Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Αυγούστου 2006.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η ιδεα της ατσαλακωτης , απομακρης , λακωνικης , αποστασιοποιημενης , αγερωχης και δυναμικης σε καθε περισταση συμπεριφορας του Κυριαρχου παρατηρω πως απασχολει την σκεψη πολλων.
    Πιστευω οτι αυτη η ιδεα ειναι αφετηρια για μεγαλη πιεση συναισθηματικη στον Κυριαρχο που εχει πλεον μη ρεαλιστικες απαιτησεις απο τον εαυτο του με αμεσο αποτελεσμα την συχνη απογοητευση απο τον εαυτο του και την μειωση της αυτοπεποιθησης του και της πιστης του στν Κυριαρχικοτητα του.
    Αραγες γιατι ενας Κυριαρχος να κατατρεχεται απο υπερφιαλα προτυπα "ματσο" Κυριαρχικης συμπεριφορας? Γιατι να εχει καλουπωσει την Κυριαρχικη του συμπεριφορα με βαση αυθαιρετους κανονες?
    Νομιζω οτι μια Κυριαρχικη σταση ζωης ειναι αυθορμητη και δεν θα πρεπει σε καμμια περιπτωση να ειναι ετεροκαθοριζομενη απο προσδοκιες τριτων οπως ειναι οι υποτακτικες η τα προτυπα που προανεφερα τα οποια αποτελουσαν ενδεχομενως σταση ζωης αλλων Κυριαρχων που αυθορμητα τους εξεφραζαν απολυτα. Η αυθορμητη ιδιαιτερη εκφραση της Κυριαρχικοτητας του καθενος ειναι πορσωπικη του υποθεση . Οι προσδοκιες της υποτακτικης δεν μας αφορουν τοσο ωστε να προσαρμοσουμε την συμπεριφορα η την προσωπικοτητα μας για αυτες . Ειναι αλλωστε αντιφατικο αν συμβαινει κατι τετοιο. Ο Κυριαρχος συμπεριφερεται αναλογα με τις προσδοκιες τριτων οποτε ειναι ετεροκαθοριζομενος αρα Κυριαρχειται και δεν κυριαρχει εστω και εμμεσα κατι που ενδεχομενως να απογοητευσει την υποτακτικη. Η στυλιζαρισμενη ατσαλακωτη Κυριαρχικοτητα συνεπως φερνει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα και μετατρεπει το φοβου του επισφαλους Κυριαρχου για απαξιωση στα ματια της υποτακτικης σε μια ζοφερη πραγματικοτητα.
    Ομως το θεμα εγκειται αλλου. Η Κυριαρχικη συμπεριφορα ή η σαδιστικη ερωτικη επιθυμια ειναι προιον της αυθορμητης θελησης . Εισαι ετσι. Η by the book συμπεριφορα που ενδεχομενως καποιοι διαβασαν σε ενα βιβλιο ισως προιον λογοτεχνικης εκφρασης μπορει να φανταζει καπως γοητευτικη για να μιμηθει κανεις αλλα πρεπει να δει πανω απο ολα αν ειναι συμβατη με την αυθορμητη εκφραση της Κυριαρχικοτητας του. Η ανασφαλεια που κρυβει η τυποποιημενη Κυριαρχικη συμπεριφορα ειναι νομιζω ολοφανερη. Εισαι Κυριαρχος γιατι θελεις γιατι θα επρεπε να σε διασκεδαζει, να το απολαμβανεις και οχι γιατι ειναι πηγη αγχους.
    Με αλλα λογια Ο Κυριαρχος μπορει να κλαιει , να βλεπει καρτουνς και να γελαει, να πληγωνεται, να παθαινει ατυχηματα και να χρειαζεται φροντιδα, να αποζητα τρυφεροτητα.
    Ειπα τρυφεροτητα? χμμ να μια λεξη που ειναι σχεδον ταμπου στον Κυριαρχικο χωρο. Δεν θα επρεπε ομως.
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2006
  2. female

    female Contributor

    Re: Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

    Οτιδήποτε αλύγιστα μονοδιάστατο δεν καταντά αφόρητα κουραστικό;​
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Συνυπογράφω.
     
  4. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Ξαναδιάβασα το αρχικό πόστ και όλα τα σχόλια των αγαπητών φίλων σε αυτό, και πραγματικά έχω την εντύπωση ότι μία χαρά κατάλαβα το νόημά του. Ένας Κυρίαρχος δεν ζεί με πρέπει, αλλά με θέλω. Αν εγώ θέλω να περιφέρομαι αχτένιστη, άβαφτη και κακόκεφι μέσα στο σπίτι μου, τότε το κάνω. Το να Κυριαρχείς δεν έχει να κάνει με το λούκ, αλλά είναι η διτή φύση σου, η οποία με παντούφλα και γόβα στιλέτο ίδια είναι. Απλά με τη γόβα έχεις το πακέτο ολοκληρωμένο.

