Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η επιστήμη του φλερτ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 8 Ιουλίου 2009.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Aρκετοί αγαπητέ μου,υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κοιτάζουν να κερδίσουν μια γυναίκα συναισθηματικά και όχι με την ψωλή στο χέρι 

2. Elysium

Elysium Contributor

Με κουράζει ακόμη και η σκέψη  

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Η επιστήμη του φλερτ

Επιλεκτικά...λίγες...
    Εσύ πως θα φλέρταρες μια γυναίκα;

4. DiDi

DiDi Regular Member

5. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Η επιστήμη του φλερτ

Υπάρχουν κάποια κριτήρια αξιοφλερτοσύνης (sic); Νομίζω πως στο ερώτημα αυτό μπορεί να απαντήσει ο καθένας για τον εαυτό του, κρίνοντας με τα βάση το δικό του αισθητικό κριτήριο. Έτσι γενικά που τίθεται, μου θυμίζει εκείνα τα αφοριστικά ερωτήματα του τύπου "που πήγαν οι γυναίκες;", "μα γιατί εξαφανίστηκαν οι άντρες;"

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Η επιστήμη του φλερτ

Όταν γυναίκες ισχυρίζονται ότι λίγοι άντρες ξέρουν να φλερτάρουν και άντρες ότι λίγες γυναίκες αξίζει κανείς να τις φλερτάρει.. μπορεί κάποιος να αρχίζει να υποψιάζεται το πρόβλημα..

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν μπορώ να θεωρήσω κανένα κίνητρο που ωθεί σε φλερτ άξιο ή ανάξιο, καλό ή κακό, ηθικό ή ανήθικο. Κατά την διάρκεια ενός φλερτ συμβαίνουν σημαντικά για το μέλλον βήματα. Είναι ένας χορός που μιλάει στο συνειδητό αλλά και στο υπό του ενός και του άλλου. Μηνύματα αποπλάνησης ή και αλήθειας. Είναι αρχή και η αρχή πάντα έχει βασικό ρόλο σε μία ιστορία. Θα σε ωθήσει ή θα σε απωθήσει για να αναζητήσεις τη συνέχεια της ιστορίας. Έχει χρώματα παραμυθένια, γήινα, ποτισμένα από τη ψυχή μας. Αξιολογεί και αξιολογείται, εκφράζει και εκφράζεται. Δεν είναι κάτι που θα χάσει ποτέ την αξία του, εφόσον πάντα θα υπάρχουν οι ανάγκες που το προστάζουν. Θα υπάρχουν οι εκφραστές του, θα υπάρχουν οι δέκτες και οι πομποί του. Δεν είναι μόνο ανθρώπινη έκφραση, είναι απόλαυση να βλέπεις ζώα να φλερτάρουν.

Είναι ένας πολύ σημαντικός κόμβος για να κατακτηθεί η συναίνεση στο χώρο μας. Είναι ένας από τους λόγους που έφεραν κόσμο στις συναντήσεις μας. Που γνωριστήκαμε πολλοί από εμάς. Που πολλά από τα ποστ που έχουν γραφεί σε αυτό το φόρουμ έχουν σκαλιστεί και εκφραστεί με ιδιαίτερο τρόπο. Ας μην υποτιμάμε την αρχή, αρκεί να μην μένουμε μόνο εκεί…

9. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η επιστήμη του φλερτ

τέτοιο είναι έχεις δίκιο!!! μέχει ενοχλήσει κάτι που έχω δει σε γυναίκες το τελευταίο καιρό... φλερτάρωντας.

"αξιοφλερτοσύνης (sic)" !!! 

για μένα το κριτήριο μου είναι φλερτάρω "κάτι" αν με τραβάει .....
    στην πορεία συνήθως μοιάζει να μην έχει και τόσο αξία όσο μου φαίνοταν στην αρχή
    αν θέσω τα"αισθητηκά μου κρητήρια" και παρατηρώ την κάθε κοπέλα αν τα πληρεί προκειμένου στην συνέχεια να ψάξω την ευκαιρία-τρόπο για να την φλερτάρω θαναι πιο δύσκολο
    Να ξεκαθαρήσω ότι το 'αισθητικό κριτήριο' πάει λίγο πιο πέρα απ τα στενά όρια της οπτικής ομορφιάς-

10. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Re: Απάντηση: Η επιστήμη του φλερτ

Συμφωνώ απόλυτα με την σκέψη αυτή.Δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι βασικό για μένα όμως.Συζητάμε για φλερτ μέσω ιντερνετ ή έξω απο αυτό ;

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πως είναι το ιντερνετικό φλέρτ;δεν το ξέρω...
    Νομίζω ό,τι το φλέρτ χρειάζεται άμμεση επαφή,κάτι που το internet δεν μπορεί να προσφέρει.

