Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σκλάβα αντικείμενο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 9 Οκτωβρίου 2006.

  1. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    @ Dora
    Και η αναφορά αυτή δεν είχε στόχο τον Sensual Torturer, αλλά εμένα, γιατί ο ST τους τσουβάλιασε όλους μαζί κι εγώ τους ξεδιάλεξα, αλλά κάνοντάς το, αναγκαστικά με τοποθέτησα στο καλό άκρο της κλίμακας, πράγμα που είναι φυσιολογικό και εύλογο, αν δεν είμαστε σχιζοφρενείς. Αλλά αυτό το ξέρω, όπως είπα, και προσπαθώ να προφυλάγομαι από την μαγκιά και την συγκατάβαση. Έγινε κατανοητό τώρα;

    και κατά το μέτρο που με αφορά:

    Πίστεψε με δεν μας (μου) έχει γίνει ψύχωση η ταξινόμηση των κυρίαρχων κατ' αξία!
    Στο είπα, αλλά το αντιπαρήλθες. Μόνο οι μικροτσούτσουνοι παλεύουν ποιός είναι ο μεγαλύτερος - οι υπόλοιποι είναι ασφαλείς με το να είναι αυτοί που είναι και δεν μπαίνουν σε αυτό το τριπάκι. Αν οι υπόλοιποι τους βλέπουν έτσι ή αλλιώς, τους είναι εξ ίσου αδιάφορο - αφού τα κριτήρια της αξιωσύνης το καθενός μας τα επιλέγουμε οι ίδιοι και τα λειτουργούμε οι ίδιοι, εισπράττοντας τα αποτέλεσματα οι ίδιοι.

    Τσουβάλιασα λοιπόν τους κυρίαρχους γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η κατάταξη τους - που βεβαίως ήταν ξένη προς το νήμα - αφού, όποια και να είναι, όποιο άκρο της και να πάρεις, όπου και να ανήκει ο κυρίαρχος, εξ ίσου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
    Αν θες να μιλήσουμε για την κατάταξη σου είναι άλλο ζήτημα και άλλο θέμα - και το δύσκολο σε αυτό το forum είναι να απαντάμε μέσα στο θέμα.

    Μην απορείς λοιπόν και εξανίστασαι που περισσότεροι του ενός επισημαίνουν την λεξιλάγνο παραγωγή σου.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Έγραψα την απάντηση πριν διαβάσω το τελευταίο σας ποστ, το οποίο καλύπτει το ερώτημα γιατί ο ορισμός σας της Κυριαρχίας ήταν τόσο περιοριστικός. Δέχομαι την απάντηση ότι οι Κυρίαρχοι δεν συγκρίνουν την κυριαρχικότητά τους ή τις εκφάνσεις της με άλλους Κ, με κάποια πολύ μικρή επιφύλαξη. Επίσης δέχομαι την απάντησή σας επί του θέματος, της εκπαίδευσης της σκλάβας σε αντικείμενο, σημειώνοντας και το ποστ του george ως επίσης πολύ καλό. Εάν όντως έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα, θα μπορούσε ίσως η διαχείριση να μεταφέρει τα ποστ αυτά σε κάποιο άλλο νήμα. Πιθανός τίτλος: Μικρο-κυριαρχία vs Κυριαρχία.

    Αν και εμμέσως απάντησα και σε σας, μέσω του ποστ μου προς τον MindMaster, θα μου επιτρέψετε να πω μερικά επιπρόσθετα πραγματάκια που ίσως βρείτε ενδιαφέροντα και όχι πολύ αεριώδη. Εμένα πάντως μου αρέσει η τροπή της συζήτησης από τα λαμπατέρ στους Κ, γιατί οι Κ είναι πιο ενδιαφέροντες για μένα, λαμπατέρ υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα.

    Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι δεν με αγαπάτε ήδη με τον τρόπο σας; Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να το πιστέψω αυτό. Είμαι βέβαιη ότι έχω ήδη κερδίσει μία μικρή γωνιά στην καρδιά σας, έστω ως ένα καλοπροαίρετο φλερτ. Αν όχι, τότε θα πρέπει να αποδεχθώ ότι τα αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία. Και να σκίσω τα διπλώματά μου της εμπαθούς. 

