Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να την γαμήσω από τον κώλο, Την κάνει αυτό λιγότερο Αφέντρα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 23 Ιανουαρίου 2015.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ζητώ γονυπετούσα την συγχώρεσή σας για τις ηλίθιες ερωτήσεις μου.
    Στη Γ' Γυμνασίου όπου ήρθε να μας μιλήσει μία σεξολόγος, βρήκα αφορμή για να κάνω κάτι ασκήσεις που είχα για το φροντιστήριο των Αγγλικών κι έτσι δεν κατάφερα να λάβω την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που θέλησε να μου προσφέρει η Χώρα μου.

Η συνουσία στους ανθρώπους
    Μετά από κατάλληλη προετοιμασία -προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι- που οδηγεί σε ερεθισμό των σεξουαλικών οργάνων και στη στύση του πέους, η συνουσία γίνεται με την εισαγωγή του πέους στον κόλπο και στη συνέχεια με παλινδρομικές κινήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα το συνεχιζόμενο ερεθισμό, τον οργασμό και, εν τέλει, την εκσπερμάτιση.

@Παραδοσιακά, ως συνουσία αντιμετωπίζεται ο παραπάνω φυσιολογικός τρόπος ερωτικής πράξης ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα. Παρόλα αυτά, στις μέρες μας ο όρος έχει διευρυνθεί και μπορεί να αναφέρεται σε διάφορες μορφές σεξουαλικής επαφής. Μερικές είναι:

http://el.wikipedia.org/wiki/Συνουσία

@Πού να κάτεχαν και για το απομακρυσμένο χωριό των βουδουσουμουανωμάλων και τις κατάπτυστες πηγές ηδονής τους  

Ρίχνωντας μία ματιά και στο λεξικό η αδαής, βρήκα ως συνώνυμο της συνουσίας, την σαρκική ομιλία και αναρωτήθηκα αν κι εδώ έπαιξε κάποιος Πύργος της Βαβέλ... Μετά αναρωτήθηκα αν όλοι αισθάνονται οργασμό με το πουλάκι που μπαίνει στο μουνάκι καθώς είχα διαβάσει και κάτι περιπτώσεις "προσποίησης" οργασμού.

Πφφφ... δύσκολα πράματα για τον νου μου. Πάω ν'απολαύσω κάνα πατουσοπαγωτίνι  

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Υποταγή Στην Αφροδίτη

Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/
    Ιστορίες BDSM : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html

