Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Τέχνη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος TRX, στις 24 Μαρτίου 2015.

1. Mr. Hyde

Mr. Hyde S.S.C., R.A.C.K.

Νικόλαος Γύζης, «Αποστήθιση»:

Γεώργιος Ιακωβίδης, «Τα πρώτα βήματα»:

2. carlos

carlos New Member

George Grosz (ντανταιστης στα χρονια της δημοκρατιας της Βαιμαρης, συμμετειχε στην εξεγερση των Σπαρτακιστων και αυτο εξοριστηκε στην Αμερικη που λατρευε, εξου και το George

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

4. The Capsule της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη

Υπόθεση:Επτά νεαρές γυναίκες. Ένα εξοχικό χτισμένο πάνω σ’ έναν κυκλαδίτικο βράχο. Μια σειρά μαθημάτων πάνω στην πειθαρχία, την επιθυμία, την ανακάλυψη και την εξαφάνιση. Ένας κλειστός κύκλος μελαγχολίας στο κατώφλι που χωρίζει ένα κορίτσι από μια γυναίκα – στο διηνεκές.

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

6. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Hercules Fighting the Nemean Lion, Peter Paul Rubens

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Anna Uddenberg, Sculpture Berlin Biennale 2016

8. brenda

brenda FU very much

Μου θύμισες κι εσύ τα παιδικά μου χρόνια, είχαμε μία ρεπροντουξιόν του β΄στο καθιστικό....

Και το ''Λουτρό της Αφροδίτης'' ήταν στην κρεββατοκάμαρα των γονιών μου και πάντα μου άρεσε να το χαζεύω, γιατί δεν μου πολυεπιτρεπόταν η είσοδος, συνήθως στα κλεφτά δηλαδή. Ο Βελάσκεθ ήταν μεγάλη δύναμη, τότε ήταν ο καθρέφτης, τώρα είναι οι selfies, δεν αλλάζει κάτι ουσιώδες, όμως, η γυναικεία (και όχι μόνο) ματαιοδοξία καλά κρατεί και στην ζωή και στην τέχνη... 

9. carlos

carlos New Member

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor