Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 27 Οκτωβρίου 2010.

?

Θέλετε το forum απλό ή σύνθετο?

1. Θέλω το forum απλό άχρωμο και δωρεάν

24 vote(s)
    48,0%
  2. Θέλω το forum σύνθετο με συνδρομή

26 vote(s)
    52,0%
  1. Lady_No

Lady_No Regular Member

Απάντηση: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί για το θέμα αυτού του forum!

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

1. το φορουμ ειναι μικρό... 7.500 περϊπου άτομα... εκτιμώ λιγότεροι απο 1.000 σχετικά ενεργοί
    2. υπάρχει σύνορο γλώσσας. 11.000.000 κατοικούν στην Ελλάδα, άντε κι άλλα 21.000.000 άτομα σε όλο τον κόσμο διαβάζουν Ελληνικά. Γενικά ως λαός ούτε διαβάζουμε ούτε πολυσυμμετέχουμε, απλά περιμ΄νουμε το μ"""ί στο πιάτο κι έχουμε κι άποψη για το σερβίρισμα.
    3. οι δημιουργοί του έχουν κάθε δικαίωμα να ζητούν μια οποιαδήποτε συνδρομή και το κανουν αφήνοντας ανοιχτή την επιλογή να μην συνδράμεις ωστόσο να συμμετεχεις.
    4. Η εμπορική εκμετάλλευση του φόρουμ νοσεί βαρέως. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους εξής λόγους:
    α. δεν γουστάρουν οι δημιουργοί του
    β. δεν ξέρουν πώς να το κάνουν
    γ. δεν θέλουν να ρωτήσουν πώς γίνεται
    δ. δεν το τολμούν
    ε. έχουν φάει τέτοια πόρτα από την εμπορική κίνησή του ως τώρα που έχουν φρικάρει-αποθαρρυνθεί
    στ. τους αρκεί ως έχει για τον οποιοδήποτε λόγο

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν για όσους 8έλουν το φόρουμ δωρεάν και με απ ολα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσω μόνον αν θέλουν οι δημιουργοί.
    Ταύτα και μένω προς το παρόν...!

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Το φόρουμ έχει μία πολύ ωραία παρουσία στον ελλαδικό χώρο του BDSM μέχρι τώρα. Αυτό επετεύχθη λόγω της πολυμορφίας των μελών του και της ανοχής στην διαφορετικότητα της άποψης. Το φόρουμ είναι ένας ολοζώντανος οργανισμός, ιδίως όταν δεν υπόκειται σε λογοκρισία.

Δεν ξέρω τί θα γίνει από δω και πέρα. Αυτή δεν είναι - δεν μπορεί να είναι - μία απλή επαγγελματική επιχείρηση, ή ένα χόμπυ, κατά την άποψή μου πάντα. Είναι μία τρελή αγάπη. Και όταν αγαπάς κάτι, το προστατεύεις από τους κινδύνους, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Επίσης, διαβλέπεις τις προοπτικές για εξέλιξη, αναβάθμιση, καλυτέρευση, ανάπτυξη. Και δεν μιλώ μόνο για τα πόσα bytes φωτογραφιών κώλων μπορεί να ανεβάσει κάποιος. Δεν ακρωτηριάζεις μόνος σου τους πόρους σου. Κανένα επιτυχημένο enterprise δεν μπόρεσε ποτέ να επιβιώσει διαφορετικά. Όποιος θυσίασε ποιότητα για ποσότητα, έχασε, πάντα. Και έχασε big.

Όσον αφορά το ποσό της συνδρομής, θεωρώ ότι είναι μηδαμινό και θα έπρεπε να μην το τσιγγουνεύεται κανένας. Σαφώς είμαι συνδρομήτρια εξ αρχής, και θα συνεχίσω να είμαι, παρά το γεγονός ότι έχω ήδη σταματήσει να κάνω χρήση της συνδρομής μου, εφόσον μπαίνω ως επί το πλείστον ως επισκέπτης, για να μπορώ να διαβάζω όλες τις σελίδες, που αλλιώς δεν μου επιτρέπεται να διαβάζω.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τους moderators για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, εντελώς αφιλοκερδώς και μάλιστα για αρκετά χρόνια τώρα. Ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο τους και την ενέργειά τους και το πολύ καλό έργο που έκαναν και κάνουν, οι moderators του φόρουμ: MasterJp, Emma, Avalonia, Ηλίας, Syrah. Να είστε πάντα καλά, όλοι σας.

