Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. thanasis

thanasis Contributor

Επιθυμώ να νυμφευθώ ετοιμοθάνατον ματσωμένην γραίαν, με στόχο να περάσουμε μαζί τα τελευταία χρόνια (μήνες) της ζωής της, till (her) death do us part.

Αιτήσεις εντός.

Η προϋπηρεσία στο γEROνTICA θα θεωρηθεί προσόν.

2. john_m

john_m Bollocks mandola

Ποτέ ξανά ........... Ο γάμος μου άφησε μια γλυκιά γεύση( τον γιο μου,το παλικάρι μου που είναι η ανάσα μου η ζωή μου όλη )
    και μια πικρή ( ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ   την οποία όσο και αν την αγαπούσα   παρακάλεσα τον καλό θεούλη να την πάρει κοντά του για να του κάνει παρέα και μου την έκανε αυτή την χάρη  ).

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Ζητω συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης , αλλα ειμαι σε πληρη απασχοληση εν αναμονη αφιξεως της υποψηφιας νυφης απο Ρωσια ... Αυριο Δευτερα ειμαι Αθηνα για τα καλωσορισματα ...

λοιπον ... θα προσπαθησω να δωσω απαντηση σε καποιους απο τους συλογισμους που εθεσες , ωστοσο για τις προσωπικες μου επιλογες και προσδοκιες σχετικα με τον γαμο , ευχαριστως να τα πουμε σε καποιο καφεδακι για να μην κουρεαζουμε τα υπολοιπα μελη στο φορουμ ...

Σωστα ειπες οτι ισως εδω οι Λέσβιες να ειναι αλλιως και να δικαιολογει μια διαφορετικη αντιληψη . Οι κοπλες της επαρχιας κανουν σχεση οπως ολες και οπου αυτη βγει ... αν ομως εκεινος εχει ενα κεραμυδι απο πανω του και ειναι και δημοσιος υπαλληλος , το που θα βγει , δεν το αφηνουν καθολου στην τυχη ....
    Αυτο για μενα ειναι γαμος με βαση το χρημα
    Ομως θα δεχτω οτι για πολλες δεν ειναι τα χρηματα που θαμπωνουν αλλα εκεινος που βρισκεται πισω απο αυτα και οτι εχει δημιουργησει με τις ικανοτητες του ... οσο ομως και να το γλυκανουμε , παλι για χρηματα μιλαμε ...
    κακα τα ψεμματα ... οσο πιο εμφανισημη η νυφη , τοσο μεγαλυτερη η φορολογικη δηλωση του γαμπρου ...
    αυτες που ειναι υπερανω χρηματων (στην ουσια , οχι μονο στις δηλωσεις , διοτι ξερω πολλες που μια ζωη φιλοσοφουσαν για να ερωτευτουν στο τελος , και καλα , καποιον γιατρο , δικηγορα , κτλ ..) ... εκεινες λοιπον που ειναι υπερανω χρηματων , ειναι και υπερανω ηλικιας ή μεσου βαρους ...
    οσο ειχα την οικονομικη ανεση να διατηρω φουσκωτα με εκδρομες σε ολο το Αιγαιο και 4Χ4 τζιπ .. δεν προλαβαινα να κλεισω ραντεβου για το Σ/Κ ... και αμα εδειχνα λιγο ενδιαφερον σε μια , οι αλλες την κοιτουσαν με λυσσα και μου εβγαζαν τα απλυτα της στην φορα .... ΠΟΥ ειναι ολες αυτες τωρα ????? ....
    ποιος θα με αδικησει οταν ηρθαν στιγμες που πανω στην αγανακτηση μου και την πικρα μου , ειπα , πως η μεγαλυτερη πουτανα στον κοσμο ειναι η Ελληνιδα ... πουτανα απο την στιγμη που θα γεννηθει εστω και κατοχος του νομπελ ηθικης ...
    Δειξε μου ΜΙΑ ποιυ να ειναι αποφασισμενη να αγαπησει και να αγαπηθει και να εχει δωσει τα παπουτσια στο χερι σε καθε πλουσιο που προσπαθησε να την αγορασει ... εστω και με λεπτο τροπο ... να την κυνηγησω ως την ακρη του κοσμου και αμα την χασω να παραδεχτω οτι ειμαι εγω ο ανικανος της υποθεσης .. που ειναι αυτη ??????

Η Ωραια γκομενα , θα στοχευσει οσο μπορει σε ψηλοτερο εισοδημα .. τελος .. ειναι κανονας ...
    οσο κανει την πλακα της , μπορουν να παιξουν αλλα κριτηρια .. αλλα για γαμο το θεμα αλλαζει .

γι αυτο σημερα ενας στους δυο γαμους χωριζουν ...

και ναι ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι λαθος αυτο η οχι .... αν η ψυχικη διαθεση και ηρεμια της γυναικας , σχετιζεται με την οικονομικη κατασταση του ζευγαριου , τοτε ναι , ισως ειναι καλυτερα ενας γαμος που θα την εξασφαλισει βιοποριστικα .. αλλιως μια ζωη η ελλειψη θα την ροκανιζει ....

