Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκπαιδευση ενος Master απο μια slave...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 15 Αυγούστου 2007.

  1. Βίκη

    Βίκη New Member

    Απάντηση: Re: Η εκπαιδευση ενος Master απο μια slave...

    Εκπαίδευση χρειάζωνται και οι 2 νομίζω αν το έχει ο Master και του λείπει η εκπαίδευση μπωρεί να βγή στην επιφάνεια αλλά νομίζω οτί αυτή δεν είχε την εμπειρία για κάτι τέτοιο και κατέληξε να κάνει top απο bottom και κανείς δεν θέλει να τον σέρνουν απο την μύτη άνδρας ή γυναίκα για τις οβερές σκηνές και συγκρούσεις εγωισμών και κυριαρχίας και από τους δύο συμφωνώ απόλυτα καταστροφή μου μυρίζει!
     
    Last edited by a moderator: 15 Δεκεμβρίου 2013
  2. Απάντηση: Re: Η εκπαιδευση ενος Master απο μια slave...


    Χμ...
    Ξέρεις είναι τόσο υποκειμενικά όλα..
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο άνθρωπος που πραγματικά θέλει να έχει τον έλεγχο τον έχει.
    Προυπόθεση όλων είναι κατά την γνώμη μου η αποδοχή του εαυτού μας και η αναγνώριση των αναγκών μας.
    Κυρίως από την μεριά του Κ ο οποίος καλό είναι να έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει τις υποτακτικές ανάγκες του άλλου μέλους διότι αν αυτές υπάρχουν είναι δύσκολο να μην αναπτυχθούν και βγουν στην επιφάνεια μέσω της Κυριαρχικής συμπεριφοράς Του.
    Ακόμη και αν ο Κ χαλαρώνει τα ηνια κατά διαστήματα ή είναι λιγότερο απαιτητικος για τον α ή β λόγο αυτό δεν αναιρεί την κυριαρχία του αν αυτή περνάει ως τέτοια στην υποτακτική. Μπορεί και ξέρει πως να την επαναφέρει οταν το θέλει Εκείνος.

    Όλα τα προβλήματα στις σχέσεις μας, σε κάθε είδους σχέσεις πηγάζουν από την ανεπάρκεια μας την προσωπική και την ανωριμότητά μας.

    Θεωρώ τον όρο εκπαίδευση λιγάκι άκυρο αν θέλεις. Τόσο για έναν Κυρίαρχο όσο και για μια σκλάβα. Ιδίως όμως για έναν Κ.
    Όχι πως δεν υφίσταται καθόλου αλλά με παραπέμπει αλλού κυρίως.
    Σε τι να εκπαιδευτεί ένας Κυρίαρχος αν είναι πράγματι τέτοιος; Να διαβάσει να μάθει ναι.. αλλά να εκπαιδευτεί;

    Και επειδή έχω ακούσει πολλά κουλά κατα περιόδους σχέση χωρίς αμοιβαίο σεβασμό δεν υφίσταται ούτε για πλάκα. Οι μαστεράδες που νομίζουν οτι οι υποτακτικές δεν αξιζουν τον σεβασμό ή οι υποτακτικές που νομίζουν πως οι ίδιες δεν αξίζουν να τις σέβονται μάλλον έχουν θεματάκια να λύσουν με τους εαυτούς τους πριν ασχοληθούν με σχέσεις.
    Και επειδή εξαιρετικά λίγοι άνθρωποι έχουν μάθει να σέβονται και επειδή οι περισσότεροι νομίζουν πως ο σεβασμός κερδίζεται τι να λέμε τώρα... καταλαβαίνεις..
    Ούτε και τα βίτσια ή οι όποιες πρακτικές που φέρνουν σε πληρότητα εμάς και καλύπτουν τις ανάγκες μας συνιστούν έλλειψη σεβασμού.. το αντίθετο..

    ο Αφέντης μου είναι ο Αφέντης μου επειδή απλά μπορεί.. τόσο απλά.. με ξέρει και μπορεί.. και δεν εκπαιδεύτηκε ποτέ να είναι Μαστερ..

    Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..
     
  3. Red Pirate

    Red Pirate New Member

    Απάντηση: Η εκπαιδευση ενος Master απο μια slave...

    Ακριβως το ίδιο πράγμα έτυχε σε μένα. Η κοπέλα μεγαλύτερη και με αρκετές εμπειρίες στο bdsm στην αρχή ήταν μια απλή γνωστή αλλά έπειτα και μετά από κάποιες συζητήσεις μας, κατανόησε την φύση μου σαν master και εγω την δικη της σαν slave και πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια.
    Οχι μόνο στην μεταξυ μας σχέση αλλα και στον χώρο γενικά, εφόσον μου σύστησε έμπειρους master, με ξενάγησε σε χώρους αποκλειστικά για το "αθλημα", κάναμε ατέλειωτες συζητήσεις για την αναγκαιότητα ένος slave για εμπιστοσυνη, κτλ κτλ.
    Βέβαια στον ένα χρόνο περίπου το διαλύσαμε αλλά και θεωρω τον ευατο μου τυχερο.
    Αυτή ήταν αυτή που έδειξε το δρόμο...Και ύστερα με άφησε να τον ακολουθήσω μονος μου.
     
  4. Alpha Noir

    Alpha Noir Regular Member

    Απάντηση: Η εκπαιδευση ενος Master απο μια slave...