4. Lady_No

Lady_No Regular Member

Ότι θα άκουγα ποτέ ότι πρέπει να πληρώσεις για να γράψεις σε ένα forum...!
    Το άλλο που δεν θα καταλάβω είναι γιατί στα off topic υπάρχει περιορισμός μηνυμάτων! Δηλαδή πρέπει να πληρώσεις για να γράψεις περισσότερα άσχετα (με το αντικείμενο) post..το θέατρο του παραλόγου!
    Δεν νομίζω οι υπηρεσίες chat mail και ένα προφιλ με 3-4 πληροφορίες να επηρεάζουν τόσο την τιμή, άλλο είναι αυτό που κοστίζει και υποψιάζομαι ότι την τιμή την ανεβάζουν πράγματα που δεν χρησιμοποιούν οι χρήστες με λίγα λόγια χάνετε η ουσία!

5. blindfold

blindfold Contributor

Lady_Νο επίσης όταν βλέπω ανθρώπους να το εκλαμβάνουν αυτονόητο με εκνευρίζει ,αλλά σκέψουν ότι κάποιοι ψήφισαν Γεώργιο Παπανδρέου και φυσικά πιστεύουν ότι το "μνημόνιο" είναι η μόνη λύση και πρέπει να πληρώσουν για τα φάγαν όλοι μαζί παρέα ,οπότε μετά από τέτοιες σκέψεις είναι που απογοητεύεσαι και λες οκ τράβα με τα νερά τους γιατί άλλα σε ενδιαφέρουν και χέστικες για τη σωτηρία τους .

προσωπικά πιστεύω πως ένας χώρος συζήτησης μπορεί να λειτουργήσει ποιοτικά χωρίς mini-chat (που είναι άβολο όπως αυτό του facebook), groups (που κανείς δεν μπαίνει), να βλέπεις ποιος σε βλέπει (σε βάζει και σε πειρασμούς μειωμένης ηθικής) ,sections με φωτογραφίες (που κανείς δεν βλέπει και το μεγαλύτερο ποσοστό φωτογραφιών/βίντεο που δημοσιεύοντε είναι linked δλδ δεν επιβαρύνουν το forum) και γενικά διάφορα χαρακτηριστικά τα οποία χρησημοποίηθηκαν για λίγο (και αν) και μετά απλά τα πληρώνουμε

οκ να δίνουμε σύνδρομη ,αλλά το forum μπορεί να λειτουργήσει με λιγότερα έξοδα και μπορούν να περισσεύουν χρήματα τα οποία να χρησημοποιούντε για συναντήσεις ή την δημιουργία μίας άτυπης κοινότητας (με φυσικούς χώρους) σιγά σιγά

εφόσον δεν υπάρχει παιδεία (δεν εννοώ μόρφωση..) τότε αναγκάζεται μία κοινωνία να απαγορεύει ,η μικροκοινωνία του forum αυτού αναζητά απαγορεύσεις . Η απαγόρευση για τα off-topic μπήκε για να μη πάρει το εν λόγο section μεγάλες διαστάσεις και σταματήσουμε να μιλάμε για αλγολαγνείες (bdsm δλδ) . όπως καταλαβαίνεις και για εκεί έχει γίνει μεγάλη κουβέντα το θεωρούν κάτι το άσχημο/αναγκαίο κακό (ναι η πλειοψηφεία είναι νεο-συντηριτική) ... προσωπικά το αντιμετωπίζω σαν στίγμα ζωής του forum αυτού .
    ισχύει ο ίδιος κανόνας που μας λέει ότι έχουμε ανάγκη τους αστυνομικούς να μας ελέγχουν γιατί είμαστε επιρρεπείς στο έγκλημα ,το βλέπω σαν αποτυχία της κουλτούρας μας ,αλλά όπως και να έχει είναι αλήθεια αν δεν θες να πέσεις σε κατάθλιψη αποδέξου και αυτό .

6. chemical23

chemical23 Regular Member

Απάντηση: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

Πραγματικα εχουν δικιο οσοι λενε πως αυτο το φορουμ αξιζει μιας χρηματικης ενισχυσης γιατι παρεχει πραγματα που αλλα φορουμ ουτε κατα δοιαννοια δεν εχουν. Το εχω σκεφτει καποιες φορες να κανω την κινηση στο παρελθον, αλλα δεν εκατσε, δεν ετυχε, ενω υπηρχαν και διαστηματα που δεν με ενδιεφερε.

