύομαι, πραγματικά αξίζει να μελετηθεί νομίζω.
     
  4. sexyboy

    sexyboy New Member

    αγαπητη tender lilly συγνωμη για τα greeklish! δεν εχω σε ολουσ τους υπολογιστες μου ελληνικα! Οσο για τον ξυλαρμενο (αληθεια τι είναι αυτο???) εγω πάντος εχω γαμήσει αγρια πολλες φορες γυναικα ενω με εβλεπε ο σύντροφος της!!!!
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...και το συντροφο της ποιος/α τον...φυστικοσε?
     
     
  6. sexyboy

    sexyboy New Member

    Για τον συντροφο υπαρχουν δυο επιλογές γλυκια μου αφεντρα.......
    Η μια ειναι να τον φυστικωσει η αφεντρα του....η αλλη ειναι να τον φυστικώσει ο αγριος γαμιας της αφέντρας του πραγμα που εχω κανει κι μου εχουν κανει..... οτι προτιμά κι ότι βγει.....
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Ενημερωτικά, κολπική ατροφία ονομάζεται η συρρίκνωση του κόλπου, και μαζί με την κολπική ξηρότητα είναι τα συνηθέστερα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Πέρα από τη φαρμακευτική αγωγή που θα συστήσει ο γυναικολόγος, οι ώριμες κυρίες θα πρέπει να έχουν πάντα υπόψη ότι η φυσικότερη μέθοδος αντιμετώπισης και πρόληψης της κολπικής ατροφίες είναι το συχνό σεξ, διότι τονώνει τους μυς της περιοχής. Επίσης καλό είναι να πίνουν άφθονο νερό, να προσλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες (καλύτερα κατευθείαν από τις τροφές και όχι από συμπληρώματα διατροφής) και να αποφεύγουν τα αντιισταμινικά.
     
  8. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Mistress Syrah...


    με όλο το θάρρος και χωρίς να θέλω να ρίξω το επίπεδο της συζήτησης , μήπως θα έπρεπε να αναλάβουμε τη πρόληψη αυτής της ασθένιας στις Κυρίες του χώρου;
     
  9. tlg

    tlg New Member

    κορίτσια, από ό,τι φαίνεται είστε 100% sub και απλά ό,τι 'domme' κάνετε το κάνετε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό για να ικανοποιήσετε είτε τις επιθυμίες του συντρόφου σας και κατά ένα πολύ μικρότερο για να απαλύνετε ανασφάλειες και μικροεγωισμούς σας

    θα έλεγα λοιπόν να αφεθείτε ελεύθερες και να απολαύσετε ένα γερό πήδημα από τον εραστή σας, γιατί αυτό φαίνεται ότι θέλετε πραγματικά (το λέω με πραγματικά φιλική διάθεση)

    δεν είναι πολύ λογικό να λέει μια domme ότι θέλει ένα γερό πήδημα και να νιώσει την αντρική δύναμη πάνω της, είναι η απόλυτη απομυθοποίηση της ως domme (την οποία εξάλλου μόνες σας την εκφράσατε)
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το ιδιο ακριβως θα μπορουσε να πει και μια Domme για τους "Masters" .
     
  11. tlg

    tlg New Member

    ναι...
    αν κάποιος Μαστερ δακρύζει, ενώ εκμυστηρεύεται στον φίλο του ότι θέλει επιτέλους να νιώσει πάνω του την δύναμη της γυναίκας/σκλάβας του, σίγουρα μπορεί να το πει και μια domme και ο οποιοσδήποτε...

    όπως επίσης και για όσους Μάστερ συναγωνίζονται για το ποιος έχει απολαύσει "άγριο σεξ" από την sub του...
     
    Last edited: 16 Απριλίου 2008
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θα πρέπει να καταλάβουμε Ο/όλοι εμείς που ανήκουμε στο BDSM ανεξαρτήτως status, ότι δεν θα πρέπει να εξοστρακίσουμε το sex από την ζωή μας. Το sex δεν είναι μια "ανώμαλη" πράξη για τους BDSMers. Κάνοντας sex, αυτό δεν μας κάνει λιγότερο Masters ή Μistress. Όλοι Ε/εμείς μπορεί να το απολαμβάνουμε συμπληρώνοντας το με κάποια πιο ιδιαίτερα παιχνίδια, και με περισσότερη φαντασία. Ακόμη και το "ιεραποστολικό" sex μπορεί να έχει θέση στην ζωή Μ/μας, αλλά ίσως αυτό εμπλουτίζεται κατά συνείδηση και διάθεση.
    Ποιος σας είπε ότι τo ΒDSM Μ/μας έχει κάνει τα πιο "ιδιαίτερα" όντα του πλανήτη? Αγάμητα και ανοργασμικά?
    Πολλοί νομίζουν ότι έχουν ανακαλύψει το "μυστικό" της ζωής μέσα στο BDSM και μπορεί και να είναι έτσι. Με λυπεί όμως, όταν αυτό το "πολύτιμο μυστικό" έχει σαν αποτέλεσμα αυτή η τάση να Μ/μας κάνει να λειτουργούμε μέσα σε στενά πλαίσια και στερεότυπα, βάζοντας ακόμα και τον εαυτό Μ/μας σε διαδικασίες στέρησης, της σημαντικότερης πράξης για τον άνθρωπο...Το sex!!! Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το sex, δεν είναι ντροπή! Είναι μια πράξη αγάπης, είναι ανάγκη, υγεία και ζωή!!
    Έλεος δηλαδή...!