Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. dp77

dp77 male 77

ΆΤΙΜΟ ΝΑΙ.....

2. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

ΘΕΛΩ...
    Θελω ολες και ολοι να εχετε μια ομορφη ημερα...
    Θέλω σημερα να κανετε κατι που θα ικανοποιησει εσας..
    Θελω ενα καφε και ενα μαφιν..

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Να ξυπνήσει επιτέλους να πάμε άτα!  

4. Θέλω να βγάλει ήλιο!!
    Η συννεφιά με μελαγχολεί..

5. gazza

gazza Regular Member

θελω νικη σημερα στο ντερμπυ με τους βαζελους

6. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Θελω.....να μην εισακουστει το παραπανω θελω.....δημοκρατικα παντα  ​

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θέλω το Forum να διχοτομηθεί.
    Το ένα "δωμάτιο" θέλω να μην έχει νήματα αλλά μόνο πμ, chat κι αγγελίες.
    Για όσους/ες θα ήθελαν μόνο να γαμήσουν/γαμηθούν/βουδουσουμιάσουν/ερωτευτούν/ότι στα τσακίδια θα ήθελαν να κάνουν μεταξύ τους ( ειλικρινά γούστο και καπέλο τους ).
    Το άλλο "δωμάτιο" θέλω να έχει μόνο νήματα και καθόλου πμ, chat. Για όσους/ες θα ήθελαν μόνο να γράφουν και να διαβάζουν.
    Και να γαμήσουν/γαμηθούν/βουδουσουμιάσουν/ερωτευτούν και λοιπά τσακίδια με κάποιον/α απ' εδώ μέσα, δεν θα τα ήθελαν με την καμία.

Υ.Γ.

Δεν θέλω να με ξυπνήστε μες στο επόμενο μισάωρο. Θέλω να κοιμάμαι και να ονειρεύομαι, ότι αυτό το θέλω μου, θα γινόταν κάποτε πραγματικότητα.
    Anyway, όλα τα παραπάνω για την κουλτούρα τα έγραψα, έτσι, για να περνάει η ώρα.    

Last edited: 28 Φεβρουαρίου 2016
  8. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Θέλω ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο για να μην ξανακολλήσω στην κίνηση...

9. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Θέλω... να βγω έξω με κάποιον να πιω έναν καφέ και να τα λέμε!

Θέλω επίσης να αδειάσει το ήδη άδειο μυαλό μου  

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα ήθελα, να είχα γράψει εγώ ένα εκ των A feast of friends του Μorisson, Ο θάνατος των εραστών του Baudelaire και Ίσως ένα πρωινό πηγαίνοντας σ' ένα γυάλινο αέρα του Montale κι ας ψόφαγα την επόμενη στιγμή.
    Θα ήθελα, μια μέρα να ξανανιώσω κάτι τόσο ακραίο, τόσο βαθύ και σκοτεινό. Που να με ωθούσε να γράψω κάτι, που να πλησίαζε, ακόμη και να ξεπερνούσε, δυο κείμενα που είχα "φτύσει" το 2011 για κάποια.

Last edited: 28 Φεβρουαρίου 2016
  11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Θέλω επιτέλους να βρω χρόνο να διαβάσω ένα καλό λογοτεχνικό βιβλίο από τη λίστα μου που εκκρεμεί...

12. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο με κάποιον και να κάνουμε τον χαβαλέ μας   να σκάσουμε στα γέλια, να το ευχαριστηθούμε!

Θέλω επίσης να πω ότι από Δευτέρα προχωράω χαχαχα