Η Αφροδίτη ήταν η ιδιοκτήτρια της καφετέριας στην οποία κατάφερα μετά απο πολύ καιρό να βρώ εργασία . Ήταν κάτι σημαντικό για μένα ώς φοιτητής , να μπορώ να βρω μια απογευματινή δουλειά και να ενισχύω το εισόδημά μου .
    Ακόμα περισσότερο , το γεγονός ότι η Αφροδίτη ήταν πραγματικά αντάξια του ονόματος της θεάς του έρωτα , το οποίο έφερε . Ήταν γύρω στα 40 , ψηλή , μελαχροινή με γκριζογάλανα αισθησιακά μάτια , σαρκώδη κατακόκκινα χείλη και κορμί γεμάτο αμαρτωλές πλούσιες καμπύλες .
    Διέθετε επίσης έναν υπέροχο τουρλωτό , προκλητικό πλούσιο πισινό και αγαλματένια πόδια , γυμνασμένα και καλίγραμμα που πάντα φρόντιζε να αναδεικνύει φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες . που ήταν φυσικά το κρυφό μου απωθημένο .
    Στα 20 μου , δεν χρειαζόμουν παραπάνω ερεθίσματα για να κολλήσω κυριολεκτικά μαζί της.
    Πήγαινα κάθε μέρα στην καφετέρεια και τα μάτια μου καρφώνοντας στα υπέροχα ψηλοτάκουνα παπούτσια της , κάθε μέρα και διαφορετικά . Πότε φορούσε τζήν και πέδιλα όπου μπορούσα να δω τα καλοσχηματισμένα λακταριστά δακτυλάκια της με τα κόκκινα νυχάκια και εκείνο το toe ring που με καύλωνε πάντα τόσο πολύ , πότε φορούσε κλειστά peep toes που μπορούσα ίσα ίσα να δω 2 δακτυλάκια , πότε φορούσε μπότες δερμάτινες με ψηλό τακούνι που αυτομάτως την μετέτρεπε σε αφέντρα των ονείρων μου .
    Η Αφροδίτη και μόνο εκείνη υπήρχε μέσα στο μυαλό μου , ακόμα και όταν βρισκόμουν στο αμφιθέατρο της σχολής . Πάντα τα μάτια μου έπεφταν επάνω στα πατουσάκια που φαινόντουσταν απο τις συμφοιτήτριές μου αλλά μέτρο σύγκρισης δεν υπηρχε επ΄ ουδενί ανάμεσα σε εκείνα τα άγουρα κοριτσάκια και σε Εκείνην .
    Δεν υπήρχε κάτι που να μην θαυμάζω επάνω της . Ο δυναμικός της χαρακτήρας , η αισθησιακή της ώριμη ομορφιά , το καλίγραμμο κορμί της , οι επαγγελματικές της ικανότητες και η φαντασία της που με διαρκείς αλλαγές είχε μετατρέψει την καφετέρεια σε στέκι με υψηλή ποιότητας πελάτες κάθε μέρα .
    Η Αφροδίτη ήταν μοναδική και απο την πρώτη μέρα που έμαθα ότι ήταν χωρισμένη , προσπαθούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν , κάποιος άντρας να εγκαταλείπει μια τόσο χαρισματική γυναίκα . Μόνο να ήμουν στην θέση του , δεν θα την εγκατέλειπα ποτέ , έλεγα μέσα μου και στην συνέχεια , γέλαγα με τον εαυτό μου για την αφέλειά μου , λες και μια γυναίκα σαν εκείνη θα ήθελε ποτέ εμένα .
    Η Αφροδίτη , μαζί μου ήταν πάντα φιλική , καλοσυνάτη και πάντα φρόντιζε να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο , όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλους τους υπαλλήλους. Όλοι είχαν να πουνε τα καλύτερα για εκείνην και φυσικά εγώ αισθανόμουν τυχερός που την είχα για αφεντικό .
    Απο πλευράς μου πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο . Πάντα πρόθυμος , πάντα ο καλύτερος στην δουλειά .
    Η Αφροδίτη , το είχε παρατηρήσει φυσικά και πάντα το σχολίαζε , δημιουργώντας μου πάντα μια αίσθηση ευφορίας με τα καλά της σχόλια.