12. gaby

gaby Guest

Για μένα φλερτ σημαίνει ότι αναγνωρίζω την ερωτική πλευρά των πραγμάτων σε οποιαδήποτε κατάσταση και απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα.

Φλερτ σημαίνει ότι την ώρα που επικοινωνώ κοινωνικά, δεν καταστέλλω ασυναίσθητα τα σήματα ερωτισμού που εκπέμπω ούτε και κρύβω ότι εκείνη την ώρα, σε ελάχιστο ποσοστό έστω, "αξιολογώ" ερωτικά τον απέναντί μου προκαλώντας συγχρόνως τη δική του αξιολόγηση σ εμένα.

Φλερτ σημαίνει συμπεριφορά που βγάζει αβίαστη ευγένεια, ηρεμία, γλυκύτητα, χαμόγελο, αποδοχή του άλλου.

Το φλερτ γίνεται αυτόματα, χωρίς στόχους, πρόγραμμα και κανόνες. Όλο κι όλο είναι μια ψυχική διάθεση που επικοινωνείται στους άλλους, τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο.

Δεν μπορώ να φλερτάρω ή και να αντιληφθώ το φλερτ του άλλου, όταν νιώθω άγχος ή όταν είμαι με έλλειμμα ερωτικής επιβεβαίωσης, σε κάθε άλλη περίπτωση το βρίσκω έναν πολύ όμορφο, άσκοπο, αναγκαίο τρόπο κοινωνικής επικοινωνίας.

Ίσως ένα από τα πιο σεξιστικά εναντίον των γυναικών λόγια που έχουν γραφτεί σε τούτο το φόρουμ, δεν προσβάλλω εσένα madlene, την ταλαίπωρη την κυρία Kox προσβάλλω για έλλειψη επιστημοσύνης, μα πέρα ως πέρα  

Δεν απέδειξε τίποτα, απλά ανέφερε μια κρίση δική της σα να είναι ένα δεδομένο, υποθέτει ότι το φλερτ είναι σκόπιμο και στοχευμένο, που συνήθως δεν είναι, εγώ π.χ νομίζω ότι είναι είναι στάση ζωής, θεωρεί βέβαιο ότι οι γυναίκες επιθυμούν να χειρίζονται τους άντρες και μάλλον από την πολύ επιστημοσύνη, παρεξήγησε τελείως μια καθημερινή κατάσταση.

Υποθέτω - με τη σειρά μου - ότι μια γυναίκα που εντοπίζει έναν καινούργιο άντρα στα πέριξ της, απλά δίνει το παρόν φλερτάροντας και κοιτάζει να στήσει έναν ανεπαίσθητο κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους, αυτό είναι όλο, προς το παρόν   Για τα υπόλοιπα βλέπουμε. Και επειδή, "για τα υπόλοιπα βλέπουμε" και εκτός αυτού φλερτάρει και με άλλους δέκα και πολύ καλά κάνει, δεν του γίνεται στενό μανίκι του καινούργιου.

Πού τα βλέπει λοιπόν τα χειριστικά η κυρία Κοξ; Πού την βλέπει την εξαπάτηση στην προφανή ασάφεια του φλερτ, γιατί πάντα είναι ασαφές το φλερτ, έτσι και αλλιώς δεν είναι συμβόλαιο!

Μα που πάνε και τους βρίσκουν; Από τους αστυνομικούς του νήματος της προηγούμενης εβδομάδας είναι αυτοί οι ερευνητές; "Μεγάλη έκπληξη", ελπίζω να μην έπεσαν απ τις καρέκλες τους και στραμπούλιξαν τίποτα!

Ναι, δεν ξεκολλάμε εύκολα, είναι η αλήθεια.

Φλερτ ανδρός = συναισθηματική συμπεριφορά; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Λεπτότητα   Διακριτικά  
    Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Εννοείται ότι υπάρχει και ιντερνετικό φλερτ, γιατί να μην υπάρχει, τεθωρακισμένοι μπαίνουμε στο νετ για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας;