Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ, ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Νοεμβρίου 2016.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    Μέσα στα λίγα χρόνια εμπειρίας μου έμαθα πως αυτό που λέει ο τίτλος του νήματος είναι τόσο εύστοχο που φτάνει το 100% της εγκυρότητας.
    Κι όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα νήματα η θεωρία απέχει παρασάγγας από την πράξη...
    'Εχω πιάσει τον εαυτό μου ουκ ολίγες φορές να φαντασιώνεται πράγματα... να παρασύρεται από την καύλα και μετά στην πράξη να τα θαλασσώνει η και να φεύγει τρέχοντας πολλές φορές...

    Πάντα μα πάντα είχα και έχω(δεν το κρύβω) την φαντασίωση να κάνω σεξ με 2 η και περισσότερους άντρες...
    Η ιστορία που θα αναφέρω ήταν απο μια kinky σχέση και όχι D/s η M/s.
    Πάντα μας άρεσε να κάνουμε σεξ σε ανοιχτούς χώρους...
    Η πιθανότητα να μας δουν μας καύλωνε περισσότερο...
    Κάποια στιγμή και ενώ με έχει στα 4 (με τρελαίνει αυτή η στάση) μου λέει πόσο θα ήθελε να με γαμήσει με έναν ακόμα άντρα κι έτσι με ρωτάει αν θα ήθελα την επόμενη φορά να
    έρθει με έναν φίλο του....
    Πάνω στην ζάλη μου λοιπόν δέχομαι χωρίς δεύτερη σκέψη....
    Φεύγει και το βράδυ μου στέλνει μνμ ότι όλα οκ με τον φίλο του για την επόμενη φορά...
    Προσπάθησα πολύ να πίσω τον εαυτό μου να μη κωλώσει και να πάει...
    Αλήθεια....
    Τελικά δεν πήγα...
    Ακόμα το μετανιώνω...

    Φυσικά αυτή ήταν η πιο λάιτ εκδοχή της διαφοράς θεωρίας από την πράξη...
     
    Ίσως κάποια στιγμή γράψω και για τον πρώτο μου εξευτελισμό και το πόσο τραγικά αποτελέσματα είχε μιας που στο κεφαλάκι μου το φανταζόμουν εντελώς διαφορετικό
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Θα ήθελα να πω και μια άλλη ιστορία. Αφιερωμένη κυρίως σε εκείνους που αναρωτιουνται για τα της θεωρίας vs πράξης. Θα την μοιραστώ πραγματικά με πάρα πολύ αγάπη οποίες αντιδράσεις κ αν προκαλέσει.

    Από μικρή μου άρεσε πάρα πολύ να ταξιδεύω. Την φουκαριαρα τη μάνα μου... 3 το πρωί την ξύπνησα να τις πω ότι πάω στην Ισπανία.

    "Τη χώρα!?" κάνει η κακομοιρα...

    Έχω πάει σχεδόν παντού, πάντα μα πάντα αφραγκη, πολύ συχνά μόνη μου αλλά πάντα γυριζα in one piece κ μετα γαμω τις ιστορίες....

    Έχω χαθεί όπου είναι δυνατόν να χαθεί άνθρωπος, έχω χάσει πράγματα, τρένα, αεροπλάνα τα πάντα όλα. Έχω χτυπήσει, έχω πέσει, έχω γκρεμοτσακιστει και οι φορές που έχω πάει να πνιγω πλέον έχουν χτυπήσει ταβάνι. Έχω φοβηθεί πολύ. Αλλά ακόμα δεν έχω μετανιωσει ούτε ένα λεπτό από τα ταξίδια αυτά!

    Για εμένα, ένα παρόμοιο ταξίδι είναι και το bdsm.

    Επειδή σαν άνθρωπος στρεσαρομαι πολύ πάντα στη ζωή μου υπάρχει σαν φρένο η σκέψη OMG BUT WHAT IF την οποία ακολουθούν διάφορες προτάσεις κατά καιρούς.

    Όμως με εμπιστεύομαι. Πρώτα εμένα και μετά τους συντρόφους ή/και τις επιλογές μου.

