Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. seduced mind

seduced mind Guest

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

2. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

η ζηστε τη ζωη σας παντρευτειτε αργα και χωριστε νωρις 

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

κι αυτο! καλυτερο!

4. brenda

brenda FU very much

Επειδή όλα έχουν ειπωθεί, οι παλαιοί απαντάνε τις ερωτήσεις με εξαιρετικές τοποθετήσεις....
    For your information λοιπόν, δεν είναι όλες οι γυναίκες κυρίες Κοκοβίκου...(αλοίμονο δηλαδής αν ήταν εν έτει 2015). Μπάστα με τα στερεότυπα, γιατί αφ΄ενός καταλαβαίνουμε όλοι ότι υπάρχουν, αφ' ετέρου δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα αναπαράγουμε και μάλιστα σε ένα τέτοιο περιβάλλον...

Τις δις εξ΄αμαρτείν ουκ γυναικός σοφής εξίσου, και αυτό φτάνει στην καρδιά του ερωτήματος για μένα προσωπικά....
    Όσο για την διαπλοκή εκκλησίας-κράτους στην προσωπική μας σχέση που λέει κι η @aethereal, συμφωνώ και μ΄αυτό απόλυτα, άσχετα αν το έκανα στο παρελθόν...

Σε ότι αφορά τους άλλους και την δημιουργία οικογένειας, οκ, πάω πάσο, κατανοώ ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να γίνουν μάνες (και αντίστοιχα άντρες που θέλουν να γίνουν μπαμπάδες), οπότε δεν με ενοχλεί η προσωπική επιλογή του καθενός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι πλέον, ειδικά σήμερα....
    Αυτό το να παντρευτείς νωρίς και να χωρίσεις, ή αργά που λένε τα παιδιά πιο πάνω, δεν ξέρω, τείνει να γίνει ο κανόνας σήμερα, μάλλον γιατί ο θεσμός έτσι κι αλλιώς, έρχεται σε σύγκρουση με κάποιες θεμελιώδεις ελευθερίες της ζωής, ενδεχομένως και του bdsm....(όσο να πεις...)
    Παντρεύεσαι νωρίς, δεν έχεις ζήσει και μπαίνεις στον γάμο απροετοίμαστος ή ανώριμος κι αυτό τελικά μπορεί να σε οδηγήσει να χωρίσεις....(λίγα είναι τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν από νωρίς και μείνανε μαζί μία ζωή, αν μιλήσουμε για την τελευταία 20ετία, για παράδειγμα)
    Έχεις ζήσει αυτά που μπορούσες και λες να το κάνεις κι αυτό για να κλείσεις τον κύκλο της ζωής....Βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, ή κάνεις εκπτώσεις στα βασικά (κι αν είσαι bdsmer δεν χρειάζεται να εξηγήσω ποια είναι αυτά) και προχωράς στον γάμο με απίστευτη αισιοδοξία...(το άλλο μισό δεν είναι απαραίτητο ότι το βλέπει όμως ακριβώς έτσι...) Δυσκολάκι να κρατήσει μία τέτοια σχέση, συνήθως κρατάει από συμβιβασμό ή από τύχη....

Τέλος εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη σε όποιον το αποφασίσει συνειδητά, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο προορισμός του ανθρώπου και έχοντας βρει αυτό που γενικευμένα αποκαλείται το ''έτερον ήμισυ''...
    Καλή τύχη παιδιά, δυστυχώς νομίζω ότι θα την χρειαστείτε, μιας και η αγάπη μόνο δεν φτάνει....Θέλει κι άλλα υλικά αυτή η συνταγή...
    Όσο για μένα, thanks, but NO, thanks...

5. Lacrima

Lacrima Regular Member

6. Αυτην εδω την παντρευομουν ανετα...

7. Kριμα... Εφυγε νωρις ο Θ.

8. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια παιδιά και ένα καλό μικρό σπίτι....... με secret room full ηχομονωμένο οπου η καλή όμορφη και ευγενική σύζηγος μου θα μετατρέπεται σε μέγαιρα αφέντρα με το που θα κλείνει η πόρτα του μυστικού δωματιου και εγώ απο αυστηρός δυνατός επιβλητικός επιστήμονας θα μετατρέπομαι σε αβουλο κρατούμενο αφημένο στο έλεος της....και να σου οι μαστιγιές γιατί την παραμελώ...και να σου οι ξυλιές γιατί κοιταξα άλλη τις προαλλες στο εστιατόριο...και να σου οι τακουνιές γιατί μου την έπεσε η νοσοκόμα προχθές και να τα floggings γιατι αφησα τρίχες στο νιπτήρα απο το ξυρισμα χαχαχαχαχα το πιο τρελό μου όνειρο!!!! μακάρι θέε μου!!

9. seduced mind

seduced mind Guest

Δεν γνώριζα πως οι επιστήμονες χρειάζεται να είναι αυστηροί και επιβλητικοί... Ψύχραιμοι και λογικοί πίστευα πως είναι αναγκαίο να είναι... Αλλά δεν πειράζει θα αναθεωρήσω, ίσως  

10. ΤΟ ψύχραιμοι και λογικοί δεν αναιρεί το δυνατοί και επιβλητικοί.....

11. seduced mind

seduced mind Guest

Καλά για να μην βγούμε οφτόπικ εύχομαι αν πραγματικά χρειάζεσαι αυτά τα στοιχεία να τα έχεις.... εγώ προσωπικά δεν τα χρειάστηκα ποτέ...

12. Κοιτα επειδή το σχόλιο σου ήταν εξαρχής άστοχο θα σου πώ κάτι και δε θα το ξανασχολιάσω μιας και δεν είναι το τόπικ αυτό οπως λες.Δεν ξέρω τι ακριβώς σε πείραξε στο δυνατοί και επιβλητικοί,τι διεκρινες ή τι σε ενόχλησε.Ναι είμαι δυνατός και επιβλητικός και εκεί που πρέπει και ψυχραιμος και λογικός και συμπονετικός.Μην κολλάς στις λέξεις... Στην αντίθεση της μετατροπής ήθελα να δώσω έμφαση,πως ένας συζηγος απο εντελώς κατι αλλο στην έξω ζωή θα μετατρέπεται σε κάτι εντελώς αλλο μέσα στο secret room ...αντε να στο κάνω λιανά για να το καταλάβεις.Δε συνεχίζω αλλο και σε συμβουλεύω μη το κάνεις γιατί έχουμε ξεφύγει εκτός θέματος....