Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να γίνουμε Ολλανδία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 7 Μαϊου 2009.

?

Θέλετε να γίνουμε Ολλανδία;

1. Ναι, αλλά δεν θα το πολυπαλέψω κιόλας

10 vote(s)
    31,3%
  2. Ναι, και θα το παλέψω με κάθε μέσο

5 vote(s)
    15,6%
  3. Όχι, αλλά δεν θα το κοντράρω

5 vote(s)
    15,6%
  4. Όχι, και θα εναντιωθώ σε αυτό με κάθε μέσο

4 vote(s)
    12,5%
  5. Βρε, δεν πα να γίνετε Ολλανδία!

8 vote(s)
    25,0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Θέλετε να γίνουμε Ολλανδία;

Αν μιλάμε και γιά το κλίμα της χώρας, ΝΑΙ, με χίλια. Αλλά επειδή φοβάμαι πως αυτό δεν παλεύεται, το "1".

2. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

οχιιιιιιι... οχι, το μεσογειακό κλίμα δε το αλλάζω! Μετακομίστε ολλανδία οσοι το θελετε!!!  

3. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

H thelma ...έγραψε τις σκέψεις μου και ρεαλιστικά η Lola τις ολοκλήρωσε με τον επίλογο της.

Ας προσγειωθούμε και προς το παρόν και ας αρκεστούμε σε ότι έχουμε … προσπαθώντας μόνο να γίνουμε καλύτεροι σε σημεία…Βελτιώσεις χρειαζόμαστε και όχι ριζικές αλλαγές! Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε την Ελληνικότητα μας και μερικά απο τα χαρίσματα που μας χαρακτηρίζουν ώς Ελληνες....
    Ύστερα με κάποιους τρόπους χαλαρά και χωρίς πίεση, ας ξεκινήσουμε προς τα εκεί … έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε …
    Δεν απογοητεύομαι…και φυσικά δεν βιάζομαι …. απλά ξέρω καλά ότι κάποτε θα φτάσουμε κάπου εκεί, είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε …

Ελπίζω μόνο όταν καταφέρουμε να φτάσουμε ως εκεί, να είμαστε εγκρατείς και να κρατήσουμε τα καλά… Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίποτε δεν είναι τέλειο και ότι πουθενά στην γη, δεν βρίσκετε ο Παράδεισος… Φοβάμαι όμως ότι η κόλαση είναι πιο προσιτή και πιο εύκολα προσβάσιμη!

Τα λέω όλα αυτά, παρόλο ότι αγαπώ την Ολλανδία και έστω και αν την νοιώθω δεύτερη πατρίδα μου!

4. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Αγαπητή Ευα, θα διαφωνήσω μαζί σου. Σιγουρα απο το ποστ αυτο καποιοι θα βρουν την ευκαιρια να με ονομασουν ακροδεξιο, πλευρικο, κλπ κλπ, αλλα πιστευω πως δεν τιθεται θεμα να κτρατησουμε την ελληνικοτητά μας αλλα να την ξανα-αποκτήσουμε. Για να φτασουμε ομως εκει πρεπει πρώτα να γίνουμε ανθρωποι. Μια απο τις πολλες οδους προς τον προορισμό αυτό ειναι να βγαλουμε τη γεροντοκορη απο μεσα μας και να νιώσουμε τη 'χαρα στα σκελια' χωρις ψευδοπουριτανιστικες αναστολες...

5. whipmarks

whipmarks Regular Member

Θυμηθηκα νημοθετη τα νιατα μου,οταν ηθελα να γινω αμερικανος.Λιγο η μουσικη τους οι ταινιες τους,ακομα και η πορνογραφια τους μου δημιουργισε την εντηπωση οτι προκετε για την πιο προοδευτικη χωρα του κοσμου.Καθως ομως μεγαλωνα ανακαλυψα οτι στην ουσια ειναι η πιο θρησκοληπτη χωρα του κοσμου,ακρως συντιριτηκη και καταναλωτικη.Το ιδιο νομιζω οτι ισχη και για τους ολλανδους εν γενη,απλα εμεις εδω ζουμε με ψευδεστησης για το τι θεωρειτε ωραιο.Πιστευω οτι περισσοτερι ολλανδοι θα θελαν να γινουν ελληνες αποτι το αντιστροφο.

6. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Re: Απάντηση: Θέλετε να γίνουμε Ολλανδία;

Ωπα!! με φωναξε καποια???
    Βρε κουκλα μου...προκαλεις δηλαδη τωρα?οχι πες μου...προκαλεις....???

:lol2:    

7. Zondag

Zondag Regular Member

Οχι δεν θέλουμε.

Περιμένω τόσους μήνες τώρα να κατέβω Ελλάδα για να πάρω μια ανάσα, να βιώσω έστω και μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς διακοπές.
    Δεν έχω όρεξη να βρεθώ σε μια απομίμηση της Ολλανδίας.

8. vautrin

vautrin Contributor

Ναι...
    (θα ήθελα επίσης η ΑΕΚ να γίνει Άγιαξ κι ο Γεωργέας Βαν Μπάστεν...)
    Μετά ξύπνησα.

9. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Αν θελω να γινουμε ΟΛΛΑΝΔΙΑ? Και ΒΕΒΑΙΑ!!!!

Με τη μικρη ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ of course!!! Or should I say off course?

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Θέλετε να γίνουμε Ολλανδία;

Για πιο ευφορική και ολλανδική αμπελοφιλοσοφία προτείνω να καλλιεργήσεις philosopher's stone - εντός της οικίας σου όμως.

11. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Θέλετε να γίνουμε Ολλανδία;

όχι

12. Ολλανδέζες θα έχει; Αλλιώς Jamaica, διότι θέλει λιγότερο κόπο.

Thread Status:
Not open for further replies.