    Έχω κάνει πράγματα που δεν θα ξαναεκανα για κανένα πουστη λογο, πράγματα που τα σκέφτομαι τώρα και λέω μπράβο μαλακα μπράβο φιρι φιρι το πας, αλλά so far so good!

    Δεν προτείνω να πιεστειτε ή να περάσετε τις κόκκινες γραμμές σας ή οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση "ναι και μπάμιες δεν έχω φάει ποτέ αλλά ξέρω ότι δεν μου αρέσουν ".

    Προτείνω να σας εμπιστευτειτε και να ταξιδέψετε. Τουλάχιστον εμένα αυτή ήταν πάντα η προτροπή μου.
    Να είστε ασφαλείς ναι.
    Να προσέχετε πάντα.
    Να έχετε 10 μπακ απ πλανς.
    Αλλά κάντε μια δοκιμή!

    Αυτά τα γλυκαναλατα από εμένα. Πραγματικά με πολύ πολύ πολύ αγάπη και έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι η εμπειρία σίγουρα δεν είναι το μόνο κριτήριο της αλήθειας.
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν ξέρω αν κάνω καλά, που γράφω σ' αυτό το νήμα. Νιώθω κάπου σαν απρόσκλητος επισκέπτης κι ας είναι ανοιχτές οι πόρτες του.
    Δεν έκρυψα ποτέ τις διαφορές σκέψεως που έχω σε κάποια θέματα με τον νηματοθέτη ( σε άλλα ας πούμε εξωβουδουσουμικά, σε πολλά σημεία τουλάχιστον ως προς τον πυρήνα τους, ίσως και τα "μυαλά" μας να ταιριάζουν. Είναι όμως άλλο ζήτημα, αν εγώ προτιμώ πια άλλους δρόμους εκφράσεως ή δράσης ).

    Θα "μιλήσω" ειλικρινά ( γιατί δεν γράφω απλά με τα δάχτυλα τώρα ) και όσο κι αν ακούγεται παράξενο, είναι μια από κείνες τις ελάχιστες φορές, που νιώθω ότι δεν απευθύνομαι σε κάποιες σειρές από pixels και ηλεκτρονική μελάνι. Δεν είναι ότι έγινα καλός απ' το πουθενά, δεν έπαψα να είμαι μαλθάκας, μπορεί και σκαλωμένος σε κάποια θέματα. Προσπαθώ απλά να "πλησιάσω" - στο μέτρο του ενδιαφέροντος μου και όσο γίνεται περισσότερο - ανθρώπους ( όχι λογαριασμούς και avatars ), να καταλάβω κάποιες αντιδράσεις τους και να τις δικαιολογήσω - στα δικά μου πάντα τα μάτια -. Ακόμη και ν' αλλάξω γνώμη/σκέψη για θέματα, που στο τέλος εμένα θ' αφορούσαν μονάχα. Να πάρω τροφή για σκέψη.

    - Συνεχίζω το "παραμιλητό" -, είμαι εδώ μέσα για κάτι περισσότερο από δυο χρόνια, σχεδόν δυόμιση, έχω συμμετάσχει - πια είμαι σίγουρος όλως ασκόπως, αν όχι ηλιθίως - σε άπειρες στείρες αντιπαραθέσεις, σε εικονικούς "πολέμους χαρακωμάτων". Και είχα κερδίσει τι? Ένα πανέμορφο κουλούρι που δεν ήταν καν ζωγραφισμένο στην οθόνη. Που δεν χρειαζόταν καν να κλείσω τα μάτια μου, για να το δω μετά από κάποια στιγμή.

