Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η διαχείριση της υποτακτικότητας σε περίοδο έλλειψης Κυριάρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 7 Δεκεμβρίου 2015.

1. Προφανώς με διαβάσατε λάθος, όχι ηθελημένα, προτιμώ να πιστεύω. Γιατί αν διαβάζατε ολόκληρο το ποστ μου, θα διαβάζατε κι αυτό:

Αντ' αυτού, επικεντρωθήκατε στην περιγραφή των εντυπώσεων που είπα ότι απεκόμισα από τα κείμενα της yalda tovah που παραθέσατε και όχι στη δική μου άποψη, που περιγράφεται στην τελευταία παράγραφο.

Υ.Γ. Επ' ευκαιρία, η χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν είναι αρρώστια. Συμβαίνει στο 90% των ανθρώπων. Τους λόγους μπορούμε, αν θέλετε, να τους συζητήσουμε.

Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2015
  2. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να διευκρινίσω κάτι.
    - Οι ενοχές είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα.
    - Κανείς δε μπορεί να σε ενοχοποιήσει αν δε νιώθεις ένοχος ο ίδιος.
    - Κατηγορούμαι για αδιαλλαξία (@gaby ) και προσπάθεια ενοχοποίησης των υποτακτικών (@MasterJp ), ενώ από τα σχόλιά μου προκύπτει αβίαστα το αντίθετο.

Κάποιοι έχουν διαρκώς το δάχτυλο στη σκανδάλη, έτοιμοι να πυροβολήσουν την αντίθετη άποψη. Είναι δικαίωμά τους. Ας κάνουν τον κόπο τουλάχιστον να διαβάζουν προσεκτικά τις θέσεις εκείνου που πυροβολούν πριν εκτεθούν οι ίδιοι.

3. Σε ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη απάντησή σου, από την οποία απομόνωσα αυτό που θεωρώ ως συμπέρασμα.
    Η εικόνα που περιέγραψες είναι κοντά σε αυτή που έχω κι εγώ.

4. Ενδιαφέρον. Σε ποιο σημείο εντοπίζεις την αδιαλλαξία μου?

Γενικά δεν υποστηρίζω την ψυχοθεραπεία ως πανάκεια. Άλλωστε, για να φτάσει κάποιος στο σημείο να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια, καλό είναι να έχει εξαντλήσει την ατομική του ενδοσκόπηση. Έτσι, αν χρειαστεί τη βοήθεια ειδικού, θα είναι πιο έτοιμος ο ίδιος να τη δεχτεί και να την αξιοποιήσει.

By the way, η Χόρνεϋ ψυχανάλυσε τον εαυτό της. Έγραψε κι ένα βιβλίο σχετικά  

5. gaby

gaby Guest

@peleas
    σε "κατηγορώ" για top down προσέγγιση του θέματος, πάντα μη αξιακά.

Για το άλλο που με ρωτάς αυτό που σου λέω είναι ότι η Χόρνευ θα γνώριζε να χειριστεί το θέμα και ίσως να αποτολμήσει να συμπεράνει εσύ όχι.

Όλοι ανεξαιρέτως του χώρου της έχουν ψυχαναλυθεί και αυτό ψυχαναλυθεί  

6. Άλλο αυτό, άλλο η αδιαλλαξία. Την οποία αποδοκιμάζω εμπράκτως, ζητώντας σου να μου διευκρινήσεις την top down προσέγγιση.

Σκοπός της κάθε συζήτησης είναι να μάθουμε...

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

είναι η στιγμή που λες: ''εντάξει, είπα μαλακία, σταματώ να διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον''

8. gaby

gaby Guest

Έχω πει πιο πάνω για την top down προσέγγιση.

9. Mάλιστα. Εσείς οι υπόλοιποι δε βλέπω να έχετε πρόβλημα να συμπεραίνετε και να κρίνετε.

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Έτσι ακριβώς.
    Μεταφορικά θα ήταν σαν ο διατητής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα αφού καταλόγισε ένα οφσάιντ, μετά να απαγόρευε στις ομάδες να παίζουν τεχνητό οφσάιντ για να μην αυξηθούν οι πιθανότητες να υποπέσουν σε λάθη οι βοηθοί.
    Γεγονός που δεν εμπεριέχει καμιά έκπληξη επί της ουσίας στην πραγματική ζωή, παρά μόνον για τα άτομα εκείνα που μέρα παρά μέρα πέφτουν από τα σύννεφα...

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το λέει και η υπογραφή σου...It takes two to tango...
    Αρκεί να μην εντυπωσιάζεσαι, όταν θα ήθελες να χορέψεις χασαποσέρβικο και θ' "ανακάλυπτες" ότι ο διπλανός σου, το έχει ρίξει στον καλαματιανό...
    Σε κείνη την περίπτωση είναι προτιμότερη η ζεμπεκιά...που τουλάχιστον γνωρίζεις εξ' αρχής, ότι θα την χόρευες μόνος σου...
    Με ότι βήματα/ρυθμό θα γούσταρες εσύ...
    Φτάνει να μην "κρανιωθείς", αν πεταχτεί κάποιος και σου "χαλάσει" την παραγγελιά...
    Για παραγγελιές, ή κλείσε το μαγαζάκι για την πάρτη σου ή μείνε σπίτι σου...
    Και αυτό ισχύει σ' όλους τους κόσμους, εικονικούς και μη... 

Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2015
  12. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@elfcat : η ελπίδα πεθαίνει προτελευταία ή έστω τελευταία, ταυτόχρονα με την επιθυμία που την γεννά