Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η επιστήμη του φλερτ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 8 Ιουλίου 2009.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Όταν δε τα έχεις καλά με τον εαυτό σου γενικότερα καλά είναι να αποφεύγεις το οτιδήποτε σε αυτόν το τομέα.
    θέλει όμως και μια αυτογνωσία η κατάσταση...

2. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

To αστειο ειναι οταν ουτε η αλλη τα εχει βρει με τον εαυτο της, αλλα περιμενει να της κανεις τρελο και αιματοβαμμενο κορτε για να σου παραχωρησει τα "μοναδικα" της καλλη, εσωτερικα και εξωτερικα. Λιγα λογια και σταρατα οσο ειναι "λαφυρα" οι γυναικες, αλλο τοσο ειναι και οι αντρες. Τωρα αν εμεις σαν φυλο στην πλειονοτητα μας ειμαστε μαλακες και κυνηγουμε μεχρι τελικης πτωσεως οτιδηποτε μοιαζει με γυναικα, καλα κανουν και μας "γαμανε". Οταν εγραψα για μυαλο, προσπαθουσα να περιλαβω οτιδηποτε θα ειχε να κανει με την ισορροπια και την συνειδηση του ποιοι ειμαστε, δλδ το ζορι του να τα βρουμε με τον εαυτο μας. Αν τα εχουμε βρει, η προσεγγιση του αλλου φυλου -η και του ιδιου, γουστα ειναι αυτα- ειναι πολυ πιο ευκολη. Δεν φορας μασκα και σε οποιον αρεσεις. Η ιδεα πισω απο το φλερτ ειναι κυριως η επικοινωνια και ισως και καποια καλη στιγμη. Φλερταρω δεν σημαινει σωνει και καλα οτι μετα θα γαμησω, γαμηθω, κανω σχεση

Last edited: 15 Μαρτίου 2015
  3. Βεβαια δεν ειναι πολλοι αυτοι που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους. Και βεβαια πολλες γυναικες εαν τις φλερταρεις σε λενε λιγουρι εαν οχι πουστη.   Τελος παντων δεν βγαζεις και πολυ ακρη. Ο καθενας ας ειναι ο εαυτος του, μαγικες συνταγες δεν υπαρχουν.

4. seduced mind

seduced mind Guest

Ακριβώς φλερτάρω σημαίνει επικοινωνώ.... Και δεν βρίσκω κανένα μα κανένα λόγο κάποιος που τυχαίνει σε κάποια που έχει κόμπλεξ να κάτσει κάποιος να χαλάσει τη ζαχαρένια του και πιστεύω πως ούτε και οι ίδιοι. Αφού είναι καλά μόνος του γιατί να χαλαστεί για κάποια...

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εισαστε ολοι ασχετοι............

6. seduced mind

seduced mind Guest

τιμή μου να με αποκαλείς έτσι...

7. Baron Shamedi

Μαλλον κι εσυ δεν το εχεις ιδιαιτερως αν χρειαζεται τραπεζι και οθονη, τα πιατακια, τα ποτηρια και κυριως το κηροπηγιο για ορεκτικο φτανουν  
    Ειπαμε το φλερτ ειναι μοναχα η "επιστημη", του πως να εχεις μπροστα σου ενα κουνελι που λυσσαει για καροτο -αλλα δεν πρεπει να κανει μπαμ οτι μονο καροτο θελει- και με το να ξεστομισεις τις καταλληλες μαλακιες, μενεις εσυ με το καροτο στα χερια και το κουνελι πεινασμενο να παραπονιεται με τις φιλες του 

Last edited: 14 Μαρτίου 2015
  8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

9. seduced mind

seduced mind Guest

θέλω να το ακούω           Sorry για τη κακία μου αλλά τα θέλει το κωλαράκι σου  

10. Baron Shamedi

Αντε μετα να μην γουσταρεις να φλερταρεις μια γυναικα που και πνευμα εχει και χιουμορ και δεν μασαει τα λογια της. Και ας φας τα μουτρα σου που το τολμησες. Χιλιες φορες αυτου του ειδους οι γυναικες απο τις "ειμαι Θεα μονο επειδη αναμεσα στα σκελια εχω νεροχυτη με νευρα και μαπα που δεν ειναι Βασιλειαδου". Σπανιζουν οι συνειδητοποιημενοι και διχως σκαλωματα ανθρωποι, αντρες η γυναικες. Γαματη φωτο -αν και προτιμω την προηγουμενη που εβαλες, το κοκκινο τραπεζομαντηλο ηταν και πολυ fetish-   

11. whisperer

whisperer Regular Member

Αποψη μου ειναι οτι το χιουμορ παιζει μεγαλο ρολο στη πρωτη γνωριμια,στη προσεγγιση.
    Αν κανεις τον αλλο/η να χαμογελασει εχεις ανοιξει μια πορτα αρχικα.

12. seduced mind

seduced mind Guest

Oι Λαρισαίες είπαμε είναι έξυπνες και kinky.... για όση ώρα κρατούν κλειστό το στόμα τους       

Έλα σε πειράζω το έχεις καταλάβει....