    Θεωρία εναντίον πράξεως και ως προς επίρρωση της δεύτερης, του βιώματος μας θα "έπρεπε" να παραθέσουμε κάτι το προσωπικό. Για να λάβουμε από κάποιον/α/ους την "βούλα" του/της βουδουσουμιάρη/ας, του/της αληθινά "μπαρουτοκαπνισμένου/ης". Κι εδώ λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, ποιος ξέρει καλύτερα από μας τους ίδιους την "διαδρομή" μας? Το γιατί βρεθήκαμε σ' έναν "ιδιαίτερο χώρο" ( δεν αναφέρομαι ούτε σ' αυτό, ούτε σε κανένα άλλο forum ).
    Ποιος καλύτερα από μας γνωρίζει τις όποιες "φρίκες" φάγαμε, για να τα βρούμε έστω για μια μυτούλα με τους εαυτούς μας ? Ποιος καλύτερα από μας θα γνώριζε, τις "φρίκες" που ίσως ακόμη τρώμε και που στις όποιες ιδιαιτερότητες μας θα οφειλόντουσαν? Σωστό ή λάθος αυτό το τελευταίο, παραμένει προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Το αν και πότε θα θέλαμε να προσπαθήσουμε τουλάχιστον, να βρούμε με την πάρτη μας την όποια (αν)ισορροπία.

    Ζητάμε σεβασμό, κάποιες φορές τον απαιτούμε, αλλά συχνά πυκνά ξεχνάμε ότι μάλλον θα ήταν καλύτερο, να τον δίναμε πρώτοι/ες εμείς στους/στις άλλους/ες.
    Ζητάμε κατανόηση, κάποιες φορές την απαιτούμε, αλλά συχνά πυκνά ξεχνάμε ότι μάλλον θα ήταν καλύτερο, να την δείχναμε πρώτοι/ες εμείς σε κείνους/ες που δεν θέλουν ή δεν μπορούν ( κι όμως, έχω αρχίσει να πιστεύω, ότι κάποιοι/ες στ' αλήθεια δεν έχουν την ικανότητα ), να καταλάβουν κάποια πράγματα.

    Προτιμούμε ν' αναλωνόμαστε στο χτίσιμο τειχών, στην κατασκευή κοτετσιών και στο σκάψιμο τάφρων. Στα οποία να τοποθετούμε τους εαυτούς μας καθώς και τους "δικούς" μας και "απέναντι" μας να στήνουμε τους "άλλους". Εκείνους που όσο και να μην σκέφτονται κάποια πράγματα σαν κι εμάς, εκείνους που όσο και να μην τους αρέσουν όλα όσα αρέσουν σε μας, ίσως και στο ελάχιστο σε κάτι σημαντικό να μας μοιάζουν.

    Ίσως και κάποιοι απ' τους "άλλους" να φάγαν ή να συνεχίζουν να τρώνε σαν κι εμάς τις "φρίκες" τους, που θα είχαν σαν πηγή κάποια σεξουαλική τους "ιδιαιτερότητα" ( αυτή την φορά χρησιμοποίησα συνειδητά τα εισαγωγικά στην λέξη ιδιαιτερότητα ), κάποιον πέραν του κοινού τρόπο του ερωτικού/αισθηματικού σχετίζεσθαι ( προσπαθώ ειλικρινά, να είμαι όσο γίνεται πιο ευθύς, δίχως να θίξω κανέναν ).
    Κάποιοι/ες ίσως και να βρίσκονται στην αρχή της αναζήτησης τους, να έχουν κάνει λιγότερα "χιλιόμετρα", επειδή δεν ήθελαν περισσότερα, επειδή δεν πρόλαβαν ακόμη, πολλά επειδή. Το λοιπόν, δεν "μιλάω" για καμία εμπειρία μου, όχι εδώ, όχι σ' αυτό το νήμα σήμερα. Δεν το νιώθω, δεν μου αρέσει η ιδέα από πίσω του.

    Κάνω την υπόθεση ( μόνο υποθέσεις θα μπορούσα να κάνω, μην γνωρίζοντας στο ελάχιστο τον νηματοθέτη ), ότι ίσως και να αισθάνθηκε, ότι κάποιος/ες/οι ( δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω ) του πάτησαν τον κάλο. Ότι ακούμπησαν κάποιο ακάλυπτο του νεύρο ( που μόνο εκείνος θα γνώριζε αν και ποιο ).
    Ίσως και να ένιωσε, ότι κάποιος/α τον "έδειξε", ότι χλεύασε/κορόϊδεψε την όποια "διαδρομή" του. Κάποτε στη θέση του ( αν η υπόθεση μου δεν είναι τόσο λανθασμένη ) εγώ μάλλον αντιδρούσα πολύ πιο "βίαια", όχι μάλλον, σίγουρα.

