Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Widget, στις 23 Μαρτίου 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dxflw

dxflw New Member

Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

.... μου γαμησες τη ψυχολογια τωρα. Βρε κοριτσια κι εμεις θελουμε  

2. linosgr

linosgr New Member

Ενδιαφέροντα ολα αυτά, αλλά θες να μας πεις περισσότερα?

3. Widget

Widget Regular Member

linosgr, όπως? Εννοείς να πω περισσότερα σχετικά με τη συγκεκριμένη εμπειρία ή με τη νέα που προέκυψε πάλι με την ίδια κοπέλα?

4. XXbasil96

XXbasil96 New Member

εε...αμα προεκυψε κι αλλη... τι...να πουμε οχι??  

ο κοσμος διψαει για ιστοριες!! χαχαχα..

5. linosgr

linosgr New Member

Γιατί λες ότι θες να συγκρατηθείς;

Last edited: 6 Απριλίου 2014
  6. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Και βέβαια θα πρέπει να έχει την συγκατάθεση της.Για σκέψου να κάνει εγγραφή εδώ και να δει αναρτημένες σε κοινή θέα τις συνευρέσεις της;

7. Widget

Widget Regular Member

Ακριβώς αυτό που λέει ο Δίας. Θα μου πείτε γιατί εξαρχής προχώρησα σε ανάρτηση της πρώτης εμπειρίας μαζί της ή των δύο πρώτων εμπειριών με την άλλη κοπέλα που γράφω σε άλλο thread μου?

Ξεκινώντας από τη δεύτερη περίπτωση, ίσως επειδή γνωρίζω πως η κοπέλα δεν έχει σχέση με το χώρο, το θεωρώ λίγο απίθανο να μπει εδώ.

Σχετικά με την πρώτη περίπτωση, ίσως παρασύρθηκα και από τον ενθουσιασμό που είχα μετά την εμπειρία. Προσπαθώ, βέβαια, να διατηρώ τις ανωνυμίες, ωστόσο κάποια πράγματα (ή εκφράσεις) είναι τόσο συγκεκριμένα, που θα τα καταλάβαινε αν έμπαινε και τα διάβαζε. Βέβαια μπορεί να της άρεσε να τα διαβάζει γιατί θα έβλεπε και τον τρόπο που τα βίωσα. Εκείνο, όμως, που δε νομίζω να της άρεσε είναι ότι τα έκανα post χωρίς τη συγκατάθεσή της. Θα προσπαθήσω να κάνω μια συζήτηση την επόμενη φορά που θα βρεθούμε από κοντά και θα πράξω αναλόγως.

8. anima0

anima0 Regular Member

Δεν έχει σχέση με τον χώρο?
    Απλά έτυχε να έχει ένα στραπ στην ντουλαπα?

9. Njordin

Njordin New Member

Νομίζω ότι η δεύτερη εμπειρία ήταν εκείνη με την οποία πήγαν μαζί στο sex shop, άρα, όχι, δεν προκύπτει ότι είχε πρότερη σχέση με τον χώρο. Μπορεί βέβαια να έχει τώρα...

Widget, μπορείς να στείλεις το pm το site ;

10. Widget

Widget Regular Member

anima0, η πρώτη κοπέλα που γνώρισα δεν έχει σχέση με το χώρο. Δεν ξέρω καν αν γνωρίζει σχετικά.

Η τωρινή κοπέλα, όμως, έχει. Από το πρώτο mail, μάλιστα, μου τόνισε ότι είναι Κυρίαρχη και, σε περίπτωση που γνωρίζω τι σημαίνει αυτό και επιζητώ κάτι τέτοιο, μπορεί να με αντιμετωπίσει ανάλογα. Ωστόσο της είπα ότι δεν αναζητώ κάτι τέτοιο. Αν και δε σας κρύβω, μετά από τρεις συναντήσεις που έχουμε κάνει (δύο με εναλλαγή ρόλων και μία για καφέ), μου βγάζει την επιθυμία να της αφεθώ και να πειραματιστεί πάνω μου.

Njordin, σου στέλνω σε pm το site.

Thread Status:
Not open for further replies.