    Ένας υποτακτικός δεν υποτάσσεται σε αυτά που βλέπει, αλλά σε αυτά που δέ βλέπει. Δεν με δυσκολεύει καθόλου να Κυριαρχώ, ακόμα και όταν οι ρώγες μου χαϊδεύονται με τον αφαλό μου. Και σαν Κυρίαρχος, δεν χάνω ποτέ τον έλεγχο (άσχετο αν πολλές φορές επιλέγω να φανεί ότι δεν τον έχω) και φυσικά δε με φοβίζει η τσαλακωμένη εικόνα του εαυτού μου. Πολλές φορές έχω και εγώ τα σκαμπανεβάσματά μου και μπορώ να κλάψω, να πιώ λίγο παραπάνω, να κάθομαι χυμένη ολημερίς μπροστά στην τηλεόραση και να φυτοζωώ, να μήν χτενιστώ για μία ολόκληρη μέρα, και καθόλου να μήν μειωθεί το πρεστίζ μου.

    Το θέμα δεν είναι να προσπαθείς, αλλά το κάνεις αβίαστα. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να κουραστείς να είσαι αυτό που είσαι. Κουράστηκε κανείς να αναπνέει; Δέχομαι ότι μπορεί να ρουτινιάσεις. Δέχομαι ότι μπορεί να νιώσεις πλήξη, ανία, επανάληψη, μοναξιά, ορμονικές διαταραχές, θυροειδή, αλλά για όλα τα ανωτέρω υπάρχει η θεραπεία και ως Κυρίαρχη η συγκεκριμένη φίλη, μπορεί να την επιλέξει και να την επιβάλλει.

    Ας μή φοράει σουτιέν άμα τη χαλάει και ας βάλει το σκλάβο της να της σηκώνει τα βυζιά για να μήν πέσουν στο πάτωμα <χ>.
     
  5. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Kαλό θα είναι να λέμε πράγματα που είναι πραγματοποιήσιμα και όχι ότι θα θέλαμε να ισχύει.

    Αφέντρες του forum αφήστε τα βυζιά σας να σέρνονται στο πάτωμα και περιμένετε ο σκλάβος σας να σας μείνει πιστός.

    Μην ξεχνάτε και ο σκλάβος είναι άντρας και μάλιστα με ιδιαίτερες "απαιτήσεις" θα έλεγα.

    Κάτι μου λέει ότι θα στραβομουτσουνιάστε τώρα αλλά, Αφέντρες μην παίζετε με τα λόγια και μη σας ξινίζει η πραγματικότητα. Οι θεωρίες είναι για τα βιβλία και γι αυτές που ζουν σε φαντασιώσεις.

    Αν κατάλαβα καλά αυτό που είπε η φίλη της Εύας η Μπέτυ, δεν εννοούσε να αφήσει τα βυζιά να πέσουν στο πάτωμα στην κυριολεξία.
    Η πρόταση της είναι αλληγορική και η σημασία της μεγάλη.

    "Χαλαρώστε" λοιπόν εσείς Αφέντρες και τότε να μην εκπλαγείτε αν θα δείτε τον ουρανό ραδίκι και χωρίς να το έχετε καταλάβει..

    Από θεωρίες βλέπω πάτε καλά.
     
  6. Kits

    Kits Contributor


    ''Αντρικια'' τοποθετηση απο μια Γυναικα ... 
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Γι αυτό πάντα σε "πήγαινα"  
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    πολύ σωστό και πολύ ανθρώπινο από τη Mistress Despoina. Δεν ξέρω αν είναι έτσι, αλλά με κάποιες Αφέντρες που είχα σχέση, είχαμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Όλα τα άλλα για πρωτόκολα, Γκορ κ.λπ. δεν είναι για αυτή τη ζωή. Εκτός των άλλων, οι Αφέντρες είναι άνθρωποι, έχουν αδυναμίες, θέλουν να κάνουν σεξ, αν υποκρίνονται κερδίζουν μια όμορφη καταπίεση. Τίποτε άλλο.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το επόμενο βήμα θα είναι ίσως να υποταχθείτε σε αυτούς που μπορούν ; Η μάχη σας λοιπόν αυτή ήταν ; Λυγίζετε κάτω από τις ανασφάλειες ;
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δηλαδή θα μείνει πιστός κάποιος μόνο όταν η κυρίαρχη είναι συνέχεια στην τρίχα?

    Δεν αντιλέγω, ο κάθε άντρας επιθυμεί να έχει δίπλα του ανάμεσα σ΄ άλλα και μια γυναίκα με θυλυκότητα και προσεγμένη. Όπως δεν αντιλέγω πως αν συνέχεια κυκλοφορείς με μια ρόμπα και αχτένιστη θα βλάψει τη σχέση, ιδιαίτερα αν η σχέση βασίζεται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.

