Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

;-)

2. Αθηναίοι ενωθείτε. Είστε τυχεροί που είστε κοντά. Εκμεταλλευτείτε το!!!Κάντε κανένα σεσιον ψυχολογικου relaxing και αν πετύχει πληρώνω όσο όσο για συνεδρία μέσω σκαιπ, η δια αλληλογραφίας η έστω με σήματα καπνού.

3. Αν τα αποκτήσεις όλα αυτά γίνομαι το προσωπικό σου δουλικο να έρχομαι να καθαρίζω να σιδερωνω να πλενω και όταν λείπεις να χρησιμοποιώ την μπανιέρα τα ρούχα τα παπούτσια και το play room κρυφά!!!!!!

4. Brigitte

Brigitte Contributor

εσυ θα εισαι επισημη προσκεκλημενη κοριτσαρα μου! θα τα χρησιμοποιείς όλα οποτε θες! ούτως η αλλως θα ειμαστε γειτόνισσες, αφου θα μενεις στη διπλανη Επαυλη από τη δικη μου και αρα θα εχεις και εσυ τα δικα σου!
    οι αντρες μας θα λειπουν για δουλειες στο εξωτερικο και εμεις θα "ζαχαρωνουμε" το pool boy πινοντας δροσερα κοκτέιλ... 

5. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

@Brigitte @sokolata σας παρακαλω αποκτηστετα λιγο αμεσα...να μας κανετε κανενα παρτακι...

P.s.ΘΕΛΩ για να μην ξεχνιομαστε ...

6. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Θέλω να μαζευτούμε κοριτσοαγοροπαρέα σε ένα δωμάτιο, να είμαστε άνετα και να βγάλουμε ότι σκεφτόμαστε στη φόρα...

έτσι απλά, χωρίς να παρεξηγήσει κανείς τίποτα...

7. Brigitte

Brigitte Contributor

πρεπει να βρουμε βδσμιαρη αφεντη μπερμπάντη, καραμπουζουκλή και εφοπλιστη..ευκολακι, το 'χουμε!  

8. Brigitte

Brigitte Contributor

αν το δωματιο είναι bdsm play room, τη γαμησαμε, κυριολεκτικα..χαχαχαχα  

9. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Άνετα!!! Το θέλω χεχεχεχε

Λοιπόν, διαλέχτε κάποιον που θέλετε να έρθει, δηλώστε συμμετοχή να δούμε πόσοι και ποιοι θα έρθουν  

10. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Ή "τον"...

11. μια χαρα σε βλαιπω.δεν θελεις και πολλα.χαχαχαχαχαχα.αντε με το καλω να τα εχεις..αυτα και ακομα περισσοτερα
    ρα

12. Brigitte

Brigitte Contributor

ο καθενας να επιλεξει έναν παρακαλω, να μην εχουμε συνωστισμο και μπλέξουμε τα...εχμμμ...μπούτια μας...