Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρέπουσα επικοινωνία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Just_Me, στις 5 Φεβρουαρίου 2021.

1. Just_Me

Just_Me Contributor

Καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε και θα προσθέσω δίπλα από την υπερανάλυση τη συνεχόμενη εκλογίκευση και την έντονη συναισθηματοποίηση  
    Μέσω του διαλόγου (και όχι του ατέρμονου) κατανοώ καλύτερα κάποια πράγματα.

Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2021
  2. Just_Me

Just_Me Contributor

Όλη σου η απάντηση είναι σαν να μιλάς μέσα από το κουβάρι των σκέψεων-συναισθήματων μου  

3. Silvia

Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

Ναι, είναι συχνή η καραμπόλα παραβάσεων.
    Και με ρώτησες αν θα επηρέαζε την κατανόηση μου.
    Η κατανόηση δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα του ατοπήματος, αλλά από την αιτία του.
    Αν έκρινα πως το λάθος αυτό που έκανε να πει ψέμματα είχε ως αιτία το φόβο η ενα ελάττωμα που το υ ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξουδετέρωσει για μένα, τότε θα το κατανοούσα.
    Αν βέβαια η κατάστασή του δεν άλλαζε παρόλες τις ενέργειες μου και συνέχιζε να υποπίπτει στο ίδιο ατόπημα για αρκετές φορές, ίσως και πάλι να το κατανοούσα, αλλά προφανώς η σχέση δε θα συνέχιζε.

4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Πως προκύπτει το λογικό άλμα ότι εκφράζοντας τες αίρεται η ευθύνη του να τις ξεπεράσει;

5. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Μόνο του;

6. MasterJp

Αν μπορούσε μόνο του δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση, ούτε και πέσε πίτα να σε φάω όμως.

7. charlotte

Εμ! Αυτό είναι το ζουμακι, η διαχείριση των φόβων του υ κι όχι ο θυμός επειδή υπάρχουν. Άτιμο πράμα όμως η διαχείριση......

8. MasterJp

Γράφοντας
    δεν αναφέρομαι μόνο στο υ σκέλος

9. charlotte

Ποιος είπε ότι δεν συμφωνώ;

10. Just_Me

Just_Me Contributor

Όταν κάτι με προβληματίζει ψάχνω να βρω λύσεις πέραν από τις διεργασίες που γίνονται μέσα στο μυαλό μου σε θεωρητικό επίπεδο κάνω και πράξεις.
    Δεν περιμένω να μου προσφερθούν ουρανοκατέβατα οι λύσεις. Θα ακούσω/ ακολουθήσω τις οδηγίες που θα μου δωθούν (όχι πάντα) αλλά παράλληλα θα δοκιμάσω και αυτά που έχω συλλογιστεί.
    Πράττω κατά αυτόν τον τρόπο διότι αναγνωρίζω πως είναι και δική μου ευθύνη.

11. MasterJp

Πολύ καλά κάνετε αλλά
    α) δεν απαντά αυτό που λέτε σε αυτό που ρώτησα
    β) κρίνοντας από το νήμα σας μάλλον καταλήγετε σε μεγαλύτερο κυκεώνα σκέψεων.

12. sapfw

sapfw out of order Contributor

ναι, υπό την καθοδήγησή Του που θα έρθει όταν μάθει όλες τις παραμέτρους, όταν δηλαδή το υ τα επικοινωνήσει μαζί Του