    Τώρα? Όποιοι παίρνουν τους "δρόμους", που να έχουν βαλίτσα ελαφριά ή βαριά, που να προχωρούν ξυπόλητοι ή με παπούτσια, που να διαλέγουν ακόμη και διαφορετικές κατευθύνσεις, ένα πράγμα ίσως και να το έχουν κοινό. Κι εκείνο είναι κάποιος προορισμός ( που να τον αντικρίσουν ή όχι ).
    Κι αν μη τι άλλο, μεταξύ οδοιπόρων, ένας κάποιος σεβασμός, μια κάποια αλληλεγγύη ( βαριές κουβέντες και οι δυο, που ίσως τώρα χρησιμοποιώ ματαίως ), μάλλον δεν θα ήταν optional. Από κει και πέρα, ο/η καθένας/καθεμία με τον τρόπο λειτουργίας, τα κίνητρα, τις "απολαβές" και την ζωή του/της.

    Λίγα μου έμαθε η ζωή, λίγα που το βλαμμένο μου μυαλό κατάφερε αλήθεια να επεξεργαστεί και κτήμα του να τα κάνει.
    Ένα από κείνα είναι το πασίγνωστο: Εκεί που ήσουν, ήμουνα κι εκεί που είμαι, θα 'ρθεις.
    Βάζω μόνο έναν αστερίσκο, στο εκεί που είμαι, προσθέτω ένα ίσως. Γιατί μπορεί εκεί που είμαι, να μην θελήσεις ποτέ σου να 'ρθεις.

    Δεκτή η απόφαση σου, δεκτή και η δική μου να βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι. Κανείς καλύτερος, κανείς χειρότερος και όλα τα υπόλοιπα - ξανά για μένανε - βουή.

    Μια καλή συνέχεια σε όλους/ες σας, από ηλεκτρονικής καρδιάς. Εύχομαι σε όλους/ες να βιώσετε ή να συνεχίσετε να ζείτε όλα όσα - στον ερωτικό/σεχουαλικό τομέα - θα θέλατε και τις ομορφότερες των εμπειριών ( ή των θεωριών ή και των δυο ).
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2016
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Ευχαριστώ για την μακροσκελή τοποθέτηση....

    Ανθρώπινη και τρυφερή αλλά κουραστική στην ανάγνωση της....
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Ως προς την κουραστική, κι εγώ κουράστηκα που την έγραφα. Αλλά είπα στον εαυτό μου, ότι για μια τελευταία φορά δεν πείραζε.
    Αν έστω κι ένας/μια που ίσως και να την διάβασε, σκέφτηκε κάποια πράγματα. Άξιζε τον κόπο. Αν όχι, καλή καρδιά που λένε.
    Ας πούμε, ότι έτσι "ξεχρέωσα" κάποιους που κάποτε, είχαν προσπαθήσει να μου πουν κάποια πράγματα.
    Καλή σου νύχτα.  
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Η ποιηση το σεξ και η σταση ζωης και ο τροπος εκφρασης στο καθετι ειναι πολυπλοκα πραγματα και η αληθεια ειναι οτι ο καθενας το ερμηνευει μεσα απο τη δικη του μοναδικη σκοπια και αυτος ειναι και ο σκοπος.Ο καθενας αλλωστε οδευει οπως του αρμοζει και του αρεσει...Αποψη σαφως ολοι εχουνε και ετσι ειναι και θα ειναι τα πραγματα,εστω και επιφανειακη;εστω και οχι εμπειρικη.Δε θα καταργησουμε το αλλο ειδος γνωσης επειδη το συγκεκριμενο εχει και χειροπιαστα στοιχεια...αν το καναμε αυτο σε ολα τα θεματα,φαντασου ποσο πισω θα ειχαμε μεινει σε πολλα πραγματα...Οσο δεν προσβαλει κανεναν και οσο δεν επιβαλλεται η αποψη,ειναι θεμιτη πιστευω.
    Ας μη συνεχισουμε το θεμα ομως καλυτερα,γιατι δεν εχει σχεση με το νημα,και πρεπει να σεβαστουμε τον νηματοθετη...
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Ευχαριστώ για την πρόθεση σας να σεβαστείτε το νήμα.....
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Γυμνή, βαμμένη, με τα ψηλοτάκουνά μου, μπαίνω σε ξενοδοχείο της Αθήνας, δίπλα σε κεντρικό δρόμο και ακριβώς απέναντι από αστυνομικό τμήμα. Πολύ το απόλαυσα και εγώ και ο Πολύτιμός μου, που μου είπε να το κάνω.
    Ιστορίες πολλές, δεν ξέρω ωστόσο τι αποδεικνύουν και τι νόημα έχει να τις παραθέσουμε.
    Πάντως σίγουρα όχι ότι κάποιοι είναι περισσότερο bdsmers από κάποιους άλλους.
     