    Μάλλον διαβάσατε κάπως επιλεκτικά αυτά που έλεγα. Υποστήριξα ότι αναμφίβολα πάντα κρίνουμε, αν έχουμε half a brain, αλλά εδώ στον χώρο της δημόσιας συζήτησης δεν καταθέτουμε αξιακές κρίσεις περί των συνομιλητών μας, ούτε τις εκφράζουμε εμμέσως μέσα από έναν σαρκασμό που έχει στόχο να πληγώσει και όχι ένα καλοπροαίρετο χιούμορ. Μπορούμε αν θέλουμε να μην συνομιλήσουμε μαζί τους, να μην τους προσεγγίσουμε, να μην συναναστραφούμε μαζί τους και ένα σωρό άλλα. Διατηρώντας παράλληλα την κρίση μας επί του ατόμου τους. Η άποψη «γκάου» λοιπόν καλό είναι να μένει ως χαρακτηρισμός εκεί που γεννήθηκε, στην κρίση μας, και ας είναι η βάση των πράξεών μας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα θέλαμε να φέρονται σε μας, όσοι θεωρούν εμάς «γκάου». Νομίζω.

    Με ενδιαφέρει, αν και όπως λέει ο MasterJp, curiosity killed the cat.  Οι λόγοι ποικίλλουν, δεν πρόκειται περί απλής περιέργειας. Ένας λόγος είναι ότι είμαι εξ ιδιοσυγκρασίας ένα πολύ αναλυτικό άτομο. Κάνω συχνά απολογισμούς για την ζωή μου και για την πορεία μου και μου αρέσει να κάνω αλλαγές όταν βρίσκω ότι κάτι δεν πάει καλά. Μερικοί δεν σκέφτονται, ζουν κάπως αυτόματα, απλά συνεχίζουν όπως έχουν συνηθίσει. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί κάθομαι και σκέφτομαι συχνά, είμαι πολύ συχνά μόνη και έχω την πολυτέλεια να το κάνω αυτό, ελεύθερη από αντιπερισπασμούς όπως έξοδοι σε μπαράκια, φιλίες, πάρτι, χαβαλέδιασμα κλπ. Με λογίζω πολύ τυχερή που έχω την πολυτέλεια του προσωπικού χρόνου και την διάθεση να κάνω καλή παρέα με τον εαυτό μου (δεν με βαριέμαι καθόλου, χαχα).

    Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, όντας ένα κατεξοχήν πρακτικό άτομο, έχω καταλάβει ότι μπορώ να «ξεσηκώσω» πολλές δεξιότητες που αντιλαμβάνομαι ότι έχουν κάποια χαρισματικά άτομα και να τις οικειοποιηθώ. Όπως λέω πάντα, πέντε με διδάσκουν, δέκα ξεκλέβω. Βρίσκω πολύ χρήσιμα αυτά που έχω μάθει από καλύτερούς μου, αντί να τους φθονώ θέλω να τους μοιάσω, και για να τους μοιάσω πρέπει να τους καταλάβω.

    Ο τρίτος λόγος είναι ότι αρνούμαι να συμμετέχω σε μία ανάπλαση που μου συμβαίνει, αν δεν συμμετέχω συνειδητά και εθελούσια. Επίσης αρνούμαι να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον ο οποίος νομίζει ότι δεν θα αντιμετωπίζω αναλυτικά όλα όσα με αφορούν, εκτός βέβαια από τις στιγμές που εν γνώσει μου απαιτούν την πλήρη χαλάρωση του δικού μου ελέγχου. Αλλά η ζωή δεν είναι ένα ατελείωτο σέσσιον, δεν θα άντεχα ούτε εγώ, και κυρίως δεν θα άντεχε ο άλλος – ξέρετε τί αποτέλεσμα έχει το adrenaline rush στο σώμα; Μάλλον ξέρετε. 