Αυτο που απλα σκεφτομαι ειναι οτι ναι μεν τα χρηματα δεν ειναι πολλα, αλλα μεσα σε αυτο παγιδευομαστε. Και κανουμε πολλα πραγματα με λιγα χρηματα (υπερκαταναλώση) οποτε και τελικα ο τελικος λογαριασμος ειναι υπερογκος. Τωρα ειδικα που ολα εχουν παρει την ανηφορα και γινονται περικοπες απο παντου, ειναι πλεον δυσκολο να γινονται κινησεις απλες που κοστιζουν λιγο. Το point μου ειναι οτι κοβει ο καθενας πολυτελειες που κοστιζουν πολυ η λιγο, ενω δεν του ειναι απαραιτητες.

7. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Ο μόνος λόγος που θα εντόπιζα κάποια ουσία και σκοπό
    στο άνοιγμα ενός τέτοιου νήματος θα ήταν η απαγόρευση
    εγγραφής σε μέλη που δεν πληρώνουν συνδρομή.
    Από τη στιγμή που δεν υφίσταται κάτι τέτοιο
    και που τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό, δεν τίθεται και θέμα συζήτησης.
    Για το συγκεκριμένο φόρουμ κάποιοι άνθρωποι έχουν δουλέψει πολύ,
    έχουν επενδύσει το χρόνο τους στο να κάνουν την περιήγησή μας
    εδώ μέσα λειτουργικότερη και θα τους το χρεώσουμε και από πάνω?
    Και δεν μιλώ μόνο για όσα έχει κάνει ο Κωνσταντίνος, αλλά
    και για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν καθημερινά
    οι advisors και οι moderators.
    Προσωπικά απολαμβάνω και επιθυμώ την ύπαρξη του chat, το friends list,
    το ότι στο προφίλ μου δεν φαίνονται μόνο τα ποσα ποστς έχω κάνει
    και μπορώ να το χρωματίσω με όσες πληροφορίες επιθυμώ,
    τη δυνατότητα που μου δίνεται να ανεβάζω φωτος,
    το οτί μπορώ να σχολιάζω άλλες φωτος, να βλέπω profiles
    ή να ψάχνω άλλα μέλη με βάση το status ή το sexual orientation.
    Για αυτά και για πολλά άλλα τους ευχαριστώ.
    Συνεχίστε την καλή δουλειά και πάντα θα υπάρχουν
    άνθρωποι που θα εκτιμούν τη σοβαρή προσπάθεια κάποιων,
    θα στηρίζουν και θα επιλέγουν την ποιότητα. 

8. lizard

lizard Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

δεν σε καταλαβαινω κοπελα μου... αφου σ'ενοχλουν τοσα πραγματα με το forum αυτο, γιατι συνεχιζεις και μπαινεις? αντε στα αλλα 2 που ανεφερες πως σου αρεσουν και ασε μας εμας που μας αρεσει το συγκεκριμενο να το ευχαριστηθουμε χωρις την γκρινια σου !!!

9. kali crow

kali crow Guest

ενας χρηστης μπορει να μπαινει σε ενα δημοσιο φορουμ και να γραφεικαι να συμμετεχει οσο και εαν θελει...
    στο συγκεκριμενο νημα καλεστηκαμε να πουμε ο καθενας την αποψη του σχετικα με τη συνδρομη...
    οποτε καλο ειναι να μην αρπαζομαστε μεταξυ μας ανευ λογου.
    δεν ειπε κατι κακο για το φορουμ.
    ειπε την γνωμη της για οσα εχει δει ως τωρα.
    αυτο αντιληφθηκα.
    και ειναι επομενο να εχει και αρνητικα και θετικα η αποψη της πανω στο φορουμ.
    και πιστευω οτι συνεχιζει να μπαινει γτ την ενδιαφερει το βδσμ και το φορουμ αυτο μεσα σε πολλα αλλα εξυπηρετει και την ενημερωση μας πανω σε αυτο το θεμα.

10. Lady_No

Lady_No Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

11. lizard

lizard Regular Member

ειπε κατι κακο για το forum και μαλιστα επιμενει στην αποψη της χωρις να λαβει υπ'οψη της την γνωμη των αλλων μελων. αυτο με κανει να αισθανομαι πως δεν την ενδιαφερει η αποψη των υπολοιπων, απλα θελει να εκφρασει την δυσαρεσκεια της με καθε τροπο.

12. kali crow

kali crow Guest

απο ετσι και εσυ γτ δεν σεβεσαι την δικια της γνωμη?
    γτ σε πειραζει τοσο?
    ολοι μας πρεπει να σεβαστουμε την γνωμη ολων και πιστευω οτι οποιοδηποτε ξεκατινιασμα σε αυτο το νημα , ειναι περιττο .
    ΥΓ : επεμεινε και εσυ στη δικια σου αλλα χωρις να μαλλιοτραβιεστε....