Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. conner

conner Contributor

2. Ερατώ

Ερατώ Earth without art is just Eh...

Όχι. Για μένα γάμος (η τελετή με όλα τα παρελκόμενα) είναι η αρχή της οικογένειας. Αν ερχόταν ένα παιδί, ίσως να το σκεφτόμουν. Αλλά επειδή δεν μπορώ να κάνω παιδιά, δεν το σκέφτομαι καν. Έχω τελειώσει σχέση κατά την οποία το ταίρι μου ήθελε παιδιά (βιολογικά) και δεν το μετανιώνω.
    Κάποτε πίστευα ότι αν ένας άνθρωπος φτάσει στα 40 και δεν έχει κάνει γάμο ή αρραβώνα, κάτι δεν πάει καλά. Πλέον έχω αναθεωρήσει πολλά...

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Εσυ ειδικα να θυμασαι οτι ο γαμος μπορει να κρατησει μηνες κι η διατροφη δεκαετιες.

4. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Αχαχα σοφέ ..!! Την καλημερα μου!

5. Soraya

Soraya Guest

έλα βρε Χαλκιδικιώτη να σε παντρέψουμε!!!! να φάμε και να πιούμε και να χορέψουμε!!!!!

6. gazza

gazza Regular Member

Για Αθηνω Ωναση τι λες; Τωρα που χωρισε; 

7. mescalito

mescalito New Member

Ωραίος ο γάμος, έχει τζέρτζελο, σου φέρνουν δώρα, γνωρίζεις κόσμο (σόι συννήθως) που δεν τους έχεις ξαναδεί στη ζωή σου...
    Το κακό είναι ότι στο τέλος σου μένει αμανάτι η νύφη.. ή ο γαμπρός, δεν έχει σημασία. Πάντως κάποιος άχρηστος σου μένει στο τέλος  

8. Καλός ο γάμος,αλλά σου.μένει η.νύφη!
    Ατάκα φίλου πριν εικοσιένα χρόνια....
    Ο γάμος δεν είναι φόβητρο. Ημουν παντρεμένος εννιά χρόνια. Αν θα το ξαναεκανα? Ναι ,υπο προϋποθέσεις. Με μια συγκεκριμένη....ναι.

9. halkidikiotis

Δεν την θελω ψηλη ειναι. 

10. halkidikiotis

Οτι θελετε στη διαθεση σας..!ολα τα ειδη μουσικης κ φαγητων.

11. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

ναι υπό προϋποθέσεις
    1. Να βρω χορηγό για τα πρώτα έξοδα ( εκκλησίες και τα λοιπά )
    2.Να βρω χορηγό για τα έξοδα μετά γάμου ( ταξίδια - δώρα κτλ κτλ )
    3.Να βρεθεί μέγας ευεργέτης για δώρα σπιτιού - αυτοκινήτου και έξοδα συντηρήσεις αυτών
    4.Προ σύμφωνο γάμου που να με απαλλάσσει από κάθε υποχρεώσει προς τρίτους, τέταρτους ... μετά το πέρας του μουνοπανυγηρου .
    ναι θα το κάνω άνετα  

12. halkidikiotis

Ετσι καθε βδομαδα παντρευομαι ..και εγω!! Τι ωραιες εμπειριες να μαζευομε τρελοδωρα θελω και πλαυστασιον4.