    Ένα βράδυ , αργά πια είχαμε μείνει οι δύο μας μόνο στην καφετέρεια . Εγώ καθάριζα και έκλεινα ενώ η Αφροδίτη είχε πάει στο γραφείο που διατηρούσε στον ημιόροφο και έκανε λογιστικό έλεγχο . Κάποια στιγμή , ενώ είχε περάσει η ώρα , τελείωσα και ανέβηκα πάνω . Το θέμα που είδα , πραγματικά με συγκλόνισε .
    Η Αφροδίτη είχε ξαπλώσει στο καναπέ . Φόρούσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με τζήν, εμφάνιση την οποία συνήθιζε πάρα πολλές φορές να φορά μιας και την κολάκευε ιδιαίτερα .
    - Καλώς τον , είπε με κουρασμένο ύφος .
    - Τελιώσαμε κάτω της είπα ενώ τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στα αισθησιακά της πόδια και τα ψηλοτάκουνα πεδιλάκια της .
    - Πάλι καλά είπε , ήταν κουραστική μέρα σήμερα , τα πόδια μου με έχουν πεθάνει.
    - Μπορώ να βοηθήσω ; Είπα δειλά .
    - Τι εννοείς ; Ρώτησε ενώ ένα περίεργο γελάκι έσκασε στα υπέροχα κοραλένια χείλη της .
    - Μασάζ είπα ενώ η καρδιά μου κόντευε να σπάσει .
    - Για να σε δώ είπε γελώντας .
    Γονάτισα μπροστά της και ήρθα σε απόσταση αναπνοής απο τα υπέροχα ασημένια πεδιλάκια της . Με τρεμάμενα χέρια , έπιασα το λουράκι της και το έλυσα .
    - Σε θέλω πολύ προσεκτικό και με απαλές κινήσεις είπε γελώντας διασκεδάζοντας με την όλη φάση .
    Όταν έβγαλα το πεδιλάκι της , ήρθα αντιμέτωπος με ένα πραγματικό ποίημα . Όμορφες καλίγραμμες πατούσες , με λακταριστά βαμμένα κόκκινα δακτυλάκια και ένα μικρό δακτυλιδάκι που τα στόλιζε . Στα ρουθούνια μου έφτασε η υπέροχη μυρωδιά τους ,ένα μείγμα απο δέρμα , άρωμα που με τρέλανε προκαλώντας μου μια ακαριαία στύση .
    - Σου αρέσουν ; Ρώτησε γελώντας ενώ της έβγαζα και το άλλο πεδιλάκι .
    - Μάλιστα , είναι υπέροχα .
    - Κάνε ένα καλό μασάζ λοιπόν , είπε .
    Άρχισα απαλά απαλά να της τρίβω τις θεικές της πατούσες , να τις μαλάζω και να τις χαϊδεύω ενώ εκείνη γουργούριζε απο ευχαρίστηση .
    - Ωραίο συναίσθημα , το κάνεις πολύ καλά , έπρεπε να σε έχω φέρει νωρίτερα να κάνεις αυτή τη δουλειά είπε απολαμβάνοντας το μασάζ.
    - Θα μπορούσα .... είπα κατακόκκινος απο ντροπή ενώ η καύλα μου είχε φτάσει στο έπακρο .
    - Τι ; είπε και πάλι γελώντας .
    - Να τα φιλήσω είπα διστακτικά . Κοιτώντας την που με κοιτούσε με βλέμμα έκπληξης αλλά και παιχνιδιάρικο ταυτόχρονα .
    - Έπρεπε ήδη να το είχες κάνει είπε και μου έφερε στο πρόσωπο την πατουσίτσα της πιέζοντάς την στο στόμα μου .
    Απίθωσα φιλιά λατρείας επάνω στα ποδαράκια της , ρούφηξα ένα ένα τα δακτυλάκια της ενώ εκείνη πίεζε μέσα στο στόμα μου την πατούσα της .
    - Έτσι , με ξεκουράζει η γλώσσα σου , συνέχισε έλεγε και πίεζε επιθετικά .
    Εγώ κυριολεκτικά έπλυνα με την γλώσσα μου τις πατούσες της και γεύτηκα τον ιδρώτα αλλά και την υπέροχη γεύση της . Ήταν εκπληκτικό και μαγικό . Ξαφνικά , με την πατούσα της πίεσε τον καβάλο μου διασκεδάζοντας με την στύση του .
    - Τι είναι αυτό ; ρώτησε κοιτώντας με αυστηρά .
    - Δεν αντέχω άλλο είπα ενώ εκείνη πίεζε περιπαικτικά τον καβάλο μου . Εδώ και τόσο καιρό φαντάζομαι ότι σας υπηρετώ , ότι υποτάσσομαι σε εσάς .
    - Μμμμ μου αρέσει , θέλεις να γίνεις ο σκλάβος μου ; ρώτησε με καυλιάρικη φωνή .
    - Ναι κυρία , το θέλω είπα φιλώντας τα πόδια της .