    Η εξωτερική εμφάνιση είναι σημαντική.

    Αλλά έχω δει γκομενάρες που οι αντράδες τους τις κεράτωναν με γυναίκες που κοντά στις γυναίκες τους έμοιαζαν με άχρωμα ποντικάκια και όχι μόνο τις κεράτωναν αλλά παράταγαν τις γομενάρες γυναίκες τους για τα ποντικάκια.
    Οπότε δεν είναι η εμφάνιση ο μοναδικός λόγος που ένας άντρας ξενοπηδάει. Και άμα όλα βασίζονται στην εμφάνιση, τι γίνεται με τις αφέντρες που φτάνουν στα 60-70 (Γιατί όσο και να κρύβουμε χρόνια κάποια στιγμή η ηλικία φαίνεται)? παύουν να είναι αφέντρες επειδή η εμφάνιση τους δεν είναι "άψογη"? Τις παρατάνε οι σκλάβοι τους? Παρατάνε την αφέντρα τους οι σκλάβοι, όταν αυτή είναι άρρωστη και φαίνεται χάλια? Παρατάνε την αφέντρα τους αν περνάει δύσκολα και έχει κατάθλιψη? Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά οι μοναδικοί 2 άντρες σκλάβοι που γνώρισα (που όντως είχαν ψυχοσύνθεση σκλάβου με τις ανάλογες ανάγκες σκλάβου), εκείνες τις στιγμές έδειχναν την φροντίδα και την αγάπη και τον σεβασμό τους προς τις Αφέντρες τους. Όταν εκείνες ήταν αδύναμες και ήταν ακ'όμη υποταγμένοι και δεν εκλειναν την πόρτα για να πάνε στην επόμενη επειδή φορούσε τις μπότες και έπαιζε τον ρόλο της μη θνητής με καθόλου ελαττώματα, που ποτέ δεν κάνει λάθη και ξυπνά και είναι στην τρίχα τέλεια και ποτέ δεν χαλαρώνει.

    Οι σκλάβοι είναι άντρες...αλλά απαιτήσεις οι σκλάβοι δεν μπορούν να έχουν αν μιλάμε για σκλάβους. Μπορούν να έχουν ανάγκες, επιθυμίες αλλά όχι απαιτήσεις.
    Συμφωνώ όμως να χρησιμοποιήσω τον ίδιο όρο κι ας μπορεί να απευθύνεται σε φετιχιστές, kinky ή υποτακτικούς για χάρη της συζήτησης.

    Αν Ο Κύριος μου, υποχωρούσε και "υπάκουε" στις όποιες μου "απαιτήσεις" πραγματικά θα αμφισβητούσα την αυθεντικότητα της κυριαρχικότητας Του. Ο λόγος που αμφισβητώ τις πλείστες κυριαρχικές γυναίκες είναι ακριβώς πως είναι στο βάθος σκλάβες των απαιτήσεων των "σκλάβων" τους, κάτι που βλέπουμε και σε μερικούς άντρες-κυριαρχικούς, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Αυτή δεν είναι κυριαρχικότητα, αυτή είναι μια επίπλαστη μάσκα κυριαρχικότητας, μέσα στα πλαίσια των επιθυμιών του εκάστοτε υπο, του εκάστοτε ρόλου και της κάθε ανασφάλειας τους. Εκείνος που υπακούει στις επιθυμίες και απαιτήσεις του άλλου, δεν νομίζω να ορίζεται ως κυρίαρχος.
    Αν αυτό το είδος της "κυριαρχίας" όμως καλύπτει αυτές και τους εκάστοτε υπο τους, σε μας δεν πέφτει λόγος, έτσι δεν είναι?
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Επειδη δεν ξερεις (ισως), σου κανω γνωστο οτι η Mistress Depsoina εχει εμπειρια σαν lifestyle Mistress 20 συναπτα ετη.
    Αυτο και μονο κανει τον λογο Της να εχει βαρυτητα για Με. Αν και η ιδια δεν εχει αναγκη υποστηριξης και δικηγορων θεωρω οτι ωφειλω να το κανω μια που και την σεβομαι και την εκτιμω!

    Τις μαχες που ειχε να δωσει η Κυρια αυτη τις εχει δωσει προ πολλου και καθημερινα τις δινει. Ας την ακουμε λοιπον με περισσια προσοχη και ας μη γινομαστε προκλητικοι απλα για να γινομαστε Ε/εμεις που δεν εχουμε εμπειριες ουτε στο ελαχιστο των δικων Της !
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αφού πρώτα κατανοείς τι διαβάζεις μετά να κρίνεις κάποιον ως προκλητικό . Και όσο εύκολα κρίνεις την ποσότητα και την ποιότητα των βιωμάτων , τόσο εύκολα να απαντάς επί της ουσίας . Δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου . Και δεν απευθύνονταν μόνο σε αυτούς που έχουν εμπειρίες .