Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. regina rosa amat

regina rosa amat Dark Angel of Love has a Dark side

όχι φυσικά μου αρέσει έτσι όπως είμαστε

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν ξέρω αν θέλω

3. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

νομίζω πως ναι.. 
    αμέσως μόλις τελειώσω τις σπουδές..και θα μένουμε σ ένα σπίτι με μεγάλο κήπο,λευκό φράχτη και κόκκινες τριανταφυλλιές..κερασιές,πορτοκαλιές,ροδακινιές,λωτόδεντρα κι ένα πεύκο με κούνια
    επιπλέον,θα έχουμε κι έναν κουνελώνα όπου θα εκτρέφουμε υπερμαλλιαρά κουνέλια angora και μερικά περιστέρια για το εφέ..
    και θα έχουμε κι ένα κιόσκι όπου θα φύονται και θα περιπλέκονται βουστροφιδών τα γιασεμιά και οι βουκαμβίλιες ενω λίγο πιο πέρα θα ξανοίγεται το βλέμμα μας στη γραμμή οπου ενώνεται το μπλέ τ ουρανού με το γαλάζιο της θάλασσας..  

4. brenda

brenda FU very much

Τι διαβάζουμε βραδιάτικα, έλεος...
    http://www.peta2.com/blog/guess-ban...st&utm_source=peta2+Facebook&utm_medium=Promo

5. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

6. brenda

brenda FU very much

Γαμώ...γι αυτό ακούω για εκτροφές και αδυνατώ να το συσχετίσω με την ειδυλλιακή εικόνα, όπως παρουσιάστηκε. Ελπίζω η Νηριήδα να τα φαντασιωνόταν ως πετ και όχι ως ζώα εκτροφής.

7. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Καλά σίγουρα δεν είχε καμία σχέση αυτό που μας περιέγραψε.
    Αυτό που έβαλες κάτι πολύ αρρωστημένοι δέχονται να τα κάνουν...ψόφος ΨΟΦΟΣ!

8. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

έχω εδώ και 3 χρόνια ένα angora συννεφένιο λευκό με λίγο μπεζ-γκρί και το όνειρό μου είναι να δημιουργήσουμε έναν κουνελώνα εκτροφής angora ωστε να έχω περισσότερα απο ένα  
    τα μαλλάκια του είναι η γοητεία του και γι αυτό,μόνο τη φράντζα της κουρεύουμε λίγο κάθε 6μηνο ωστε να μην στουκάρει καθώς τρέχει μες στο σπίτι..

αισθάνομαι προσβεβλημένη και μόνο απο το σενάριο που φαντάστηκε η @brenda επειδή τα κουνέλια και συγκεκριμένα η φουντωτή ράτσα angora,είναι τα αγαπημένα μου κατοικίδια

9. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Πάντως, ανεξαρτήτως προθέσεων -δε δικάζουμε τέτοιες εδώ μεταξύ 2 και 4 το μεσημέρι-, η συζήτηση έναν ειρμό τον έχει.
    Τι νόημα έχει να σε παντρευτώ, αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις στιφάδο;  

10. Aquarius86

Aquarius86 Aquarius86

Πως κανετε ολοι ετσι με την ελευθερια σας ? Δεν θελω να θιξω (αλλα θα το κανω λεει..χαχαχΧ) αλλα το θεωρω κομπλεξ.. ελευθεροι ειμαστε και μετα το γαμο.. το οτι δεχομαστε καποιες αλλαγες στη ζωη μας δεν σημαινει κατι.. Τωρα αν εννοειτε ελευθεροι να πηγαινετε με 101230 ατομα το χρονο οκ δεκτο.. Αλλα μη κανετε σαν να εινια φυλακη η κατι κακο..
    Για τον καθενα η καθε κατασταση ειναι περιεργη.. Κ για μενα το να με δεσουν με σχοινια και να με πλακωνουν στο ξυλο με μαστιγια μου φαινεται σπαστικο... Σε καποιους αρεσει..αρα δεν το θεωρω κακο ουτε περιεργο.. ειναι μια κατασταση που προσφερει σε αλλους κατι καλο σε αλλους κατι αδιαφορο.

Μεγαλοποιειτε τον γαμο σαν να μη πω τι.. Γουσταρω τη φανφαρα της εκκλησιας και του γλεντιου οσαν παραδοσιακος που ειμαι καπως σ αυτα αν και ΔΕΝ ειμαι καθολου θρησκος.
    Γουσταρω εαν βρω την συντροφο που θα περναω καλα στο κρεβατι να μην πηγαινω με αλλες οχι γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ αλλα γιατι ετσι γουσταρω και γιατι εχω τοοοοσα αλλα πραγματα να
    κανω απτο να τρεχω ολη μερα να πηδαω.. Εχω κι αλλα χομπυ οπως πιστευω και πολλοι απο εμας!

Δηλαδη αυτο που κανουν πολλοι ΑΜΑΝ με το που ακουνε γαμο ...ελεος.. Η ζωη ειναι ενα ρισκο το περνεις και η θα πετυχεις η θα μαθεις και θα εχεις μια εμπειρια που θα σε κανει καλυτερο.
    Τι χανετε; το καθε ΣΚ εξω για ξυδια; Το καθε βδομαδα αλλη γκομενα; δηλαδη μονο αυτη ειναι η αξια της ζωης για οσους το λενε αυτο; Ποτα σεξ γαμησια; Αλλα πραγματα δεν εχουν ενδιαφερον;
    Και στο κατω κατω ενα χαρτακι και 1000 ευρω ειναι το κωλοδιαζυγιο... So F what... ΤΟ μονο που ειναι αξιο σημασιας και προσοχης ειναι οταν κανεις ενα παιδι να μην περασει αυτο τα σπασμενα των γονιων..
    Κ παλι ισως γινω λιγο κακος... Θεωρω ελεηνα εγωιστικο για εναν ανθρωπο που δεν τον ενδιαφερει να δεσμευτει με το να κανει ενα παιδι.. Κατι δε στεκει κατ εμε..  
    Μακαρι να ερθει η ωρα που θα κανω τη κορη και θα μου κανει τη ζωη ανω κατω.. (αυτο μου βγαινει λογο μαζοχισμου μιας και δεν παιζει να βρω γυναικα να μου το κανειι αυτο και να το αξιζει..   )

Εννοειται οτι το κανεις γιατι γουσταρεις εσυ και οχι το συγγενολόϊ

Και τα λεω αυτα εγω που πνιγομαι και νιωθω στερηση ελευθεριας ακομα και οταν μου ζητανε να βαλω ενα ποτηρι νερο ενω κανω κατι αλλο   (aquarius. remember?)

11. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

να ντυθώ γαμπρος να με καμαρώσει και η μανα μου βρε παιδιά !!!!!

12. sennyo

sennyo Fet: Mary26