- Το θες ε ; ήσουν μικρός ανώμαλος ; είπε πιέζοντας με δύναμη τα πόδια της .
    - Μάλιστα κυρία .
    - Σήκω και γδύσου ! είπε αυστηρά αλλάζοντας ξαφνικά τον τόνο της φωνής της .
    Υπάκουσα και σε δευτερόλεπτα , βρέθηκα ολόγυμνος , με την στύση μου να πάλλεται περήφανα μπροστά της ενώ ήμουν γονατισμένος . Πήγα να πιάσω το ερεθισμένο μου όργανο αλλά εκείνη με απέτρεψε .
    - Κάτω τα χέρια είπε . Βάλτα πίσω απο την πλάτη σου .
    Υπάκουσα και τοποθέτησα πίσω τα χέρια μου απο την πλάτη μου ενώ εκείνη άρχισε να με χαιδεύει με την πατούσα της στο ερεθισμένο μου όργανο .
    - Γουστάρεις ε ; Σε έχουν καυλώσει τα πόδια μου ; Ρώταγε κολακευμένη με μια διαστροφική χροιά στην φωνή της . Συνέχισε να με παίζει με την μια πατούσα της ενώ η άλλη είχε μονίμως κολλήσει στα πόδια μου .
    Σε δευτερόλεπτα με έναν εκρηκτικό οργασμό , τελείωσα επάνω στην πατούσα της . Εκείνη με κλώτσησε ελαφρά στα μπαλάκια κάνοντάς με να λυγίσω απο τον πόνο .
    - Μου άρεσε πολύ η ιδέα να σε υποτάξω , είπε . Το θές ;
    - Όσο τίποτε είπα λαχανιασμένος .
    - Ωραία , είπε . Ντύσου και θα πάμε σπίτι μου ...
    Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει !
    Δεν το πίστευα ότι η Θεά που κυριαρχούσε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο μυαλό μου , είχε σχέδια για εμένα . Δεν το πίστευα ότι μόλις λίγη ώρα πριν είχα τελειώσει στα θεικά της πόδια . Οι σκέψεις αυτές είχαν γεμίσει το μυαλό μου και κυριολεκτικά πότε κλείσαμε την καφετέρεια και πότε φύγαμε δεν κατάλαβα το χρονικό διάστημα που κύλισε.
    Στο αμάξι της , φερόταν σαν να μην συμβαίνει τίποτε ενώ εγώ κοίταζα συνέχεια τα υπέροχα πόδια της που πατούσαν τα πετάλ .
    - Έχεις κολλήσει με τα πόδια μου ε ; Ρώτησε κάνοντάς με να ντραπώ .
    - Μην ντρέπεσαι , έχεις να τα περιποιηθείς για πάρα πολύ ακόμα είπε .
    Η Αφροδίτη έμενε σε ένα τεράστιο διαμέρισμα , πολυτελές , με τζάκι και πραγματικά υψηλής ποιότητας γούστο . Βέβαια , δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο απο μια τόσο σικάτη γυναικα .
    Μόλις η πόρτα έκλεισε πίσω μου , με αγκάλιασε αφηνιασμένη και με φίλησε με πάθος στο στόμα κυριολεκτικά ρουφώντας με . Η γλώσσα της , έμπειρη , υγρή στριφογύρισε μέσα μου παρασύροντάς με σε ένα παιχνίδι των αισθήσεων που όμοιό του δεν είχα ξαναγνωρίσει .
    Τα χέρια μου κατέβηκαν στην μέση της και μετά στο πλούσιο πισινό της που μάλαξα απαλά στην αρχή αλλά βίαια και με λαχτάρα στην συνέχεια .
    - Είσαι πολύ άτακτος και θα σε τιμωρήσω είπε κοιτώντας με αυστηρά και παιχνιδιάρικα.
    - Μέσα στην κρεβατοκάμαρα και γδύσου αμέσως διέταξε .
