Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κρίσιμη στιγμή που λες το ΟΧΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 11 Φεβρουαρίου 2017.

  1. jimakos_pervert

    jimakos_pervert Regular Member

    Όχι άλλο κάρβουνο. Ιστορική στιγμή
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Εγώ πάντως μετά το επικό δημοψήφισμα, έμαθα να λέω ΝΑΙ    
     
  3. Sakhura

    Sakhura New Member

    Νομίζω ότι η όλη ιστορία της υποταγής είναι να μάθεις εσύ ο ίδιος σαν υποτακτικός να υποτάσσεις το ΟΧΙ που σου γεννιέται αυθόρμητα μέσα σου (κι οποίος κατάλαβε, ο Θεός μαζί του).

    Νομίζω πως είναι αδύνατον κάποια στιγμή να μη σκεφτείς "όχι, δε μπορώ να τον κάνω εγώ αυτό". Είναι φυσικό να το σκεφτείς, έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να προστατευτεί από αυτά που θεωρεί επικίνδυνα για την επιβίωση του. Όταν όμως ξέρεις πως Αυτός/ή που έχεις απέναντι σου δε θα σου ζητούσαν ποτέ κάτι που θα σε πλήγωνε ή κάτι που θα ήταν πέραν των δυνάμεων σου, τότε το ΟΧΙ αναιρείται αυτόματα και γίνεται "Ναι, θα το προσπαθήσω κι ας αποτύχω, κι αν Αυτός/ή πιστεύει ότι μπορώ, θα μπορώ".

    Αν απ την άλλη το ΟΧΙ είναι πια συνειδητή αντίδραση στην εντολή, τότε μιλάμε για ράγισμα στην εμπιστοσύνη του υ προς το Κ. Η ειδοποιός διαφορά είναι πως στη μία περίπτωση μιλάει το υποσυνείδητο το οποίο για χάρη του Αφέντη μας και λόγω της υποτακτικής μας θέσης το κάνουμε στην άκρη και στην άλλη απλά έχει αρχίσει όπως πολύ ωραία διάβασα ποιο πάνω, το ξήλωμα...

    Στο τι φταίει τώρα και φτάνει ένα BDSM ζευγάρι μέχρι εκεί, είναι τεράστιο θέμα...