    Συγνώμη αλλά δεν έγινα κατανοητή μάλλον. Ο μέσος όρος αναφέρεται στις αξιακές κρίσεις που κάνουμε, αυτές που δέον να μένουν εντός μας και να αποτελούν τη βάση των πράξεών μας. Δεν αναφέρεται στην κοινή λογική. Μίλησα για όσα ο καθένας μας θεωρεί ως κάτι καλό μεν, μέτριο δε. Με αυτή την έννοια, αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος, είτε Κ είτε Υ, που επιθυμεί να είναι – ή να παραμείνει – μία μετριότητα. Αλλά βλέπω αυτά τα πράγματα από ένα δικό μου perspective. Έχω κατηγορηθεί και στο παρελθόν ως αλαζονική. Πράγμα που τελικά παραδέχτηκα και αποδέχτηκα και έβαλα και νήμα γι αυτό. Μόλις το έκανα, βέβαια, άρχισε να στρώνει και η γουνίτσα μου. Παρόλα αυτά, επιμένω να έχω υψηλές βλέψεις. Απλά δεν το ονομάζω αλαζονεία πια. Επίσης, αναγνωρίζω το δικαίωμα των άλλων να μην έχουν τις δικές μου βλέψεις, να μην έχουν καν υψηλές βλέψεις, σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα, και να θεωρούν τις δικές τους βλέψεις κατάλληλες γι αυτούς – και όντως να είναι.

    Όλα αυτά δεν αναιρούν το γεγονός ότι η κρίση απαιτεί σύγκριση και απαιτεί σωστές και αντικειμενικές εκτιμήσεις. Και άρα τα Υ οφείλουν να κάνουν τις συγκρίσεις τους, αυτές που οι Κ αποφεύγουν όσον αφορούν τους ίδιους, αλλά κάνουν και αυτοί όσον αφορούν τις δικές τους επιλογές ανάμεσα στα διαθέσιμα Υ. Έτσι δεν είναι;

    Αυτά που λέω δεν κρύβουν κανένα δεύτερο επίπεδο, δεν έχω κάποιον λόγο να καταθέτω τις απόψεις μου εδώ, πέραν του ότι με ευχαριστεί πολύ να συνομιλώ με αρκετούς εδώ μέσα, να εκφράζω πράγματα που νιώθω και πιστεύω, γιατί αυτό με βοηθάει να αποκρυσταλλώνω τις απόψεις μου και να μαθαίνω καινούργια πράγματα με την βοήθεια της συζήτησης. Όπως έγινε και με την συζήτηση περί αλαζονείας.

    Νομίζω πως οι σκλάβοι προσπαθούν να κάνουν αυτό που συχνά κάνω κι εγώ. Να αντιληφθούν αυτό που τους συμβαίνει. Είναι ένα είδος ανάκτησης του χαμένου ελέγχου, έστω και αναδρομικά. Δεν θεωρώ κακούς τους απολογισμούς, ούτε την κατανόηση, γιατί μας βοηθάει να συνεχίσουμε την πορεία που επιλέξαμε, χωρίς να μας σταματήσει το υπερβολικό άγχος μπροστά στο άγνωστο. Η εμπιστοσύνη, που συχνά ονομάζουμε τυφλή στον χώρο μας, δέον να μην είναι καθόλου τυφλή. Απαιτεί συχνές ενέσεις αναλυτικής σκέψης που επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συναισθηματικής απόφασης να αφεθούμε στα χέρια κάποιου. Εάν βγείτε λίγο από την δική σας οπτική γωνία και καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να κλείνουμε τα μάτια και να πέφτουμε προς τα πίσω, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να εξηγήσουμε πώς και γιατί η απόφαση αυτή είναι τελικά λογική. Λειψός στην δυνατότητα να απολαύσει ενδορφίνες δεν σημαίνει και λειψός στην δυνατότητα να κατανοήσει τα κίνητρα και τις συμπεριφορές των άλλων. Δεν είναι όλες οι συμπεριφορές των Υ εσφαλμένες. Μερικές είναι απαραίτητες και χρήσιμες για την επιβίωσή τους και μερικές μάλιστα από αυτές, θα πρέπει ίσως να διδάσκονται. Θυμάμαι ακόμη πώς ήταν όταν δρούσα αποκλειστικά βάσει συναισθημάτων. Δεν ήταν ωραίο το θέαμα, πιστέψτε με.

    Όσο για το ότι οι Κυρίαρχοι μιλάνε ελάχιστα περί Κυριαρχίας, καμία εντύπωση δεν μου κάνει και μάλιστα επικροτώ. Έχω ξεκλέψει γνώσεις από Κυρίαρχους που δεν έχω καμία επιθυμία να μοιραστώ με κανέναν άλλον πέραν αυτών που ήδη τις έχουν. Η γνώση είναι δύναμη, αγαπητέ ST. Κι επίσης, η γνώση είναι επικίνδυνη, σε κάποια χέρια.
     