    Η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρά της όπου σύντομα έμεινα ολόγυμνος επάνω στο διπλό της κρεβάτι . Η Αφροδίτη τότε έβγαλε μεταξωτά φουλάρια και με έδεσε χέρια – πόδια στα άκρα του κρεβατιού .
    - Θα δεις τι θα πάθεις τώρα είπε και αφού εξασφάλισε ότι θα ήμουν ακίνητος , πήγε μέσα στο μπάνιο .
    - Περίμενε και έρχομαι είπε με φωνή γεμάτη υποσχέσεις .
    Δεν πέρασε πολύ ώρα και ξεπρόβαλε φορώντας μαύρα σέξυ εσώρουχα , που αποκαλύπταν κάθε εκατοστό του θεϊκού της κορμιού . Το πλούσιο στηθος της λαχταριστό μέσα στην μαύρη δαντέλα ενώ τα μάτια μου είχαν κολλήσει επάνω στα υπέροχα πόδια της , το προκλητικό της πισινό . Πέταξε τα γοβάκια της και ανέβηκε επάνω στο κρεβάτι .
    Με το πόδι της χάιδεψε το στήθος μου , την κοιλιά μου και κατέβηκε και παρακάτω αγγίζοντας με την πατούσα της το ερεθισμένο μου όργανο .
    Την είδα να βγάζει το κυλοτάκι της και αποκάλυψε μπροστά μου ένα περιποιημένο άτριχο λαχταριστό μουνάκι με υπέροχα ροδαλά μουνόχειλα που γυάλιζαν , σημάδι ότι είχε ερεθιστεί . Κάθισε στο πρόσωπό μου και το έφερε σε απόσταση αναπνοής απο τα χείλη μου.
    - Ώρα να μου δείξεις το ταλέντο που έχει η γλώσσα σου είπε και κόλλησε τα μουνόχειλά της στο στόμα μου .
    Ρούφαγα , έγλειφα και γευόμουν για ώρες τους χυμούς της ενώ εκείνη βόγγαγε δυνατά απο καύλα και ηδονή . Κάποια στιγμή έφυγε και πήρε θέση να κάτσει επάνω στο ερεθισμένο μου όργανο .
    Βύθισε το καυλωμένο μου πέος μέσα στην λαχταριστή υγρή και ζεστή της τρύπα . Αισθάνθηκα σαν να είχα μπει σε ένα ηφαίστειο .
    - Κοίτα με είπε αυστηρά και μου έδωσε ένα σκαμπήλι όπως με είχε καβαλήσει .
    Άρχισε να κινεί την λεκάνη της , πότε με ένταση μπροστά πίσω , πότε κυκλικά ενώ μπορούσα να δώ την ηδονή ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της . Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Κούναγε το κορμί της , τα μαλλιά της σαν χαίτη λέαινας ακολουθούσαν ανάλαφρα τις κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της ενώ στο πρόσωπό της υπήρχε μια ένταση που όμοιά της δεν είχα ξαναδεί .
    Κυριαρχούσε επάνω στο κορμί μου σαν πραγματική αφέντρα. Αυτή ήταν που μου έκανε σέξ και όχι εγώ . Ξαφνικά την είδα να ουρλιάζει ενώ σφίχτηκε πάνω μου . Αισθάνθηκα να τρέχουν τα υγρά της επάνω στο πέος μου , σημάδι ότι είχε τελειώσει σε έναν εκρηκτικό οργασμό .
    Σε δευτερόλεπτα θα ακολουθούσα και εγώ . Ήμουν κοντά , ήμουν έτοιμος . Προς μεγάλη έκπληξη είδα την Αφροδίτη να τραβιέται και να με αφήνει στα κρύα του λουτρού χωρίς να έχω τελειώσει με το πέος μου κατακόκκινο και ερεθισμένο να πάλλεται .
    - Τέλεια , έχυσα , εσύ όμως όχι ακόμα , πρέπει να παρακαλέσεις είπε γελώντας σαρδόνια .