  9. katerina

    katerina Regular Member

    Οταν εμαθα πως ειναι να ερωτευεσαι ενα single tail, αλλα να παραδινεσαι σε ενα ζευγαρι ποδια.

    Οι αναγκες μου χωρευαν τουμπερλεκι, και οι φαντασιωσεις μου ειχαν χτυπησει κοκκινο.
    Προσπαθουσα καιρο με πολλους και διαφορετικους τροπους να τραβηξω την προσοχη του, και ναι (!!!!) τα ειχα καταφερει ...

    Μου ζητησε να διαλεξω τρια διαφορετικα εργαλεια ειχε βιτσες, μαστιγια, σφηνες κ.α Διαλεξα ενα φλογγερ, ενα ακομα μαστιγιο (νομιζω) ,και τον κεραυνοβολο ερωτα, αυτο που με την πρωτη ματια ανατριχιασα,ενα bullwhip δερματινο τεραστιο...γδυθηκα, και μου ζητησε να στηθω ορθια, με γυρισε να μη βλεπω, εδεσε τα χερια μου ψιλα.

    Ξεκινησε εναν χωρο με αυτα τα μαστιγια που ομοιο του δεν ειχα καν φανταστει! Ηδη η πραγματικοτητα ειχε ξεπερασει κατα πολυ τη φαντασια μου!

    Ηλεγξε τις χειροπεδες να μη μπορω να παω πουθενα, με κοιταξε με το πιο βαθυ και τρυφερο βλεμμα του κοσμου, μου χαμογελασε, ανταπεδωσα το χαμογελο. Ημουν τοσο ηρεμη, ενιωθα τοσο ασφαλης, περιμενα πολυ υπομονετικα αλλα με μεγαλη λαχταρα...

    Πως να περιγραψω τις τοσες διαφορετικες αισθησεις, ας το προσπαθησω...
    Ακουγα τον ηχο των μαστιγιων αριστερα μου , δεξια μου , γυρω μου και ηθελα σαν τρελλη να κοιταξω. Ομως, επρεπε να μεινω ακινητη. Απο αυτο και μονο ειχα κατα-καυλωσει. Ετσι απο μονη μου χωρις να με ακουμπησει!

    Τα πρωτα χτυπηματα με ξαφνιαζαν, τρανταγματα και μια γλυκια ζεση μετα απο λιγο σε ολη μου την πλατη. Μου εδιναν ομως την δυνατοτητα να τα αφομοιωσω, να τα επεξεργαστω.
    Δεν αργησα να αφεθω εντελως, τα μαστιγια να προσγειωνονται επανω μου σχεδον παντου. Γρηγορα χτυπηματα,αργα χτυπηματα, δυνατα χτυπηματα, απαλα χτυπηματα, χτυπηματα που θυμιζαν ξιραφιες, χτυπηματα που θυμιζαν καψιμο. Σε καποια με προετοιμαζε , καποια αλλα δεν προλαβαινα να τα καταλαβω γιατι κατι αλλο επεφτε ξανα επανω μου.