  3. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t20013-5/#post280407

    Τώρα θα έγραφα διάφορα, αλλά κάνεις πολύ καλή δουλειά γράφοντάς τα μόνη σου.
     
  4. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Κυρία μου,
    με βρίσκει αντίθετο η επανάληψη των ίδιων πραγμάτων με άλλα λόγια ..
    με κουράζει αφάνταστα η κουβέντα να ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη ..
    με ενοχλεί να είναι εκτός θέματος ..
    θα μου επιτρέψετε λοιπόν να μην συνεχίσω
    άλλωστε ότι είχα να πω το είπα
    όποιος κατάλαβε κατάλαβε .. αν δεν κατάλαβε τι να κάνω;
    ακόμη και ως Κυρίαρχος οι δυνατότητες μου είναι περιορισμένες
     
  5. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Μετα τους χαιρετισμους μου και το καλως σας βρηκα,πελαγωμενος λιγο απο το ποσο βαθια εχετε παει την αναλυση για το νημα αυτο αλλα και για τα υπολοιπα,ενα σχεδον συνθηματικο σχολιο,μαλλον εντελως προσωπικο.Γυναικα -αντικειμενο..κι επειδη το αντικειμενο στερειται ψυχης,οι δυο λεξεις γυναικα και αντικειμενο,δεν γινεται να χωρεσουν στην ιδια προταση..Προσωπικα,μια φορα δοκιμασα να λειτουργησω ετσι και απετυχα μετα πολλων επαινων.Υοu cannot avoid get involved,οπως λενε και στην Εσπερια..
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Είδες πόσο ενοχλητικό είναι να σου φέρονται όπως φέρεται η tinkerbelle; Αυτό ακριβώς εννοούσα.

    ΥΓ. Ο χαρακτηρισμός που ίσως να πλήγωσε κάποιους, έχει ήδη αποσυρθεί από μένα, και όπως είπα λυπούμαι γι αυτό. Θα προσέχω περισσότερο στο μέλλον, να μην τα ξεφουρνίζω έτσι ωμά. Είστε και ευαισθητούληδες πανάθεμά σας. 
     
  7. labinnah

    labinnah Regular Member

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Στο φενγκ σουι , η τουαλέτα λεγεται οτι δημιουργεί άσχημη μυρωδίά που φέρνει κακοτυχίες και ατυχίες.Την αρχαία εποχή στην Κίνα σχεδόν ολα τα σπίται δεν είχαν τουαλέτες.Ηταν φορητές και τις έφερναν οι υπηρέτες κάθε μέρα.
    Οι θεωριες βεβαια δε παυουν να ειναι σαν τις κ...τρυπιδες και ολοι εχουμε απο μία.Βαση της θεωρίας για τη σημασια της τουαλετας μεσα και γυρω απο την κατοικια μας και αφου ολοι εχουμε απο μια ομως καλό είναι να επιστρεψουμε στην εποχη της αρχαίας Κίνας και να δημιουργήσουμε τη νέα σκλαβα αντικείμενο τουαλέτα.Μάλιστα με τις χημικές θα ειναι ευκολη και η μεταφορά.Είμαστε κατα τη διάρκεια της ημερας σε σεσσιον και μονο ότι μας πιάνει τουαλέτα φερνει κακοτυχία σε όλη την ομάδα αφου θα πρέπει να διαλυθούμε,βρίζουμε τη τυχη αν είναι μακριά η τουαλέτα κ.α.Ετσι με τη σκλαβα τουαλέτα διπλα μας η τύχη θα ειναι παντα με το μέρος μας και δε θα χανουμε και τον πολυτιμο χρόνο να τρεχουμε.Μάλιστα η τουαλέτα μπορεί να είναι ένας μικρός χώρος αλλα η σημασία της μεγαλη ,επειδη εχει τη δυνατότητα να εξαφανίσει την καλοτυχία.Πολυτιμο αντικέιμενο λοιπόν;
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    H σκλάβα αντικείμενο..

    ..σκλαβα υποπόδιο..
    για να ξεκουράζει τα κουρασμένα ποδαράκια του Κυριαρχου της..
     




    ..σκλάβα τραπεζάκι..
    τοποθετείς ένα κομμάτι τζάμι από πάνω,για περισσότερη σταθερότητα και καθάρισες!
     