- Σας παρακαλώ κυρία είπα , κοντεύω να τρελαθώ είπα λαχανιασμένος .
    - Σκασμός !! είπε ξαφνικά και μου έσφιξε δυνατά το πέος μου με τα χέρια της προκαλώντας μου αφόρητο πόνο .
    - Θα κάνεις ότι σου λέω ! Κατάλαβες σκλαβάκι ; Είπε και συνέχισε να με σφίγγει έτσι ανήμπορος και ακίνητος όπως ήμουν .
    - Μάλιστα , θα κάνω ότι θέλετε !
    - Σε ποιόν ανήκουν αυτά εδώ ειπε μαλάζοντας δυνατά τα γεννητικά μου όργανα στα χέρια της . Η στύση μου δεν έπεφτε με τίποτε ενώ μέσα στο μυαλό μου είχα μια πραγματική τρικυμία συναισθημάτων ανεκπλήρωρης καύλας , όμορφης αίσθησης απο το άγγιγμά της αλλά και πόνου .
    - Βαρέθηκα να σε ακούω είπε και έφερε τα οπίσθιά της στο πρόσωπό μου .
    - Θέλω ένα καλό γλείψιμο απο πίσω αλλιώς την έβαψες είπε και έφερε την λαχταριστή της κωλάρα στα χείλη μου . Κάθισε αναπαυτικά πάνω απο το κεφάλι μου και η ροδαλή της πίσω τρύπα ήρθε μπροστά στα χείλη μου .
    - Ξεκίνα !!!!
    Άρχισα να της γλείφω απαλά στην αρχή και πιο έντονα στην συνέχεια την κωλοτρυπίδα της. Έδινα φιλάκια , ρούφαγα , έγλειφα γύρω γύρω τον σφρικτήρα της ακούγοντάς την να βογγά.
    - Μέσα , είπε αυστηρά . Δίστασα και τότε ανασηκώθηκε λίγο και μου άστραψε ένα σκαμπήλι
    - Θέλω την γλώσσα σου μέσα στο κώλο μου !! τώρα μέσα είπε απαιτητικά ενώ με έσφιξε δυνατά στα γεννητικά μου όργανα που συνέχισε να βασανίζει μαλάζοντάς τα .
    Πίεσα την γλώσσα μου και χώθηκε βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της .
    - Έτσι , βαθιά η γλωσσίτσα σου μέσα ... έλεγε και καθόταν πιο καλά στο πρόσωπό μου , απολαμβάνοντας το μασάζ με τη γλώσσα μου.
    - Αν είσαι καλό παιδί , θα σε αφήσω να χύσεις έλεγε και πότε με χάιδευε , πότε με έσφιγγε κάνοντάς με να σφαδάξω απο το πόνο και να μην μπορώ να τελειώσω .
    Πρέπει να την έγλειφα για ώρα ένώ εκείνη με βασάνιζε με όπλο τον οργασμό μου . Όχι απλώς το διασκέδαζε αλλά της είχε βγεί μια πολύ κίνκυ πλευρά . Της άρεσε να με βασανίζει. Όταν ευχαριστήθηκε το γλείψιμο στην κωλοτρυπίδα της , έφυγε απο πάνω μου .
    - Θές να τελειώσεις ; ρώτησε χαιδεύοντας το ερεθισμένο μου όργανο .
    - Ναι κυρία , έλεος είπα λαχανιασμένος .
    - Θα σου μείνει αξέχαστο είπε και με έλυσε .
    Πήγα να χαιδέψω το όργανό μου αλλά έφαγα και πάλι σκαμπήλι αυτή την φορά πολύ δυνατό. Με ευχαρίστησή είδα ότι της άρεσε να με σκαμπηλίζει και να με πονά .
    Η Αφροδίτη αφού με έλυσε , με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα . Τοποθέτησε το ψηλοτάκουνο πεδιλάκι της κάτω την λεκάνη μου και πήρε το ερεθισμένο μου όργανο και το έχωσε ανάμεσα στα λουριά . Αισθάνθηκα μια ανεξήγητη ηδονή ακουμπώντας το πέος μου στο πέδιλό της .
    - Γάμα το πέδιλό μου είπε . Παραξενεύτηκα αλλά μου άρεσε σαν ιδέα .
    Άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου μπρος πίσω ενώ το πέος μου κουνιόταν μέσα έξω στο πέδιλό της .
    - Μπράβο σκλαβάκι είπε πονηρά και πήρε το κυλοτάκι της και μπούκωσε το στόμα μου ενώ πήρε και την βούρτσα της με την ξύλινη λαβή και ήρθε πίσω μου.
    - Νομίζω πρέπει να τιμωρηθείς που είσαι τόσο άτακτος είπε και μου έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στα εκτεθιμένα μου κωλομέρια .
    Βρέθηκα μπουκωμένος με το βρώμικο κυλοτάκι της στο στόμα , να πηδάω το ψηλοτάκουνο πέδιλό της και να μου τις βρέχει στα πισινά με την ξύλινη βούρτσα .
    Οι ξυλιές έπεφταν βροχή ενώ δεν παρέλειψε να με τραβήξει και μερικές φωτογραφίες με το κινητό της σε αυτή την εξευτελιστική στάση .
    Κάποια στιγμή και ενώ τα κωλομέρια μου είχαν γίνει κατακόκκινα απο τις ξυλιές έχυσα βογγώντας μέσα στο πεδιλάκι της μια εξωφρενική ποσότητα σπέρματος .
    Έπεσα στο κρεβάτι λαχανιασμένος απο ηδονή αλλά και με δάκρυα στα μάτια απο τις ξυλιές που είχα φάει .
    - Έχυσες το πεδιλάκι μου ; Θα σε τιμωρήσω και άλλο είπε γελώντας και μου έστριψε δυνατά την ρώγα κάνοντάς με να πονέσω .
    Η εμπειρία μου αυτή ήταν η πιο έντονη που είχα ζήσει στην ζωή μου .
    Όπως μου εξομολογήθηκε αργότερα η Αφροδίτη , κολακεύτηκε πάρα πολύ που ήθελα να γίνω ο σκλάβος της και να την υπηρετώ σεξουαλικά . Αποδείχτηκε ότι είχε μια αυταρχική πλευρά και της άρεσε πολύ να με ελέγχει και να με εξουσιάζει .
    Λάτρεψε πολύ την ποδολαγνεία , συγκεκριμένα πάντα της έγλειφα τα πόδια , λάτρεψε πολύ το «μπάνιο της γάτας» όπως το καλούσε και συγκεκριμένα να της γλείφω όλο το κορμί ακόμα και όταν γύριζε ιδρωμένη απο το γυμναστήριό της και λάτρευε να με βάζει να την γλείφω μπροστά και πίσω .
    Η Αφροδίτη ήδη έχει αρχίσει και ψάχνει σελίδες στο διαδίκτυο για να επεκτείνει την κυριαρχία της . Καλύτερες και πιο καυλωτικές στιγμές με περιμένουν._