Last edited: 15 Μαϊου 2011
  4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Δεν θέλουμε τον γάμο, αλλά τα ναι είναι 17 και τα όχι 11.  

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Eπιτελους!!!!
    Εβρεθη ο λαμπρος νεος που θα κανει ευτυχισμενη την αγαπημενη μου θεια....Αφροξυλανθη!
    Ηλικια: 94 Μαϊων
    Κατοικος: Πατρων
    Οικονομικη καταστασις: 4 διαμερισματα εις κεντρον πολεως ενοικιασμενα εις ιατρους ως επαγγλεματικη στεγη. 1 μονοκατοικια εις λοφον Αροη εντος πολεως Πατρων 164 τ.μ. με οικοπεδο 1600τ.μ. 1 επαυλις εις προαστειον πολεως 150μ. απο τον αιγειαλον δια εξοχικη κατοικια. 1 μονοκατοικια εις Ζακυνθο θεση Μποχαλη δια καλοκαιρινας διακοπας. Μετοχες εις πολλας εταιρειας και 2.200.000 € εις Εθνικην τραπεζα και Ταχυσδρομικον ταμιευτηριον
    Μοναδικη επιθυμια η οποια θα αμοιφθει με ολα τα ανωθεν, να νυμφευθει νεον ψηλον,ευθυτενη,με πλουσια κωμη,τραγουδοποιο και bdsmer!
    Περαιτερω πληροφοριες εντος

Aαααχ! Ειμαι πολυ συγκινημενη που την παντρευω...

6. voluptas

voluptas Regular Member

αρα απο τα λεγόμενα σου κυρίως απο τις ελληνίδες εισαι απογοητευμένος? θελω να πω δεν εστιαζεις τοσο στο οτι αυτή ειναι η φυση της γυναίκας ( οτι ψάχνει να ειναι σίγουρη οικονομικά) αλλά στο οτι οι ελληνίδες ειναι ετσι

7. thanasis

thanasis Contributor

@Astrovroxi

Όλα ζάχαρη, το "ετοιμοθάνατον" δεν βλέπω πουθενά. Αυτή θα θάψει κι εμένα και θα χορεύει το YMCA στον τάφο μου.

8. Astrovroxi

Αφου με ξερεις....ειμαι χαρουμενος ανθρωπος και αποφευγω δυσαρεστες λεξεις.
    Αυτα εννοουνται καλε μου....θειε! (με το αζημιωτο ετσι?)

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν εχω κριτηρια για τις ξενες ... τωρα θα αποκτησω   .....
    δεν ειμαι απογοητευμενος .. θυμωμενος μεχρι το μεδουλι στα κοκκαλα ειμαι .. αν και αρχιζει να μου περναει με τον καιρο ...

παντως αν εχεις δικιο ,. στο οτι αυτη ειναι η φυση της γυναικας , τοτε ειναι παρα πολυ απογοητευτικο .. δεν μπορω να το δεχτω για την ωρα ως κανονα , εστω και αν το εχω λουστει καταμουτρα .... θελω να πιστευω οτι εκανα λαθος παρεες ....

ωστοσο δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι η Ελληνιδα (τουλαχιστον περιπτωσεις που ξερω) , μενουν στα δυσκολα ... σε αντιθεση με καποιες αλλοδαπες που στν πρωτη δυσκολια γυρισαν πισω ...
    εκει ομως ριχνω το φταιξιμο στους αντρες διοτι μπερδευουν στο μυαλο τους πολλα πραγματα ...

10. thanasis

thanasis Contributor

(με το εξοχικό, το πούρο και τα φιογκάκια είμαστε κομπλέ; )

11. Astrovroxi

Εκλεισε λατρεμενε μου θειουλη!

12. voluptas

voluptas Regular Member

δεν το ξερω αν ειναι η φυση της γυναικας.. ισως ειναι στη φυση της ελληνιδας γυναικας.. χαχα

κι εγω συμφωνω με αυτο που λες, μεχρι στιγμης στα 28 μου, και οσο μεγαλωνω τεινω να μη συμπαθω ιδιαιτερα τις ελληνιδες για τους λογους που προανεφερες. απλα σε ρωτησα γιατι βλεπω εισαι 42 οποτε σιγουρα εχεις πιο πολλες εμπειριες και πιο κοντινες στο γάμο. καταλαβες τι εννοώ.

παντως εχω ακουσει απο φιλους φιλων και καλες περιπτωσεις αλλα ειναι οι γυναικες που σ εμας τους αντρες δε μας αρεσουν. νομιζω ειμαστε λιγο μαλακες σ αυτο το ζητημα, τις καλες τις λεμε ξενερωτες και κολλαμε με οσες μας δυσκολευουν τη ζωη. μπορει να κανω κ λαθος. δεν ξερω .

ισως κ να ισχυει αυτο που λεει ο brad pitt στο fight club : ειμαστε γενια αντρων μεγαλωμενοι απο γυναίκες. μια γυναίκα ακόμη ειναι σίγουρα αυτο που χρειαζόμαστε?? χαχα φοβερή ατακα!