    Μπορεί και να υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα, καθώς-τουλάχιστον στα αρχικά στάδια-η ασυμμετρία γέρνει ως όφελος προς τη μεριά τ@ Υ. Αυτή την διαφορά στην εμπειρία, ένας smartass sub θα μπορέσει να την γυρίσει προς όφελός τ@ μάλλον, εκμεταλλευόμενος την απειρία του Κυρίαρχου μέρους. Για να μπορέσει να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένο υ, με περιχαρακωμένα όρια, όχι ότι το θεωρώ αδύνατο, όμως σίγουρα πιο σπάνιο. Γιατί λοιπόν να μην υπάρξει αντί το ποθούμενο, ένα topping from the bottom, sub, να υπάρξει δηλαδή μία φτωχή bdsm κατάσταση, όπου η/ο υ θα χειρίζεται τον επίδοξο Kυρίαρχο, καταντώντας το σκηνικό ίσως και γελοίο? Και να αρχίσει επίσης να απαιτεί την εκπλήρωση των φαντασιώσεών του εις βάρος τ@ όχι ακόμη συνειδητοποιημένου Master?
    Δεν αρνούμαι πως θα υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, δίχως να χαθούν οι επιθυμητές ισορροπίες, αλλά το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο.
     
  5. MAGNUM45

    MAGNUM45 New Member

    Απάντηση: Η εκπαιδευση ενος Master απο μια slave...

    Αυτο ειναι και το πρωτο μου ποστ οποτε μαζι με το ''καλως σας βρηκα '' αποτελει και ενα μικρο αυτοβιογραφικο μου.
    το ιντερνετ ηταν για πολλα χρονια ενα εργαλειο για να κανω γνωριμιες η απλα για να περναω την ελευθερη ωρα μου.σιγα σιγα εμαθα και τους κανονες του παιχνιδιου αλλα και πως να αποφευγω τις ''ναρκες''.καποια στιγμη βρισκω μια αγγελια απο μια γυναικα απ την πολη μου που περιεγραφε τον εαυτο της σας ''υποτακτικης ψυχολογιας''...υπεθεσα οτι απλα θα της αρεσε να τρωει ξυλο.ηταν μεγαλυτερη μου,πανω απο 50 χρ ,(εγω ημουν καπου 37-38 τοτε)με μαγαζι στην πολη που την εκανε λιγο επιφυλακτικη στο να προχωρησει στην γνωριμια αλλα αυτο μας εδωσε τον χρονο να γνωριστουμε καλυτερα μεσα απ την γραπτη επικοινωνια.ετσι ,με εκπληξη ανακαλυψα οτι δεν ηταν το σεχ το ζητουμενο...αλλα αυτο που την ενδιεφερε ηταν η υποταγη, ο εξευτελισμος,και ο πονος ηταν και μια μορφη επιβραβευσης,που την προσφερεις στην σκλαβα σου γιατι αυτο ειναι που περιμενει απο εσενα.
    θυμαμαι που συζητουσαμε το πως θα παμε στο εξοχικο μου για σ-κ ,εγω να τις λεω πως θα την πηδηξω με τι στασεις θα το κανουμε ,γιατι αυτο ειχα στο μυαλο μου και αυτη να επιμενει να μου εξηγει οτι αυτο που περιμενει ειναι πως θα την τιμωρησω,πως θα την κανω να πονεσει,πως θα της φερθω.τελικα πηρα χαμπαρι...
    μαζι της μπηκα στον ρολο του κυριαρχου και τον διαχωρησα απο τον σαδιστη.
    εμαθα να εξερευνω τα ορια της ,ακ και στην ουσια αυτην εκανε ακριβως το ιδιο με εμενα.
    σε αυτο το σημειο θελω να πω οτι ο λογος που δεν ειμαστε μαζι ειναι ακριβως γιατι τα δικα της ορια ηταν πολυ πιο περα απ τα δικα μου.
    ...κρεμασμα απ τα βυζια,κερφιτσες,αφορητος πονος,extrem fisting...φοβηθηκα να συνεχισω γιατι ειδα τον εαυτο μου να αλλαζει και αυτο με τρομαξε.
    οπως και να εχει αυτο που πηρα απ αυτην την σχεση ειναι εμπειριες και γνωσεις μαζι με ομορφες αναμνησεις. αυτη η γυναικα ηταν ενα σχολειο για μενα.με ''εκπαιδευσε΄΄η με καθοδηγησε να γινω ο αφεντης της .και αν εγινα οπως με ηθελε αυτη η αν θα μπορουσα να γινω κατι καλυτερο με μια αλλη διαδικασια καθολου δε με ενοχλει.
    ακομα υπαρχει μια επικοινωνια,μεσω εμαιλ πιο πολυ για να μαθαινω νεα της-υπηρετει μια αφεντρα τωρα- και βλεπω οτι και αυτη ακομα και τωρα εξελισεται και κανει προοδους στις αντοχες της.
    σημερα εχω την τυχη να εχω μια μικρουλα σκλαβιτσα,26 χρ που μαζι μου κανει τα πρωτα της βηματα.απολαμβανει την υποταγη και οσα της μαθαινω,εχει καλες αντοχες,αλλα σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζει καν στις δυνατοτητες της πρωτης μου σκλαβας.