Συμβαίνουν και αυτά, cheers!..  

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όταν ερωτώ κάποιον συνομιλητή μου "τι είναι σεξ;" συνήθως επικρατεί ένα ολιγόλεπτο κάψιμο του εγκεφάλου, ίσως απ'την "αφελή" ερώτηση.
    Μία, όμως, εκπληκτικά ενδιαφέρουσα αποστομωτική απάντηση που έλαβα ήτο η εξής "Δηλαδή να σου πω με τι την βρίσκω;"

4. zou

zou

@dark explorer. κατ αρχην δεν ειπα οτι κανεις χαζες ερωτησεις. αφου θες να βαλουμε κριτηρια στη συνουσια και στο τι ειναι συνουσια τοτε να τα βαλουμε. εθεσες την αναπαραγωγη ως ενα απο αυτα και ειπα να το διευρυνω λιγο...

συμφωνω με τον/τους ορισμους που εθεσες για τη συνουσια. αν χρησιμοποιουσα αλλες λεξεις οπως διεισδυση, γαμησι, ψωλιασμα και δε ξερω κ εγω τι αλλο παλι θα επρεπε να βαλω κριτηρια και προυποθεσεις.

για να απαντησω σοβαρα λοιπον, ως μιστρεςς λοιπον δεν μπορω να απαντησω. η αρχικη μου παρατηρηση ηταν χαρην αστεισμου..

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

οταν λετε παιδια για τα θεληματα... ποιους ακριβως εννοειτε?

6. Τίποτα άστο  

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μη δίνεις σημασία, αθέμιτος ανταγωνισμός για δαύτους, σε κάτι που δεν μπορούν καν να νιώσουν!  

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ετσι...  

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Για εμενα μια υγιης σχεση ειναι αυτη που ο καθε συντροφος μπορει να εκφραζει και να αποζητα ελευθερα οτι τον ικανοποιει. Ανεξαρτητως στατους. Επισης μελημα του υποτακτικου μερους ειναι η ικανοποιηση του κυριαρχικου και αν αυτη η ικανοποιηση ερχεται μεσω πρωκτικου παιχνιδιου, γιατι οχι; Ανεξαρτητα το sex του κυριαρχικου μελους.

Οσο γι αυτους που νομιζουν οτι η ανδρικη κυριαρχια εγκειται στην προεκταση του πεους τους.. Καλα μυαλα!

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ανταλλαγη σωματικων υγρων... 

11. lovelatex1

lovelatex1 Regular Member

νομιζω οτι καπου χαθηκε το θεμα...

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Το βιολί μου εγώ λολ (χιουμορ)

1ο Πρωτα από όλα η απαραίτητη εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση. Που πάς αν δεν το φιλοσοφήσεις.

2ο Αφού το παραπανω video το δεις τουλάχιστον 13 φορές :
    Πολυ καλό και κάτι παίζει, κάποιο λάκο έχει η φάβα. Αν η Κυρία σου είναι σαδίστρια, πρέπει να το περιμένεις. Αν σου πεί για βαζελίνη, εκεί εχει γίνει η μαλακία, κάτι θα χει ρίξει μέσα. Μια που πασαλείφτηκες και δυο που το εργαλείο υπέστη 3ου βαθμού έγκαυμα και μια φωνή στο βάθος της Κυρίας σου να λέει ...... σούζι - τσούζι και είναι καύλα   λολ

3ο Στην περίπτωση που δεν θέλει βαζελίνη, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κάτι έχει κολλήσει ρε φίλε, εκεί στα γρήγορα που πήγε για πιπι στον Κηφισό και βλέπω το εργαλείο να γεμίσει κοκκινα καρούμπαλα μπορεί και ευνουνισμό και την επόμενη μέρα η Κυρία σου να λέει.... Θέλω μαζί σου να μοιράζομαι τα πάντα. Εγω σου έκανα το μεγαλύτερο δώρο χτες. Πήρες κώλο. Τώρα θα είσαι για πάντα δικός μου θες δε θες           Στήσου τωρα, που μου θελες και κώλο ! !

Οποτε κράτα και μια πισινή μην είναι τρίκ το όλο θέμα   χαχαχαχαχαχχα

Last edited: 27 Ιανουαρίου 2015