    Στο ενδιαμεσο ολων αυτων, κουβεντουλες στα αυτια μου, χαδια, βλεμματα. Ημουν εντελως μουσκεμα παντου σωμα και μυαλο !
    Με γυρναει προς το μερος του (απ τις πιο δυνατες στιγμες εκεινης της βραδιας). Μου ζηταει να τον κοιταω στα ματια. Κραταει το bullwhip ,δεν ξερω πως τον κοιταξα αλλα θυμαμαι ενα «Ετσι...» με το αναλογο νευμα. Αναπεδωσε με ενα απιστευτο βλεμμα, χωρις λογια καταλαβα τι ειπε......

    Πλεον εβλεπα τι προσγειωνονταν επανω μου και πως.
    Πονος, καυλα, εξταση, ερωτισμος, βλεματα, χαμογελα, ζαλαδα, ετρεμαν τα ποδια μου...Υπεροχος!

    Ηθελα κι αλλο,σταματησε...


    Στα γονατα μεχρι τα ποδια του,
    οπως ειμαι στο πατωμα με το ματια κατω, με χαιδευει πολυ απαλα στα μαλλια, περναει το χερι του στο δερμα μου.
    Μου ζηταει να του γλυψω τα ποδια.
    Ο Εγωισμος και ολες οι αντιθεσεις μου, εκτοξευονται μεχρι το ταβανι, κουναω για αρκετη ωρα το κεφαλι μου με εμφανη αρνητικη αντιδραση οτι δεν θα το κανω περιμενοντας τα χειροτερα....
    Κι ομως! Κι ομως... με πηρε ξανα σαν κουταβι χωρις καμια απολυτως ταραχη και με χαιδεψε στα μαλλια. Σηκωσε το κεφαλι μου, και με απολυτη σιγουρια μου ζητησε πολυ ησυχα να το κανω...
    Το εκανα, το ευχαριστηθηκα, ενιωσα εντελως διαφορετικα πραγματα. Εμαθα τι σημαινει να κανεις κατι επειδη αρεσει στον αλλο και μεσα απο την δικη του καυλα να ικανοποιησε...

    Επινα νερο εκει στο πατωμα, ενιωθα την απολυτα ευτυχισμενη! Δεν εχω παρατηρησει καθολου το σωμα μου, μεχρι που μου ζηταει να το κανω.... Σταματησε το μυαλο μου, δεν ηξερα τι να σκεφτω. Ημουν γεματη μελανιες, φουσκωματα, λουριδιες....! Στα ματια μου ηταν τοσο ομορφα κι ας ειναι παραλογο ... Ηταν πολυ ομορφα.


    Εξελαβα ολο αυτο ως δωρο, και εως τωρα ως τετοιο το νιωθω.


    Σε ευχαριστω

    Ξερεις εσυ.... J
     
  10. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Τωρα αυτο ειναι αληθεια? Και παιρνεις και like? Ισως αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα στη θεωρια και την πραξη. Στη θεωρια μοιραζεις αβερτα like και μοιαζουν ολα πιο αναλαφρα. Στην πραξη τωρα...αν η αλλη ηθελε να πει το safe word, της εδωσες τη δυνατοτητα να το κανει? Και αν τελικα δεν της αρεσε το σκηνικο σε βαθμο που να την στιγματισει τι θα εκανες εκει ως μεγαλοψυχος κ? Θα ζηταγες συγνωμη και ολα οκ?
     
  11. @Morfonios δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου παιδάκι μού!!! Άν κάτι Πηγαινε στραβά και η κοπέλα ένιωθε πραγματικά εκτεθειμένη και προσβεβλημένη θα της απαντούσε ότι η κοινότητα εδώ συμφωνεί με την πράξη του και δεν έχει ιδέα από bdsm η παλιοβανιλα!!και να μην τον ξαναενοχλήσει γιατί θα της κάνει μήνυση!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις????
     
  12. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Μηνυση δεν ξερω αν θα ετρωγε, αλλα ενα ban απο το forum θα το τρωγε σιγουρα, με απαραβατο ορο επανεγγραφης, να του ζητησει συγνωμη και να τον αφησει να την περασει ενα χερακι με τους συναδελφους του (gangbang, canning, needles, φαλαγγα κτλ χωρις safeword και λοιπες βανιλιες)