    ..σκλάβα η πτυσσόμενη..
    Την χρησιμοποιείς και μετά την διπλώνεις και την βάζεις στο ράφι. Κατάλληλη για Κυριαρχους με προβλήματα χώρου.
     



     





    ^*^
     
  9. prevalente

    prevalente New Member

    Αγαπητή Lady Dementia, πολυ καλές φωτογραφίες !! ιδιαίτερα η σκλάβα τραπεζακι !!!

    Με τιμή
    Prevalente
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    ενας δαιμονας μπηκε σημερα στο μυαλο μου...
    ενας δαιμονας που μου ανεσυρε μνημες ...
    πες το ονειρο ... πες το εφιαλτη...
    ενας δαιμονας που ηρθε να ταραξει την απαλοτητα της βανιλιας ..
    ηρθε στον υπνο μου .. ή στο ξυπνιο μου ... θα σας γελασω ...
    θολα κι ασαφη τα ορια τουτη τη νυχτα που περασε ....

    πρωι πρωι αρχισα να σκαλιζω τα νηματα με θεμα τη σκλαβα αντικειμενο
    επεσα πανω σε τουτο .. 5χρονο σχεδον ... και μεγαλο ...
    δεν εκανα τον κοπο να το διαβασω ... δεν ξερω αν εχω γραψει και τι εχω γραψει ξανα εδω ...
    δεν μ ενδειαφερει αλλωστε ..

    τα λογια του νηματοθετη:
    "Πολλές φορές έχω σκεφτεί το πόσο πολύ θα μου άρεσε να έχω κάποια που να χρησιμοποιώ όσο θέλω, όπως θέλω και με ότι τρόπο θέλω. Χωρίς να χρειάζεται να αφουγκράζομαι τα θέλω της ή να σκέφτομαι αν νιώθει άνετα η οτιδήποτε άλλο"
    "καρφια" στην ψυχη μου ... ανεσυραν μνημες παλιες ...

    αν και η ερωτηση του θεματος οπως ειναι δομημενη φαινεται ν απευθυνεται σε κυριαρχους ...
    επιτρεψτε μου την παρεμβαση ... δικαιολογειστε με τουτη τη μερα ....

    οταν η σκλαβα γινεται αντικειμενο παυει ακομη και να ειναι σκλαβα γιατι ειναι αντικειμενο,
    το αντικειμενο δεν νιωθει , δεν εκτελει , δεν σκεπτεται , μονο χρησιμοποιειται ...

    ωωω !!! ομορφες στιγμες που αδειαζει , το μυαλο απο σκεψεις, απο ευθυνες , που αδειαζει η ψυχη
    απο συναισθηματα ... , αγαπες, μιση, ζηλειες , εγωϊσμοι .. σαν τα φωτα μιας πολης απο ψηλα..
    θειες στιγμες που μονο οι αισθησεις λειτουργουν ...
    η απολυτη ισοπεδωση , η απολυτη ηρεμια, η απολυτη εξαφανιση του "εγω"

    θανατος κι αναγεννηση ...
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Σκλαβα , ειναι μονο εκεινη που την διεκδικει ο καλυτερος αντρικος πληθυσμος αλλα εκεινη παραδιδεται σωμα και ψυχη στον Κυριο της ....
    Σκλαβα και κανεις να μην την διεκδικει ειναι αντιφατικο .... ασε που τοτε ο κυριος της δεν λεγεται Μαστερ αλλα Ηρωας .....
     
  12. pulen

    pulen New Member

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    τελευταία φορά που "έπαιξα" με την συντροφο μου , ήθελα ακριβως αυτο , να γινει αντικειμενο , και για αυτόν τον λόγο την έδεσα και την φίμωσα , το αποτελεσμα και για τους δυο ηταν υπεροχο , σε μια στιγμή που ξεφιμώθηκε και μου ειπε μηη ποναω , μου βγήκε αυθόρμητα , ΨΩΦΑ , μετα οταν το συζητήσαμε αυτο την καυλωσε ακόμα πιο πολύ , βεβαια στην κατασταση αυτή , , δεν χάνω την ενσυναίσθηση μου , απλά ακολουθώ την φύση μου . Η επομενη φορα θα ειναι με μια φιλη της που θα είναι δεμένη και φιμωμένη , και σίγουρα θα χρησιμοποιήσω γκαγκ , για να μην μπορεί να πει τίποτα ...